Sătenii din Berevoești implicați ca martori în dosare - agresați de rudele stăpânilor de sclavi

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:06

# Martor în dosarul sclaviei de la Berevoești: „Rudele inculpaților au căutat-o pe bunica. Aș vrea să fiu lăsat în pace, să nu mă mai deranjeze…”
Doar cinci dintre cei 38 de stăpâni de sclavi de la Berevoeşti au fost condamnaţi până acum, iar pe rolul Tribunalului Argeş se află mai multe dosare. Cert este că în dosarele rămase nesoluționate încă sunt audiați martorii, iar aceste demersuri devin din ce în ce mai greu de realizat mai ales că martorii sunt de negăsit deși au dat declarații în faza de urmărire penală.

 

S-a deschis Vitality Sport & Wellness Pitești, cel mai modern centru sportiv din Argeș

Luni, 15 Ianuarie 2018 14:15

Căutați un loc unde să vă bucurați de cele mai moderne facilități pentru întreținerea sau recuperarea sănătății fizice? Acum găseşti la Pitești absolut tot ce vrei în materie de sport, wellnes şi nutriţie la cel mai modern centru din România, Vitality Spa. Vineri, 12 ianuarie, în prezenţa autorităţilor locale, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeș, fiind tăiată panglica de investitorul Nicola Inquieto și de soția acestuia, Ioana Inquieto Petrescu.

Continuă evenimentele la Vitality Sport & Wellness. Câștigătorii Cupei Vitality Spa la înot

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 18:23

Sâmbătă, 13 ianuarie, la centrul Vitality sport & wellness s-au desfășurat mai multe evenimente la care au luat parte zeci de persoane. Cei interesați au putut participa la seminarii de fitness, psihologie și nutriție sau la clasele de gimnastică aerobică ținute de instructori cu o bogată experiență. Bogdan Vasile a ținut o serie de seminarii pe fitness și nutriție la care au luat parte numeroase persoane. Acesta le-a vorbit participanților despre mișcare, nutriție și relaxare și cum pot să scape de cotidianul slujbei și de grijile de zi cu zi. Tot pe 13 ianuarie au avut loc cursuri de inițiere la înot , dar și Cupa Vitality Spa la înot la care au luat parte 31 de participanți cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

 

Cel mai modern centru sportiv, Vitality Spa, și-a deschis porțile la Pitești. Weekend plin de evenimente

Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:38

Vineri, 12 ianuarie, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeş. Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial. La inaugurarea oficială au fost prezenți Nicola Inqueto, cel care a avut ideea realizării acestui proiect, soția acestuia, Ioana Inqueto Petrescu, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, viceprimarii Apostoliceanu și Zidaru, consilieri locali, oameni de afaceri, precum și alți invitați.

Curtea de Apel Pitești a decis! Mariana Ionescu, din nou, în fruntea APM Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 10:16

# Deși a lucrat în altă parte, Mariana Ionescu urmează să primească, pe o perioadă de aproape doi ani, salariul și drepturile sale de director executiv la APM Argeș # Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar putea să plătească despăgubirile materiale Marianei Ionescu după decizia de suspendare emisă în perioada când era șeful ANPM

După mai bine de un an de zile de procese, instanțele argeșene au stabilit ca Mariana Ionescu să fie reintegrată în funcția de director la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, începând din luna decembrie. Totodată, aceasta va primi de la ANPM despăgubiri, reprezentând salariul indexat, majorat şi recalculat precum şi alte drepturi de care ar fi beneficiat în funcţia de conducere începând cu 19 ianuarie 2016, dată când s-a dat decizia prin care Mariana Ionescu a fost destituită din funcție.

 

Florin Frătică, un nou eșec în instanță

Luni, 18 Decembrie 2017 10:15

# După ce a pierdut, la Tribunal, procesele în care solicita suspendarea hotărârii de demitere a sa, acum le pierde și pe cele prin care solicită anularea
Așa cum am mai scris, fostul primar al comunei Bradu, Florin Frătică, a fost scos din instituția pe care a patronat-o, într-o zi de joi (pentru el, probail, joia neagră), 25 mai 2017. În urma unei condamnări penale, atunci, în acea zi de joi, în ședința ordinară de Consiliu Local, ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel prin care s-a comunicat încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar.

Litigiul dintre Cătălin Bulf și Dan Manu - în pronunțare

Luni, 18 Decembrie 2017 10:12

Pentru refuzul de a i se furniza informaţii referitoare la o investiţie publică, consilierul judeţean PMP, Cătălin Bulf, l-a dat în judecată pe președintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Manu. Conflictul a început de la raportul de audit efectuat asupra proiectului pârtiei de schi de la Ghiţu Molivișu. Deși a fost realizat din bani publici, conducerea Consiliului Judeţean Argeș a refuzat să înmâneze copii după respectivul raport chiar consilierilor judeţeni. Consilierul județean Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, l-a dat în judecată, din acest motiv, pe Dan Manu. Astfel, în luna mai s-a constituit, la Tribunalul Argeș, dosarul cu obiectul „refuz soluţionare cerere nr. 5026/07.04.2017”. Dosarul a rămas în pronunțare pe data de 18 decembrie, după ce a fost amânat de două ori de magistrații Tribunalului Argeș. A.V.

 

Afaceristul Alex Fătuloiu, fiul chestorului Dan Fătuloiu, își vinde autoturismul de lux

Luni, 18 Decembrie 2017 10:05

# Prețul cerut pentru Mercedesul SL Cabrio – 28.900 euro

Intrat, de câțiva ani, puternic în afaceri cu construcții, Alexandru Fătuloiu, fiul fostului șef al poliției române, Dan Fătuloiu, învârte, desigur, sume de bani frumușele. Starea sa financiară ridicată este etalată și prin mașinile scumpe cu care circulă. De femei frumoase nu mai vorbim, Fătuloiu jr. fiind un adevărat devorator…

Celebrul tunner argeșean Marius Alexandru (Televijen) - proiect Audi A8 - de vânzare!

Luni, 18 Decembrie 2017 10:02

# Prețul superbei mașini modificate este de 37.999 euro

Celebrul tuner argeșean Marius Alexandru, cunoscut mai ales ca Televijen, a finalizat un nou proiect. Acesta a modificat, în stilu-i caracteristic, un Audi A8, pe care îl și oferă, acum, spre vânzare. Superba limuzină are, conform proprietarului, următoarele dotări (aviz amatorilor).

 

Deputatul Gerea, în proces cu Poliția Rutieră Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 09:53

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al economiei, s-a luat la „trântă” cu IPJ Argeș. În aprilie 2016, deputatul Andrei Gerea (ALDE), aflat în trafic pe drumurile din județ, a fost oprit de un echipaj de poliție. Acesta a fost tras pe dreapta pentru că, în localitatea Vâlcelele, din comuna Merișani, mergea cu mașina peste limita legală de viteză stabilită pe acel sector de drum. 

19 firme prinse de ITM Argeș cu muncitori la negru, în noiembrie

Luni, 18 Decembrie 2017 09:52

În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară muncă nedeclarată, ITM Argeş a efectuat un număr de 172 de controale. Astfel, la 19 angajatori au fost depistate ca prestând muncă nedeclarată un număr de 35 de  persoane.
În urma acestor controale au fost  aplicate 20 amenzi, valoarea lor fiind în sumă de 700.000 lei.

 

Hotărâre definitivă în dosarul patronului acuzat de evaziune fiscală prin videochat

Luni, 18 Decembrie 2017 09:46

# Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat apelul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș # Mircea Nicolescu: „Eu banii îi primesc afară și urez statului român multă stimă și respect”
În martie 2017, Tribunalul Argeș l-a condamnat pe Mircea Corneliu Nicolescu  la doi ani închisoare cu suspendare. Deși procurorii, în rechizitoriu, au precizat că „prin activitatea infracţională, inculpatul Nicolescu  Mircea Corneliu a prejudiciat bugetul consolidat al statului cu suma de 1.327.969 lei”, instanța argeșeană a constatat un prejudiciu în valoare de

Stăpânii de sclavi din Berevoești condamnați - contestă executarea

Luni, 18 Decembrie 2017 09:43

În septembrie a.c., Curtea de Apel Pitești a respins apelurile a cinci inculpați din dosarul Sclavie la Berevoești. Astfel, cei cinci stăpâni de sclavi din localitatea argeşeană Berevoeşti, care au îngrozit o ţară întreagă prin metodele de tortură folosite, au primit pedepse cu închisorea cuprinse între 3 și 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, din care li se va deduce perioada petrecută în arest preventiv. Ciprian Onică a primit 4 ani şi 4 luni de închisoare, Aurel Onică - 5 ani şi 4 luni, Viorel Grancea - 4 ani şi 4 luni, Silvia Grancea - 3 ani, Ionuţ Cătălin Grancea - 4 ani şi 4 luni.

 

ADI SERVSAL Argeş continuă implementarea operaţională a sistemului de management integrat al deşeurilor

Luni, 18 Decembrie 2017 09:34

De la implementarea Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor în judeţul Argeş, ca rezultate pozitive se pot nota:  Realizarea gradului de 100% de acoperire cu serviciul de colectare şi transport al deşeurilor menajere. Eliminarea depozitelor neconforme, ca urmare că toţi locuitorii judeţului au acum acces la sistemul de colectare şi transport.

Patru autopsieri de la morga Spitalului Județean - condamnați la închisoare cu executare pentru luare de mită

Luni, 11 Decembrie 2017 13:13

Decizie aspră a judecătorului Tribunalului Argeș, în dosarul autopsierilor. Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită au fost condamnați la pedepse cuprinse între 4 – 7 ani închisoare cu executare. Totul a început în aprilie 2016 când  procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Cristian Nedelcu, Maria Marinel, Vasile Stan și Marian Păun. De asemenea, trebuie precizat că la morga Spitalului Județean din cei cinci autopsieri, doar unul singur nu a fost cercetat pentru luare de mită.

 

Directorul DJST Argeș a ignorat total raportul corpului de control al Ministerului Tineretului şi Sportului

Luni, 11 Decembrie 2017 13:11

# Laurențiu Achimescu: „Sunt prostii spuse de cei de la control, nimic nu este adevărat”

Vine controlul, pleacă controlul, dar directorul Achimescu de la DJST Argeș rezistă. Așa se rezumă, în ultimii ani, situația de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Argeș. Raportul corpului de control al Ministerului Tineretului şi Sportului, raport întocmit de specialişti în urma verificărilor efectuate la Direcţie în vara acestui an, s-a întins pe 38 de pagini și a scos la iveală numeroase nereguli.

Inculpată în dosarul „Sclaviei de la Berevoești”: „Ne mor copiii acasă de foame. Nu a venit nici Moșu’”

Luni, 11 Decembrie 2017 13:09

A trecut mai bine de un și jumătate de la reținerea romilor de la Berevoești acuzați de procurorii DIICOT de sclavagism și trafic de persoane. Cinci dosare cu 31 de inculpați se mai află pe rolul Tribunalului Argeș. Până în prezent doar un singur dosar a fost soluționat. În septembrie, cinci persoane au fost condamnate la închisoare cu executare în cazurile de sclavie de la Berevoeşti. Pedepsele au fost cuprinse între trei ani, respectiv cinci ani şi patru luni.

 

După o suspendare de șase luni, Cătălin Rădulescu a revenit în PSD cu noi declarații controversate

Luni, 11 Decembrie 2017 13:07

După ce a s-a ferit de declarații șase luni, timp în care a fost suspendat din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a revenit în forță, fiind mai vocal ca niciodată. Doar săptămâna trecută, acesta s-a făcut remarcat de mai multe ori în mass media după atacuri repetate, atât față de parlamentari din USR, cât și față de premierul Mihai Tudose. Cătălin Rădulescu a fost suspendat din PSD în urma declarațiilor controversate ale deputatului într-un interviu pentru ziarul Adevărul, cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei, spunând că deține o mitralieră pe care este pregătit să o folosească în stradă împotriva acestora.

Institutul de la Ștefănești, executat de Finanțe. I se vinde stocul de vinars

Luni, 11 Decembrie 2017 13:04

# După ce a pierdut aproape tot ce avea: terenuri, specialiști, prestigiu
Institutul de la Ștefănești, odată perla cercetării în domeniul horticol și vinicol, a ajuns o ruină. Deși, la Revoluție, a moștenit aproape 1000 de hectare de teren, majoritatea plantate cu viță de vie nobilă, deși a moștenit infrastructură, linie de îmbuteliere, specialiști, sediu, laborator și toate cele, INCDBH, în special din cauza unor directori absolut neperformanți, a ajuns... o poșircă!

 

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai, adus cu trenul regal la Curtea de Argeș

Luni, 11 Decembrie 2017 12:52

În această săptămână au loc la Curtea de Argeș ultimele pregătiri cu prilejul funeraliilor Regelui Mihai. Ultimul rege al României își va dormi somnul de veci în Necropola Regală de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș. Se va odihni lângă Regina Ana, cea care i-a stat alături mai bine de 70 de ani.
Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș este pregatită pentru funeraliile regelui, reprezentanții lăcașului de cult urmând să mai pună la punct doar “mici detalii” împreună cu reprezentanții Casei Regale. Guvernul României a anunțat  trei zile de doliu național, pe 14, 15 și 16 decembrie.

Investiție nejustificată de 2 miliarde de lei vechi din partea Consiliului Local Pitești

Luni, 11 Decembrie 2017 12:47

# Centrala termică de la „Dimitrie Dima”, dată în folosință în 2016, este neutilizabilă după ce căminul și cantina au fost închise
Situația de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” dă mari bătăi de cap consilierilor locali de la Pitești. Cheltuielile nejustificate de la unitatea de învățământ, care se măresc de la o lună la alta, au obligat Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Pitești la realizarea unui audit intern pentru a afla care este situația exactă acolo. În cele din urmă directoarea Gabriela Cârstea și-a dat demisia din fruntea instituției de învățământ.

 

Pagina 4 din 133

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea