Interlopii „Parfum” și „Titoașcă” - condamnați

Luni, 24 Iulie 2017 12:15

Cornel Alexandru, zis „Titoaşcă”, Adrian Ioniţă Baronescu, zis „Parfum”, şi Adrian Popescu au fost condamnați de către instanțele argeșene pentru că au reţinut, fără voia lui, şi au torturat un bărbat, care se ocupă cu amenajări interioare, pentru că nu a executat lucrări pe placul lor. Pe 13 octombrie 2016, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată de Constantin Lucian Manda, că, pe parcursul aceleaşi zi, a fost reţinut într-o locuinţă unde ar fi fost ameninţat cu moartea şi lovit de mai multe ori cu biciul de către „Titoașcă”, „Parfum”, fiind prezent la întregul său coșmar și Adrian Popescu, un apropiat al celor doi interlopi, care în loc să îi ia apărarea arhitectului îl filma pe acesta în timp ce primea o „corecție”.

 

Dublu eșec în instanță! Florin Frătică a pierdut, săptămâna trecută, două procese într-o singură zi

Luni, 24 Iulie 2017 11:49

E clar! Frătică ori este prost sfătuit, ori, pur și simplu, e prost… informat. Deși instanțele îi resping, pe bandă rulantă acțiunile intentate, acesta nu se lasă și insistă, pe aceleași spețe, spre disperarea judecătorilor, probabil, sătui să îl vadă, toată ziua, prin sală. Ei bine, pentru că nu concepe, încă, deși a trecut ceva timp, că nu mai reprezintă nimic în Primăria Bradu, Frătică reușește să bată și noi recorduri. Unul dintre acestea s-a petrecut fix vineri, când, la interval de numai câteva minute, a aflat că a pierdut nu unul, ci două procese.

Universitatea din Pitești - finanțare de peste 435.000 euro pentru noi mobilități Erasmus

Luni, 24 Iulie 2017 11:48

# Upit va realiza mobilități noi cu unsprezece țări din afara Uniunii Europene
Universitatea din Pitești pune accent pe dezvoltarea relațiilor internaționale, iar oferta de studii în limbi străine reprezintă o prioritate strategică asumată de către conducerea actuală.

 

Bani pentru proiecte de importanță majoră în județ

Luni, 24 Iulie 2017 11:25

# Aproape o mie de miliarde lei vechi pentru Spitalul din Mioveni! # Spitalul Județean primește, și el, o infuzie de 759 miliarde! # Câteva comune nu au fost în stare să facă proiecte, așa că nu au primit niciun ban!
În cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, în județul Argeș au primit aprobare de finanțare un număr de 151 de obiective de investiții, ce se ridică la o sumă de 727.939.413,12 lei.

DSP Argeș a primit peste 10.000 de doze de vaccin împotriva rujeolei

Luni, 24 Iulie 2017 11:23

În contextul epidemiologic actual, România se confruntă cu o epidemie de rujeolă, popular denumita „pojar”. Conform datelor înregistrate de INSP București, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România pâna la data de 14 iulie este 8017. Conform unui comunicat emis de Direcția de Sănătate Publică Argeș, și în județul nostru s-au înregistrat cazuri de rujeolă. La nivel național au fost  înregistrate 31 de decese, dar niciunul în Argeș.

 

Record!!! Doi profesori de la Liceul Teoretic Costești au optat pentru șefia a unsprezece școli

Luni, 17 Iulie 2017 12:55

# Zeci de profesori dau examenul pentru posturile de director și director adjunct la unități școlare din Argeș # Lista profesorilor care candidează pentru aceste posturi # La Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” Pitești - patru candidați pentru postul de director
Luni, 17 iulie, începe examenul pentru funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș, sesiunea iulie 2017, după ce în urma concursului organizat în anul 2016 au rămas unități în care nu s-au ocupat aceste posturi.

Primarul din Albota conduce, cu mână de fier, ședințele Asociației Comunelor din Argeș

Luni, 17 Iulie 2017 12:53

# Ion Dumitru: ”O parte dintre colegii primari au venit cu secretarii, cu contabilii. Aceștia aveau o singură întrebare: care e salariul maxim pentru noi?...” # Ion Dumitru: ”Cei care au vândut rețelele de curent și gaze, aceste mari avuții naționale, ar trebui împușcați!...”
Adunarea organizată, săptămâna trecută,  la Albota, de președintele Asociației Comunelor Argeș, primarul Ion Dumitru, a fost strict legată de grila de salarizare. ”Este vorba de noua lege a salarizării. Unii dintre colegi nu au înțeles-o.

 

Direct de pe „Insula iubirii” la On Time Club

Luni, 17 Iulie 2017 12:53

Cea mai exotică apariție de la "Insula iubirii" a fost prezentă weekend-ul acesta în orașul nostru. Anuryh, căci despre ea este vorba, este Mc (maestru de ceremonii) fostă dansatoare și în prezent cântăreață. Cel mai recent hit este în colaborare cu Fly Project, piesa numindu-se "Get Wet". Artista a fost ispită în show-ul de televiziune "Insula iubirii", unde a reușit să se apropie chiar de un piteștean. Anuryh a fost tentația serii, unde a întreținut atmosfera până dimineața, iar toți cei prezenți la eveniment s-au distrat pe cinste. Cu ocazia acestui eveniment, clubul On Time a inaugurat și terasa aducând un plus petrecăreților. După cum ne-au obișnuit, deținătorii clubului, ne promit și alte surprize, la fel de explozive și îi așteaptă pe toți cei care iubesc distracția. Fiți pe fază!

... Ne vedem la Tribunal! Florin Frătică nu renunță la judecarea debarcării sale din Primăria Bradu

Luni, 17 Iulie 2017 12:52

Anul trecut, era în vogă o emisiune Tv, fix cu acest titlu: ”Ne vedem la Tribunal!”. Același  lucru pare că își șoptește, foarte des, Florin Frătică, fostul primar din Bradu, care, se vede treaba, nu înțelege nimic atunci când pierde. De fapt, nu este în stare să conștientizeze faptul că nu mai are ce căuta în  primăria care, ani la rândul, i-a adus atâtea...  satisfacții!

 

Administratorul taberei de la Corbeni este deranjat după ce a primit amendă 1.000 lei de la DSP Argeș

Luni, 17 Iulie 2017 12:46

# Florean Vișan: „Nu era normal să mă amendeze pe mine. Dar dacă primea amendă Direcția de Sport, mi-l puneam pe Achimescu în cap și mă împușca!” # După suspendarea activității, Centrul de Agrement Corbeni a realizat în doar patru zile lucrări ce trebuiau realizate timp de un an # A fost amânată cu două zile o tabără finanțată de Direcția Programe și Tabere pentru Tineret și Studenți a Ministerului Tineretului și Sportului

După ce a fost somat în scris de conducerea Primăriei Bradu, Frătică a predat cheile biroului de viceprimar

Luni, 17 Iulie 2017 12:44

# Singurul obiect personal din biroul  fostului viceprimar era... distrugătorul de documente!
Telenovelă cu final așteptat la Bradu. Cramponat peste măsură de funcțiile deținute până nu demult în Primărie, fostul șef absolut al comunei, Florin Frătică, s-a despărțit cu greu de cheile puterii.

 

Lichidatorul Laurenţiu Dumitrana, acuzat de bancrută frauduloasă

Luni, 17 Iulie 2017 12:42

Pe data de 7 iulie, la Judecătoria Pitești a fost înregistrat un dosar, cu obiectul bancrută frauduloasă, mai exact pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, pe numele lichidatorului Laurențiu Dumitrana. Parte civilă în dosar este o fostă fabrică de cherestea din Curtea de Argeș, SC Rom Forest Exim SRL, reprezentată prin consorțiul Mit Insolv SPRL, Mincu și Asociații SP/RL și  SCP Lex Insolv SPRL.

Nuntă de poveste în familia primarului din Lunca Corbului

Luni, 17 Iulie 2017 11:09

# La petrecere au fost prezente numeroase personalităţi și zeci de primari, mai ceva decât la o ședință de Colegiu Prefectural
Un aşteptat şi fericit eveniment s-a produs, sâmbătă, la Lunca Corbului: doi tineri frumoşi şi-au jurat credinţă veşnică şi, împreună cu prietenii, cu foarte mulți prieteni, au sărbătorit tocmai până a doua zi dimineaţa.

 

Curtea de Conturi a făcut prăpăd în curtea Administrației Bazinale de Apă Argeș

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Noua conducere, pusă în termen să remedieze dezastrul și să încaseze banii de la chiriașii la negru
La A.B.A.A.V. se schimbă directorii poate mai des decât șosetele unui anume deputat PSD, unul Mircea, bănuit a fi, de fapt, la originea jocurilor de culise de aici. Doar că, noii directori sunt recomandați mai mult de voce și talent decât de studiile în domeniu. Este și normal. În politică ai prietenii și afaceri cu anumiți oameni, care nu se potrivesc întotdeauna cu fișa postului respectiv. Post plătit însă, întotdeauna, foarte gras și, mai ales, din bani publici.

Neurochirurgul George Mihalache s-a reîntors la Spitalul Județean Argeș

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Dr. Mihalache ne-a prezentat modul de funcționare a sistemului național de sănătate britanic # În sistemul medical din Marea Britanie, unul din trei doctori este de altă naționalitate # În spitalul din Anglia în care a lucrat erau doisprezece neurochirurgi specialiști, în schimb, la Spitalul Județean Argeș, în perioada în care a lipsit, doar unul - dr.univ. Mihai Popescu, șeful secției
Medicul George Mihalache, de la Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș, a plecat, la începutul acestui an, în Anglia pentru a profesa la spitalul Hull and East Yorkshire NHS Trust, având un contract de muncă pe o perioadă de șase luni. În data de 3 iulie, neurochirurgul Mihalache s-a reîntors la Spitalul Județean Argeș, fiind așteptat cu brațele deschise de către colegii săi.

 

Băiatul lui Ion Andrei „a scăpat” de dosarul de braconaj

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Curtea de Apel Pitești a respins, ca nefondate, prin hotărâre definitivă, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi de partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva prin Direcţia Silvică Argeş # Daniel Ionuț Andrei este cercetat împreună cu tatăl său și într-un dosar de evaziune fiscală
Daniel Ionuț Andrei, băiatul lui Ion Andrei, patronul firmei Andris, a scăpat de unul dintre cele două dosare în care este cercetat. În anul 2014, în urma cercetărilor procurorilor din dosarul „Cheresteaua 1”, în care sunt cercetaţi

Activitatea Centrului de Agrement Corbeni a fost suspendată pentru condiții insalubre

Luni, 10 Iulie 2017 13:06

# Suspendarea Centrului, aflat în subordinea DJST Argeș, a amânat cu două zile sosirea unui grup de copii # Atenție, părinți! Apa de la Centrul de Agrement Corbeni a fost găsită nepotabilă din punct de vedere microbiologic de către DSP Argeș # Tipic românesc, după suspendarea centrului au fost remediate, pe repede înainte, toate deficiențele

 

Primarul Ionică a criticat investiția de 300.000 de lei de la Școala „Tudor Mușatescu”, deși lucrarea a fost asumată de administrația locală

Luni, 10 Iulie 2017 13:05

# „O construcție urâtă care nu se potrivește cu nimic, inutilă și inestetică” # Conducerea școlii consideră că dacă lucrarea nu era realizată, ea punea în pericol integritatea corporală a elevilor și pietonilor
La ședința de Consiliu Local Pitești, din luna iunie, a fost aprobată recepția investiției „Construire zid de sprijin teren și reconstruire gard” la Școala Gimnazială „Tudor Mușatescu” (Școala nr. 17 Pitești). Valoarea totală a lucrării a fost de 302.472,37 lei, inclusiv TVA.

Nevasta, nora și fiul magnatului Nicolae Ivănescu, printre salariații creditori ai firmei Neo Construct Industrial AG

Luni, 10 Iulie 2017 13:05

# Conturile societății au fost blocate de Finanțele Publice Argeș în 2012, după ce s-au descoperit datorii de 88 miliarde de lei vechi
În anul 2015, la Tribunalul Specializat Argeș a început procedura insolvenței societății Neo Construct Industrial AG, una dintre firmele magnatului Nicolae Ivănescu. Administrator judiciar a fost numit SCP Divizia Centrală de Insolvenţă IPURL. În urma stabilirii tabelului preliminar de creanțe întocmit la data de 23 mai a.c. suma datorată de societatea administrată de Rodica Meca,  mâna dreaptă a lui Nicolae Ivănescu, este de 34.444.496,9 lei.

 

Top 100 restanțieri la TERMO CALOR CONFORT SA

Luni, 10 Iulie 2017 13:05

# Factura emisă pentru serviciile de utilități publice constituie titlu executoriu
Utilizatorii serviciilor de utilitati publice, persoane fizice sau juridice, sunt obligati sa achite facturile reprezentand contravaloarea serviciilor furnizate/prestate in termenul de scadenta de 15 zile de la data emiterii facturilor; data emiterii se inscrie pe factura. Termenul de scadenta privind plata facturii se ia in calcul incepand cu data emiterii facturii.

Consiliul Județean s-a decis să investească în utilaje

Luni, 10 Iulie 2017 13:05

# Un al doilea lot de mașini și echipamente, în valoare de 17 miliarde lei vechi, va ajunge în gestiunea Direcției Județene de Drumuri
La sfârșitul lunii trecute, Consiliul Județean a decis să deschidă procedurile de achiziție, prin licitație electronică, a unui nou lot de utilaje, lot menit să înzestreze ceva mai bine dotările sărace ale Regiei Județene de Drumuri Argeș. Mare lucru, mai ales după punerea în funcțiune a Stației de asfalt de la Căteasca, stație ce nu poate funcționa, în condiții de rentabilitate, fără buldoexcavator, trailer, remorci, camioane și alte ”scule” care să îi confere o independență măcar relativă. Starea destul de slabă a dotărilor a fost evidențiată și de ieșirea în décor, ieșire video, a fostului președinte al Consiliului de Administrație, Bogdan Udroiu. Dotare mentală, că de restul, nici nu avem ce comenta…

 

Pagina 8 din 127

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea