Parlamentarul Cătălin Rădulescu - un prim câștig în „lupta” cu IPJ Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:48

# Cătălin Rădulescu: „Vor urma plângeri penale pentru abuz în serviciu” # „Prin fiecare proces câștigat arăt abuzurile care s-au făcut împotriva mea de către acest sistem paralel și oamenii sistemului paralel, acești ordinari…”, a mai precizat deputatul
În martie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș prin Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească. Pe rând, polițiștii i-au suspendat deputatului dreptul de a deține arme, apoi i-au anulat permisul de port armă și în cele din urmă l-au amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, acestuia i s-au confiscat și cele două arme pe care le deținea. Parlamentarul nu s-a lăsat mai prejos și a deschis în instanță trei dosare împotriva măsurilor luate de polițiști.

 

”Ducele” din PSD anunță, de pe acum, mazilirea câtorva parlamentari leneși

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:44

# Interviu de infarct cu Ion Dumitru, primarul comunei Albota

Hotărât lucru, edilul șef din Albota nu este o persoană comodă, nici pentru opozanții politici dar, poate chiar mai mult, pentru propriii colegi de partid. Acesta, în discuțiile directe, sau, de un timp, pe facebook, împarte, cu larghețe, palme virtuale celor care ies, în opinia sa, pe arătură. Iată, mai jos, una din postările recente, în care îl tăvălește chiar pe Traian Băsescu, fost președinte al statului. Și nu îl tăvălește oricum, ci într-un fel...

Virgil Baciu, primarul comunei Corbi: „Există numai 1% şanse să mai candidez la al treilea mandat în 2020”

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:39

# „Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte”, mai declară Virgil Baciu.
”Am sentimental datoriei împlinite!” - acesta este titlul editorialului cu care edilul șef din Corbi, Virgil Baciu, deschide cel de-al doilea număr al Gazetei de Corbi, ziar local fondat în decembrie 2017. Un articol interesant, care merită redat integral: Am sentimentul datoriei împlinite! Aceasta este convingerea mea nezdruncinată după mai bine de cinci ani de mandat. Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte. Mi se spunea obsedant că dezvoltarea este o himeră şi că ar fi cale lungă de la vorbă la faptă.

 

Suprapunere de termene în dosarele penale ale lui Tudor Pendiuc

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:34

# Dan Panțoiu (foto stânga), avocatul lui Tudor Pendiuc, despre dosarul „Publitrans”: „Sunt convins că nici pe 25 ianuarie nu va fi gata raportul de expertiză”
Tudor Pendiuc, inculpat în două dosare în aceeași zi. S-a întâmplat pe 11 decembrie, când fostul primar al municipiului Pitești, a fost citat atât la Tribunalul Argeș, cât și la Tribunalul București. Aceeași suprapunere va exista și la următorul termen, pe 25 ianuarie, ambele instanțe stabilind din nou judecarea dosarelor… în aceeași zi. La Tribunalul București se va judeca un nou termen din dosarul „Publitrans”, în care Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în timp ce la Tribunalul Argeș, fostul primar este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum care duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis.

Ansamblul ”Floricica” din Bârla, prestație de excepție în concursul de profil la Pro TV

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:32

Reprezentație de zile mari, pe platorile Pro TV, în emisiunea ”La Măruță”, pentru micii argeșeni din Bârla. Acestora le-au fost alături, clipă de clipă, Lucian Mândruță și Olimpia Doru, ca să nu mai vorbim de primarul Gică Voicu. Acesta mai avea să danseze alături de micii săi consăteni, atât a fost de implicat în buna desfășurare a evenimentului. Membrii Ansamblului Floricica dansează din pasiune, totul se face pe bază de voluntariat, ceea ce spune multe cu privire la pasiunea pusă în alcătuirea momentelor artistice, dar și cu privire la calitatea umană înaltă a celor implicați: profesori, elevi, lucrători în administrație.

 

Restanțe de aproape 10 milioane de lei la bugetul Primăriei Curtea de Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:20

# Lista persoanelor juridice cu restanțe la impozitele și taxele locale
Zeci de persoane juridice și persoane fizice datorează Primăriei Curtea de Argeș sume importante de bani, conform datelor publicate pe site-ul primăriei orașului regal. Printre datornicii la bugetul municipalității  se regăsesc firme aflate de mult în faliment sau insolvență, dar și sume foarte mari datorate de simpli contribuabili.

Președintele Manu deschide gura pentru a se afla în treabă

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:19

# Președintele CJ Argeș, Dan Manu:  „Prioritatea noastră este de a funcționa toate instituțiile!!!” # Ar fi culmea dacă vreun președinte de consiliu județean și-ar dori ca o instituție subordonată să fie nefuncțională.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și-a pus o dorință pentru anul 2018, și anume să reușească, în sfârșit, să-și facă datoria! Pentru a reuși acest lucru și-a stabilit o prioritate, care, cu greu poate fi neîndeplinită. Primul om din județul Argeș și-a propus ca prioritate, pentru noul an, funcționarea tuturor instituțiilor subordonate.

 

Portret omagial Silvestru D. Voinescu la Biblioteca Județeană

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:18

”In memoriam Silvestru D. Voinescu - portret omagial” este un eveniment ce a avut loc miercuri, 17 ianuarie, la Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu" Argeș,  în cadrul proiectului ,,Argeșeni - valori naționale" inițiat de Instituția Prefectului – Județul Argeș în colaborare cu Direcția Județeană Pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național, Consiliul Județean Argeș și Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu" Argeș.

Vitality Spa caută personal pentru angajare

Duminică, 21 Ianuarie 2018 17:03

Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial.

De asemenea Vitality Sport & Wellness Pitești caută personal pentru bar în centrul sportiv Vitality; personal recepție care sa aibă cunoștințe avansate în calculator și să cunoască programul Getsel. Se caută și personal pentru masaj. Centrul Vitality Sport & Wellness este situat în Piteşti, Strada Petre Ispirescu nr. 63, Găvana III, Platou. Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

 

Magistrații Curții de Apel Pitești judecă dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:24

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România după 1990. În anul 2015, doi vâlceni şi doi turci au fost prinşi în flagrant în timp ce introduceau în România nu mai puţin de 310 de kilograme de heroină, cu o valoare de piaţă a drogurilor de aproximativ 40.000.000 de euro. Transportul s-a făcut cu tirurile a două firme înregistrate în municipiul Râmnicu Vâlcea. Săman George-Solomon, Bîngă Liviu-Constantin, Yigit Hakan şi Sincar Huseyin sunt inculpații din dosar. Cumulate condamnările celor patru inculpaţi, în primă instanță, sunt de aproape 50 de ani de închisoare. La Curtea de Apel Pitești se judecă apelul dosarului, următorul termen fiind stabilit pe 17 ianuarie.

Deputatul PSD Mircea Drăghici, atac virulent la președintele Johannis

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:20

# Mircea Drăghici: ”Vă temeți de ziua când nu veți mai fi util Statului Paralel…”

Fix la începutul acestui an, când tot românul încă deschidea cam des ușa frigiderului, deputatul PSD Mircea Drăghici s-a gândit, într-un pur spirit creștinesc, să  alimenteze lada frigorifică a președintelui țării cu o varietate bogată de… acuze. Totul a pornit în urma discursului susținut de șeful statului la ședința CSM, ședință în care i-a dat, în continuare, cu ”penalii”, cu DNA-ul care își face treaba și alte câteva șlagăre lente. Mircea Drăghici nu s-a sfiit să îi reamintească lui Klaus Johannis faptul că, în timpul candidaturii la președinție, avea dosar de cercetare penală, iar, ulterior, în alt dosar, s-a dovedit că una din proprietățile sale a fost retrocedată prin fals și uz de fals. Iată însă, mai jos, integral, scrisoarea românului Mircea Drăghici.

 

Schimbări în instanțele și la parchetele argeșene

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:17

# După 11 ani la CSM, judecătorul Cristian Ioniță se întoarce la Tribunalul Argeș
Începutul de an vine cu schimbări atât în rândul judecătorilor, cât și la parchetele din Argeș. Cristian Ioniță, piteșteanul care a reprezentat județul, timp de 11 ani la CSM, ca șef al Biroului de statistică judiciară, plecat din funcția de președinte al Judecătoriei Pitești, s-a întors, de anul acesta. Locația nu este însă aceeași, judecătorul ocupând, prin concurs, un post la Tribunalul Argeș. Surse de încredere susțin că Ioniță va candida, cât de curând, pentru o funcție de conducere la Tribunal.

Stocul de vinars al Institutului Ștefănești, de vânzare la preț redus

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:10

# Marfa oferită la 15 miliarde în decembrie, de vânzare cu doar 11,5 miliarde lei vechi în ianuarie
Luna decembrie a venit, pentru INCDBH Ștefănești, cu cadouri nedorite. Finanțele și-au propus să recupereze datoriile vechi de câțiva ani, care, adunate, au ajuns, din nou, la sume astronomice. Asta  după ce, în urmă cu doar câțiva ani, Ministerul Agriculturii a șters, cu buretele, cei aproape 70 de miliarde de lei vechi restanți. Cu condiția ca să nu se mai înregistreze alte datorii. În momentul de față mai deține cca. 100 de hectare de vie, nu mai are cu ce să participe la concursurile de profil, nu mai are cu ce să își plătească datoriile.

 

Afaceristul Alexandru Fătuloiu se însoară!

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:08

Tânărul om de afaceri Alex Fătuloiu, fiu al nu mai puțin celebrului Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, se căsătorește! Cea care i-a furat inima se numește (încă) Roxana Stanciu, este studentă în anul IV la Medicină și este din Pitești. Alex Fătuloiu s-a lansat puternic, de câțiva ani, pe piața construcțiilor civile și industriale, specializându-se, mai ales, în ridicarea de blocuri de locuințe. Firma sa de construcții numără, în momentul de față, câteva zeci bune de angajați, dar și câteva sute de apartamente construite, finisate și vândute. Cererea în căsătorie a fost formulată - și acceptată  - fix înaintea Sărbătorilor de Iarnă, cei doi aflându-se, la momentul respectiv, într-o locație exotică, la mare și plajă. Cununia civilă va avea loc în vara acestui an, iar nunta, cel mai probabil, undeva în 2019. Casă de piatră!

Acadibo și Dragon Oil Star, marii câștigători ai licitațiilor pentru furnizarea de materiale antiderapante

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:02

# Dragon Oil Star, 38 miliarde lei vechi pentru sare de la ADP Pitești
Ca în fiecare iarnă, Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș cumpără, pentru districtele proprii, nisip și sare în vederea asigurării activității de deszăpezire. Anul acesta, cele 3149 de tone de sare vor fi livrate de către Alcadibo, care a câștigat toate cele opt oferte. Administrația Domeniului Public Pitești va plăti firmei Dragon Oil Star 38 de miliarde lei vechi fără TVA, pe un accord ce prevede livrarea de sare pentru deszăpeziri timp de 36 de luni.

 

Magnatul Constantin Pănescu, din nou în instanță

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:00

# Pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading
Firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

Începe judecarea pe fond a fraților Penescu, foștii patroni ai PIC și F.C. Argeș, pentru delapidare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:58

La sfârșitul anului 2017, Tribunalul Argeș a constatat, în dosarul fraților Penescu, acuzați pentru infracțiuni privind delapidarea fondurilor societății PIC, legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, drept pentru care a dispus începerea judecăţii. Primul termen al procesului, pe fond, va avea loc pe 13 februarie. În acest dosar, Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș,  a fost trimis în judecată pentru delapidare, patru acte materiale, instigare la infracțiunea de evaziune fiscală, patru acte materiale, alături de fratele său, Ilie Penescu, acuzat de procurori pentru infracțiuni privind delapidarea, patru acte materiale.

 

Angajații Muzeului Județean Argeș îngheață de frig în instituție

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:52

Conducerea Muzeului a avut proasta inspirație de a înlocui centrala termică pe timp de iarnă. Mai bine de o lună, angajații muzeului și-au desfășurat activitatea pe frig, cu geaca de iarnă pe ei. Vestea aparent bună este că iarna încă nu și-a intrat total în drepturi. Cu frig au fost întâmpinați și vizitatorii muzeului. Nu-i bai, dacă angajații pot, atunci suportă și clienții!

Una din cele mai serioase firme de construcții, în lupta cu insolvența

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:21

# Coniz Romarg: creanțe garantate de 14,6 milioane lei, masă credală de 53 de milioane lei!
Una dintre cele mai mari societăţi de construcţii din România, Coniz Romarg, a intrat în procedură de insolvență după ce, pe 22 septembrie, Tribunalul Specializat Argeș a acceptat cererea de intrare în insolvenţă depusă de patronul Gheorghe Griguţă. De asemenea, instanța a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă, persoană juridică, Expert Insolvenţă SPRL Filiala Bucureşti. Dosarul de insolvență a societății Coniz Romarg este unul stufos și numără circa 204 creditori. În cererea de intrare în insolvenţă, Coniz Romarg a declarat datorii de 26,78 milioane lei, dar tabelul preliminar al creanţelor este mult mai “generos”.

 

Serviciul de Prevenire a Infecțiilor din cadrul Spitalului Județean Argeș - amendat de DSP pentru organizare necorespunzătoare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:19

La sfârșitul anului 2017 s-au desfășurat în unitățile sanitare cu paturi din județ mai multe acțiuni tematice de control de către inspectorii Direcției de Sănătate Publică Argeș. În principal au fost verificate unitățile care au prezentat neconformități la controalele anterioare. Au fost verificate 13 spitale dintre care 12 publice și unul privat.

Perversul din Pitești care racola pe Facebook fetițe, condamnat definitiv

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:12

# Legea e prea blândă! Gheorghe Mărgărit condamnat la patru luni cu suspendare. În urma apelului, instanța i-a interzis inculpatului să se apropie de familia victimelor.
Anul 2018 a debutat cu o faptă care oripilează societatea. Agentul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei este suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii în lift. Un caz asemănător s-a petrecut și în Pitești, în 2016. La sfârșitul anului 2017, pe 20 noiembrie, piteșteanul Gheorghe Mărgărit a fost condamnat definitiv pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Și totuși, legea este uneori prea blândă comparativ cu fapta comisă.

 

Pagina 3 din 133

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea