# Primarul de la Costești, despre conducerea PNL Argeș: „Gura bate c***l”

Luni, 16 Martie 2020 23:16

# Prim-vicepreşedintele PNL Argeş, în drum spre PSD

PNL Argeș rămâne pentru următoarele alegeri locale fără edilul Ion Baicea de la Costești, singurul primar liberal de oraș/municipiu din Argeș, din actualul mandat. Baicea schimbă tabără și se îndreaptă cu pași rapizi spre PSD, în urma neînțelegerilor avute cu președintele Adrian Miuțescu.

 

Au reînceput golănelile de campanie electorală, la Bradu

Luni, 16 Martie 2020 23:14

Dan Stroe (foto), primarul PSD din Bradu a câștigat alegerile, pentru instituția amintită, în luptă dreaptă. Adversarii săi politici sunt conștienți de faptul că acum, la locale, scorul său va fi mult mai mare decât în 2016 și încearcă, fie și prin mijloace josnice, să îl șicaneze.    
Este și cazul unui așa-zis localnic, ce a sunat la o emisiune televizată ca să anunțe că Stroe este suspect de coronavirus, pentru că au dat mâna recent.

George Diaconescu, fostul șef al secției „Revistă” de la ”Davila”: „Acolo nu mai este teatru. Este un talcioc”

Luni, 16 Martie 2020 23:11

# A contestat în instanță desființarea postului său, iar procesul a fost strămutat la Curtea de Apel București

Nicolae Poghirc, directorul Teatrului Alexandru Davila, a desființat încă din 2018 cele trei secții consacrate ale teatrului (Dramă, Așchiuță și Revistă/Estradă) creând un singur compartiment artistic. Desființarea secțiilor, care acum nu mai există în organigramă, nu a rămas nesancționată de unii dintre angajații teatrului. Fostul șef al secției „Revistă”, George Diaconescu, a contestat în instanță desființarea postului său încă de la sfârșitul anului 2018, iar procesul este, încă, departe de a fi soluționat.

 

Președintele PNL Argeș a provocat panică la Prefectură

Luni, 16 Martie 2020 23:08

# Adrian Miuțescu și Simona Brătulescu - izolați la domiciliu

Vinerea trecută, pe 13 martie, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a aflat chiar din biroul prefectului de Argeș, Emanuel Soare, că trebuie să intre la izolare, după ce Virgil Chițac, un senator al PNL, cu care a intrat în contact, a fost declarat pozitiv  cu COVID- 19, în urma testelor.

Cătălin Rădulescu, propus pentru suspendare din PSD Argeș la doar 14 ore de când a spus „I’m back”

Luni, 16 Martie 2020 23:06

Doar 14 ore a fost, din nou, vocal deputatul Cătălin Rădulescu! Și asta pentru că PSD Argeș l-a pus la punct și l-a suspendat din partid pentru... 12 luni. Măsura a fost luată după o postare virulentă a social-domocratului la adresa Diaspora, făcută în noaptea zilei de 11 martie, pe o rețea de socializare. Declarația sa reprezenta un „atac” la cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.

 

Iată o parte din candidații pentru primăriile Argeșului

Luni, 16 Martie 2020 23:00

Mai sunt două luni și ceva până la locale și toate partidele negociază de zor. Partidele mici au de umplut găuri, în special prin teritoriu. Partidele mari țin să își mărească șansele și așteaptă, cu gâtul lungit, mișcările opozanților. Așa se face că la Primăria Pitești nu avem candidat nici de la PSD, nici de la PNL.

La Spitalul Judeţean s-a simulat tratarea cazurilor de infecţie cu coronavirus

Luni, 16 Martie 2020 22:58

# Dan Manu, în rol de pacient

Săptămâna trecută, la Spitalul Județean de Urgență Pitești a avut loc o întâlnire la care au participat Dan Manu - președintele Consiliului Județean Argeș,  dr. Anci Ionescu - consilierul președintelui pe probleme de sănătate, dr. Adrian - medicul șef epidemiolog al DSP Argeş, managerul spitalului - Adriana Molfea, directorul medical -dr. Teodor Constantinescu, șefa secției ATI - dr. Luminița Galbenu, medicul primar de la ATI - dr. Adrian Ciocănea și doctorul Marius Pascu - medic șef Unitatea de Primiri Urgențe.

 

Lucrările la noul corp de clădire al Spitalului Județean Argeș vor fi gata în 2023

Luni, 16 Martie 2020 22:56

La Spitalul Județean de Urgență Pitești au început lucrările pentru construirea noului corp de clădire al acestei unități medicale județene. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 2 martie 2020. Săptămâna trecută, autoritățile locale au desfășurat o vizită de lucru pe șantier.

Coronavirusul amână judecarea dosarelor și suspendă activitatea magistraților și avocaților

Luni, 16 Martie 2020 22:50

Coronavirusul amână judecarea dosarelor care nu sunt urgente până la data de 4 mai, la nivelul Curții de Apel Pitești. În plus, magistrații și avocații au luat măsuri urgente pentru a preveni răspândirea virusului în sălile de judecată.

 

Primarul Ion Georgescu: „Nu lansați zvonuri care pot induce panică”

Luni, 16 Martie 2020 22:49

Primarul de la Mioveni, mesaj pentru locuitorii orașului! „Trăim o criză medicală propagată la nivel mondial, cu care se confruntă bineînțeles și țara noastră, iar evoluția îmbolnăvirilor ne face să conștientizăm că situația se poate deteriora. Ține doar de noi să alegem cum vom face față acestei provocări, apelând la calm, răbdare, fără acțiuni alarmiste.

Pitești. Autobuzele sunt dezinfectate în fiecare zi cu un concentrat de suprafață, cu spectru larg de aplicare

Luni, 16 Martie 2020 22:28

Pentru a preveni cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus (COVID-19), S.C. Publitrans 2000 S.A. revine către călători cu recomandarea de a utiliza, în timpul fiecărei călătorii, dispenserele ce conţin substanţe dezinfectante. Acestea sunt destinate, strict, pentru dezinfectarea mâinilor, acţiune importantă în prevenirea infecţiei.
Societatea continuă acţiunile de igienizare şi dezinfectare a autobuzelor care circulă pe liniile de transport public.

 

Declarațiile fiscale pot fi depuse online la Primăria Pitești

Luni, 16 Martie 2020 22:11

Începând cu data de 12  martie, Primaria Municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice și persoane juridice, posibilitatea depunerii online a declaraţiilor fiscale pentru declararea/scoaterea din evidența fiscală a bunurilor (clădiri, terenuri, mijloace de transport), pentru declararea impozitului pe spectacole. Depunerea declarațiilor online este un serviciu electronic disponibil la adresa

Familia copilului care a decedat la 24 de ore de la internarea în Spitalul din Curtea de Argeș solicită daune de 500.000 de euro

Luni, 09 Martie 2020 23:11

# Informații noi din dosarul medicilor acuzați de ucidere din culpă # Probele recoltate băiatului au fost efectuate la două zile de la moartea sa # „Investigațiile clinice efectuate au fost insuficiente pentru diagnosticarea corectă a pacientului, provocând din culpă decesul minorului”, sunt concluziile anchetatorilor

Informații noi din dosarul copilului care a murit la spitalul din Curtea de Argeș, în aprilie 2015, la mai puțin de 24 de ore de la internarea în unitatea medicală. Pe 9 aprilie 2020 se va judeca în camera preliminară, un prim termen în procesul în care medicii Sanda Cernat si Tomiță Perju au fost trimiși în judecată, de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș, pentru ucidere din culpă. Conform anchetatorilor, cei doi medici pediatri sunt

 

A reînceput războiul între Dan Stroe și Florin Frătică, la Bradu!

Luni, 09 Martie 2020 23:06

# Primarul Dan Stroe: ”Domnule Frătică, este aberant să afirmați că, la nivelul anului 2020, încă se mai continuă proiecte începute de dvs în anul 2016!

Au ieșit, ca în fiecare an electoral, cuțitele la vedere, la Bradu. Cuțite electorale și ele, desigur, însă la fel de ascuțite și tăioase ca unele reale. Florin Frătică l-a atacat, într-o emisiune, pe actualul primar, Dan Stroe. Acesta i-a răspuns, de curând, pe o rețea de socializare. Răspunsul este, însă, documentat, chiar plin de surprize (sume astronomice), demne de analizat de către cercetători mai avizați:

Candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Moșoaia, limbaj de mahala în fața Primăriei: „De unde paștele mă-tii știi tu?”

Luni, 09 Martie 2020 23:04

Alexandru Lucian Mihai, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Moșoaia, și consilierul local Sabina Tudor au fost filmați de către un fost coleg liberal, Marian Dimulescu, în timp ce aveau un limbaj vulgar la adresa lui. Filmarea a fost făcută chiar în fața Primăriei Moșoaia, după o ședință de Consiliu Local. O parte din filmare a fost postată de către Dimulescu pe pagina sa de Facebook.

 

Primărița din Ștefănești pune, din nou, tunurile pe fostul viceprimar Ion Mihalcea

Luni, 09 Martie 2020 22:42

# Săptămâna aceasta, control, la Primărie, de la Prefectură

Ion Mihalcea, fostul viceprimar al orașului, este, deja, istorie. După lupte crâncene, primărița, Ioana Jenica Dumitru, a reușit să îi dea foc fotoliului acestuia, lucru ce, sincer, părea greu de crezut. Iată, însă, că doamna primar dorește, acum, să îi împrăștie și cenușa, dezvăluind publicului și alte ”minuni” făcute de mult blamatul Ion Mihalcea:

Cătălin Bulf: ”La Consiliul Județean, nu facem niciun fel de alianță! PMP îl susține pe Virgil Baciu, actualul primar din Corbi”

Luni, 09 Martie 2020 22:40

Liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf, a prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidați noi pentru primăriile din Argeș:
Câmpulung - Ion Ciurea (economist, fost director BRD Câmpulung);
Ștefănești - Eduard Dima (consilier județean);

 

Ecologiștii au început campania în forță. Exponate vii la Muzeul Județean Argeș!

Luni, 09 Martie 2020 22:38

Expoziție de candidați ai Partidului Ecologist Român, marțea trecută, la Muzeul Județean Argeș. Locația nu putea fi una mai potrivită, mai ales că mulți dintre aceștia reprezintă mai mult preistoria politică decât o alternativă reală. Zeci de resuscitați politic au venit să se pună pe listele electorale verzi. Persoane gata să fie date dispărute și-au (re)lansat candidaturile.

Lemne tăiate și apel la 112 în comuna Corbi. Virgil Baciu: ”Sunt, încă, primarul corbenilor… Voi veghea în continuare!”

Luni, 09 Martie 2020 22:36

Poliția și Garda Forestieră au venit, în grabă, la Corbi, în satul Poienărei, miercuri, la orele prânzului! Primarul Baciu și un grup de cetățeni au sesizat faptul că arborii tăiați din pădurea Obștei Poienărei sunt târâți, pe un drum public, întreținut de Primărie, drum care a fost făcut praf. Drumul duce atât spre pădure, dar, mai grav, spre rezervorul de apă care alimentează întregul sat.

 

Minora bătută într-un centru școlar din Argeș, mutată în altă instituție

Luni, 09 Martie 2020 22:31

# Directorii DGASPC Argeș și ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă  Ștefănești au primit mai multe recomandări din partea Avocatului Poporului

Pe 16 ianuarie 2020, o fată, în vârstă de 16 ani, din Pitești, aflată în plasament la Complexul de Tip Familial (CTF) Valea Mare Ștefănești, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de doi colegi.

Secțiunile montane din autostrada Sibiu - Pitești, licitate în baza unor studii criticate de experții europeni

Luni, 09 Martie 2020 22:28

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere vrea să scoată la licitație pentru proiectare și execuție o mare parte din sectoarele montane – cele mai grele – ale autostrăzii Sibiu - Pitești, cu toate că vechile studii nu au fost refăcute, iar forajele geotehnice cerute de experții europeni lipsesc aproape cu desăvârșire. Compania de Autostrăzi se bazează pe câteva investigații suplimentare, dar considerate sumare de către experți, dar și pe o analiză BEI PASSA.

 

Pagina 10 din 199

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea