Legenda echipei lui Dobrin continuă! 6,6 miliarde de lei vechi plătiți de Primăria Pitești pentru brandul FC Argeș

Luni, 19 Iunie 2017 22:59

Bucurie peste măsură pentru suporterii alb-violeți. După două încercări nereușite ale Primăriei Pitești pentru preluarea brandului FC Argeș, una de 100.000 de lei și alta de 350.000 de lei, consilieri locali au votat, în unanimitate,  cea de-a treia ofertă. De această dată, Consiliul Local Pitești a acceptat pentru preluarea brandului suma propusă de evaluator, adică 550.000 de lei , fără TVA.

 

Primul termen din dosarul “Taberei PSD” va avea loc pe 26 septembrie la Tribunalul Bucureşti

Luni, 19 Iunie 2017 22:52

De câțiva ani, procurorii DNA din structura centrală au ca obiect de studiu un dosar ce are ca temă tabăra politică organizată de social-democraţi în Poiana Braşov, prin anul 2013, tabără ce a fost plătită cu banii publici ai Ministerului Tineretului şi Sportului, la care au participat zeci de tineri dar şi câţiva membrii ai organizaţiei PSD Argeş. Săptămâna trecută, judecătorii Tribunalului Bucureşti au stabilit ca primul termen de judecată în acest dosar instrumentat de procurorii anticorupţie, să fie la sfârşitul lunii septembrie.

Selca şi Valah Construct au început lucrările la transformarea în hotel a căminului de la liceul “Maria Teiuleanu”

Luni, 19 Iunie 2017 22:45

După ce au fost stabiliţi constructorii printr-o licitaţie ce a durat câteva luni bune, iată că în urmă cu câteva săptămâni, asocierea Selca-Valah-Consistal Pro2000, va renova şi transforma în totalitate clădirea căminului de la liceul Economic pentru aproximativ 4,5 milioane de lei plus TVA. Noua unitate hotelieră din Piteşti ce va fi inaugurată, urmează să deservească olimpicilor, participanţilor la diverse sindrofii şi evenimente ale urbei, precum şi a delegaţiilor.

 

Fosta șefă de la Mediu, Mariana Ionescu, a câștigat, pentru a treia oară, procesul pentru repunerea în funcție

Luni, 19 Iunie 2017 12:37

Argeșul este la un pas de intrarea în Cartea Recordurilor. Bineînțeles, tot cu un record negativ, că cele pozitive se duc pe la alții. Iată însă recordul: Mariana Ionescu, director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș a câștigat, pentru a treia oară, un process pentru repunerea în funcție. Cu salariul și majorările din urmă, cu cheltuielile de judecată și cu toate cele. Așteptăm, la obținerea unei decizii definitive, să îi vedem, prin zonă, pe reprezentanții Guiness World Records.
Pe 29 mai, la Tribunalul Argeș, a avut loc primul termen al procesului. Mariana Ionescu a fost însoțită de avocatul său Dorin Puiu Stancu, au cerut  în instanță anularea

Flavius Panțurescu și-a dat demisia de la DJST Argeș și s-a angajat jurist la Centrul Cultural Pitești

Luni, 19 Iunie 2017 12:28

# Neînțelegerile cu Achimescu duc la demisii! # Panțurescu a promovat concursul de consilier juridic la Centrul Cultural, după ce a luat proba scrisă cu 75,6 puncte, iar interviul cu punctaj maxim
Au început să plece angajații din cadrul Direcției pentru Sport și Tineret Argeș în urma neînțelegerilor și problemelor cu conducerea instituției, în speță cu directorul Laurențiu Achimescu. Juristul Flavius Panțurescu, fost director la DJST Argeș, a promovat miercuri, 14 iunie, concursul de consilier juridic la Centrul Cultural Pitești, iar în următoarea zi a înaintat demisia către conducerea Direcției pentru Sport.  Panțurescu a promovat concursul de consilier juridic gradul IA la Centrul Cultural, după ce a trecut de proba scrisă cu 75,6 puncte, iar interviul cu maximul de puncte.

 

NOUL KOLEOS SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA: COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE STIL ROBUST, ELEGANȚĂ ȘI CONFORT RAFINAT

Luni, 19 Iunie 2017 11:57

# Noul Koleos completează gama de crossovere Renault, oferind clienților alternativă în cele trei segmente  # Noul Koloes combină design-ul puternic al unui SUV cu rafinamentul unei berline, abilitățile sale off-road fiind compatibile cu utilizarea cotidiană # Noul SUV oferă trei niveluri de echipare și un preț de pornire de 30.500 euro, cu TVA inclus

Shaker - fiecare clipă petrecută aici face cât o vacanță!

Luni, 19 Iunie 2017 11:52

# Shaker Club Budeasa: plajă cu piscină privată; club privat cu petreceri în aer liber; terase şi bar în aer liber; baldachine, masaj, jacuzzi... Vizitați-ne!
Locul preferat al tuturor, o evadare răcoritoare atunci când razele soarelui încing atmosfera! Ce poate fi mai plăcut decât să petreci o zi  la piscina în aer liber pe plaja SHAKER!

 

Celebrul dosar ”Consultanța” se pregătește să devină istorie

Luni, 12 Iunie 2017 12:23

# Ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Conținutul infracțiunii de abuz în serviciu urmează a fi reconfigurat prin consacrarea unui prag valoric”
Dosarul ”Consultanța”, poate cel mai răsunător dosar instrumentat de procurorii DNA, în care 40 de primari argeșeni sunt judecați alături de fostul președinte al CJ Argeș, Constantin Nicolescu, și de deputatul Mircea Drăghici, se pregătește să devină istorie. Pentru că, în urma recentelor decizii, mai ales cea a Curții Constituționale, abuzul în serviciu este (aproape) dezincriminat, iar stabilirea unui anume prag valoric îi va situa, cu siguranță, pe primarii cercetați penal tocmai în afara acestei răspunderi penale, urmând ca, dacă vor fi găsiți, totuși, vinovați, aceștia să plătească o amendă administrativă, de genul celei pentru depășirea vitezei legale.

Dosarul lui Brânză face victime printre funcționarii publici argeșeni

Luni, 12 Iunie 2017 12:19

Din dosarul supranumit „Cheresteaua 1”, în care este cercetat și Ion Andrei, zis Brânză, patronul firmei Andris, există mai multe disjungeri aflate în cercetare la Parchetele județene. Sunt vizați mai mulți funcționari publici, nume grele din domeniul silvic argeșean și nu numai, care i-ar fi dat o mână de ajutor lui „Brânză” în tăierea ilegală a arborilor din Argeș. Am consultat dosarul în care a fost trimis în judecată Ion Andrei, iar din „dosarul mamă” s-au făcut disjungeri, fiind cercetați, printre alții, fostul şef al ITRSV Ploieşti, Sever Stanciu, dar şi angajaţi ai Ocolului Silvic Muşăteşti şi Vidraru, în frunte cu Radu Dumitrache, fost şef al ocolului Vidraru, actual şef la Muşăteşti, dar şi Marcel Tudor, de asemenea, fost şef de ocol la Vidraru.

 

Top 20 firme neplătitoare de impozit către Primăria Pitești

Luni, 12 Iunie 2017 12:17

La începutul lunii martie a.c., Primăria Pitești a făcut publică lista debitorilor - persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Pitești. Totalul firmelor neplătitoare de impozit este de 191, iar datoriile firmelor către administrația locală sunt cuprinse între minim - 20.000 de lei și maxim - 4 milioane de lei.
Cele mai mare restanțe la impozit către Primăria Pitești, la data de 31 martie 2017:

Vicepreşedintele CJ, Simona Brătulescu, îşi tratează migrenele cu… descântece!

Luni, 12 Iunie 2017 12:09

De foarte multe ori, viaţa de ales local poate că nu este chiar atât de uşoară. În sensul că nu este numai lapte şi miere, problemele judeţului ce ţin de jurisdicţia CJ Argeş nu încetează să apară în fiecare zi a săptămânii, iar aleşii noştri acumulează mult stres şi o încărcătură zdravănă de energii negative, iar câteodată au parte de… dureri mari de cap.

 

Spectacol captivant, pentru copii, la Bradu. În rolul principal, ”Profesorul de joacă”, Leon Magdan

Luni, 12 Iunie 2017 12:05

Săptămâna trecută, miercuri, la iniţiativa primarului  Dănuţ Stroe şi a cadrelor didactice din Bradu, îndrăgitul actor al copiilor, Leon Magdan,  a ţinut un spectacol-dialog cu elevii. Astfel, dimineața, în loc de ore, micuții din Bradu au fost instruiți, la Căminul Cultural din Bradu, timp de câteva zeci de minute, de ”Profesorul de joacă”.
Cei mici au fost supuşi la o serie de jocuri de logică, cu întrebări hazlii: "Câţi iezi a mâncat vulpea?" sau "Câţi pitici avea Cenuşăreasa?" Furaţi de atmosferă, cei mai mulţi "şi-au furat-o", răspunzând pe baza poveştilor, adică vulpea a mancat doi iezi iar Cenuşăreasa avea şapte pitici. Dar tocmai asta este farmecul acestui spectacol, confuziile tipice copilăriei. Au existat însă şi răspunsuri extrem de inteligente, cei care le-au dat fiind aplaudaţi la scenă deschisă.

Flori Grigoraş i-a atras atenţia premierului Grindeanu cu privire la probleme privind gestionarea fondurilor europene şi lacunele din sistem

Luni, 12 Iunie 2017 12:00

Miercurea trecută, în sala Constantin Stere din cadrul Parlamentului, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Forumului Capitalului Românesc, organizată de Intact Media Group, la care a participat şi unul dintre cei mai buni specialişti ai Argeşului din domeniul proiectelor europene, şi anume Florentina Grigoraş, managerul Andralex Project Company. Scopul acestei manifestări organizate pentru al doilea an la rând este de a scoate la iveală problemele de zi cu zi ale mediului de afaceri românesc.
Cu acest prilej, puși față în față cu factorii de decizie, reprezentanţi ai mediului de afaceri și-au expus nemulțumirile, au propus soluții și au cerut ajutor. Dezbaterea a

 

Salariile au crescut, dar criza de medici persistă în spitalele din Argeș

Luni, 12 Iunie 2017 11:46

# Dr. Stoiculescu:  „Lipsa de doctori nu pleacă de la salarii, ci din atmosfera creată în jurul lor”
Deși, începând cu acest an, au crescut salariile cadrelor medicale, în cele mai mari unități spitalicești din Pitești, Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie, continuă să persiste criza de medici. Cum salariul nu mai e principala problemă, în prezent, se consideră că lipsa acută de medici este cauzată în principal de lipsurile de la muncă și de presiunea mare pusă asupra acestora.

Neurochirurgul Mihalache se întoarce la Spitalul Județean Argeș

Luni, 12 Iunie 2017 11:43

# „Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede”, spune șeful secției Neurochirurgie, dr. Mihai Popescu
Medicul George Mihalache de la Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș a plecat, la începutul acestui an, în Anglia pentru a profesa, având un contract de muncă pe o perioadă de șase luni. Începând cu data de 1 iulie, neurochirurgul Mihalache este așteptat să se întoarcă la Spitalul Județean Argeș, fiind așteptat cu brațele deschise de către colegii săi. „Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede”, spune șeful secției Neurochirurgie, dr. Mihai Popescu care ne-a confirmat întoarcerea colegului său la Pitești.

 

Meșterul popular argeșean Ioan Rodoș, din satul Corbi, i-a învățat sculptură, în week-end, pe copiii țării

Luni, 12 Iunie 2017 11:41

# ”RomânIA cu povești” - Festival de ateliere și întâlniri dedicate IEI și tradițiilor populare românești
În perioada 8-11 iunie Asociația Gradusart a organizat la București și Călărași, prima ediție a Festivalului ”RomânIA cu povești”, un eveniment care își propune să aducă în atenția tuturor iubitorilor de tradiții, IA și meșteșugul popular. Locațiile de desfășurare au fost  Librăria Cărturesti Verona și Clubul Țăranului din București, iar duminică 11 iunie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași a găzduit  festivitatea de închidere a Festivalului RomânIA cu povești.

S-a lansat programul “Prima chirie”. Află cine beneficiază, în ce condiţii şi care sunt documentele necesare

Luni, 12 Iunie 2017 11:38

# Un singur solicitant la ”Prima chirie” în tot județul!
Săptămâna trecută, programul “Prima chirie”,  prin care șomerii care își găsesc un loc de muncă în altă localitate situată la o distanță mai mare de 50 kilometri față de cea în care își au domiciliul sau reședința pot primi o primă de relocare, a fost lansat. Începând de marţi, 6 iunie, AJOFM Argeş îi aşteaptă pe cei interesaţi să aducă cererile însoţite de documentele necesare pentru acordarea sumelor prevăzute în acest program guvernamental.

 

Etajul șase al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost renovat prin donații în valoare de 1,5 miliarde de lei vechi

Luni, 12 Iunie 2017 11:32

# Oameni de afaceri argeșeni cu inimă mare!
Act de curtoazie din partea unor oameni de afaceri argeșeni! Cei doi au făcut un gest admirabil și au contribuit, recent, la reabilitarea etajului șase al Spitalului de Pediatrie Pitești, unde își desfășoară activitatea compartimentul Pediatrie II. Șeful secției este neobositul doctor Gheorghe Vasilescu, cel care a adus și sponsorizările pentru reabilitarea completă a etajului. Doctorul Vasilescu este unul dintre medicii cu experiență din Spitalul de Pediatrie Pitești, fiind unul din cei rămași în unitate încă de la deschiderea sa.

Farmacistele din dosarul penal al fostei șefe de la DSP Argeș și-au recunoscut faptele

Luni, 12 Iunie 2017 11:30

# Se anunță „nori negri” pentru doctorița Anca Alexandrescu (foto)
În august 2016, Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, asociat unic la farmacia Vital Pharmaceutica Plant SRL, colega ei, Diana Modoacă, administrator al societăţii, și două farmaciste, Andreea Ioana Tudor şi Elena Luminiţa  Mihăilă, au fost trimise în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pentru înșelăciune, abuz în serviciu și fals.

 

Ion Andrei, patronul Andris: „Lasă dracu’ restricţia ta...”

Luni, 05 Iunie 2017 23:58

# Stenograme! Prins pe interceptări în dosarul ”Cheresteaua 1” când aproba tăieri de lemne pe perioadă de restricție
A trecut mai bine de un an de când procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au finalizat dosarul ”Cheresteaua 1”,  în care liderul grupării cercetate este Ion Andrei, zis ”Brânză”, patronul firmei Andris. Alături de acesta au fost trimişi în judecată membrii clanului ”Brânză”, angajaţi ai firmei Andris și mai mulţi funcţionari de la Ocolul Silvic Valea Oltului. Procurorii au arătat în rechizitoriu un adevărat măcel comis în pădurile din judeţ: 23.000 de copaci tăiaţi fără drept de pe o suprafaţă de 504 ha de teren forestier. Trei sferturi dintre martorii audiaţi până în prezent de magistraţii Tribunalul Argeş sunt angajaţi sau foşti angajaţi ai lui ”Brânză”. În urma declaraţiilor, niciunul dintre ei nu a văzut nici urmă de tăieri de arbori sănătoşi, ci doar de arbori accidentali. Următorul termen an procesului de la Tribunalul Argeș va avea loc pe 6 iunie. Vă prezentăm în continuare noi amănunte din dosar.

Canalizarea de 5 milioane de euro de la Bălilești angrenează lupte subterane serioase

Luni, 05 Iunie 2017 23:58

Licitație uriașă, cu bani mulți și interese pe măsură, la Bălilești. Contractul, postat pe portalul electronic de achiziții, poartă  denumirea  următoare: Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări aferente proiectului „Înfiintare sistem centralizat de canalizare în comuna Bălilești, județul Argeș și extindere rețea de alimentare cu apă în comuna Bălilești, județul Argeș”

 

Pagina 3 din 120

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea