După ce a „picat” în scandalul plăcuţelor de înmatriculare, comisarul-șef Badea a cerut să revină în Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:37

Comisarul șef Marian Badea a revenit pe funcţia de şef la Serviciul Rutier Argeş. Acesta a fost până de curând, director adjunct al Direcţiei Rutiere la nivel naţional.
Postul obţinut la Bucureşti a fost ca urmare a promovării unui examen, în luna august a anului trecut acesta fiind numit în funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Numai că la aproape un an de la acel episod, comisarul şef a întocmit un raport prin care a solicitat să revină pe funcţia pe care o ocupase anterior. Cererea i-a fost aprobată, aşa că de la finalul lunii august acesta este din nou, şef al Serviciului Rutier Argeş.

 

Cătălin Bulf: „Inteligența poliției se găsește în Videle”

Luni, 10 Septembrie 2018 13:30

# Declarațiile lui Valeca despre Tudorel Pieleanu, șeful Poliției Argeș, venit din Teleorman, comentate de opoziția din Argeș
Declarațiile lui Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, despre șeful din Teleorman al IPJ Argeș au făcut „deliciul” opoziției din Argeș. Valeca a precizat, pentru un post de televiziune local, că nu are nimic împotriva unui inspector șef la IPJ Argeș, venit din Teleorman, lăsând să se înțeleagă că numirea comisarul șef Tudorel Pieleanu a venit pe fondul „ciondănelilor” polițiștilor argeșeni din fruntea Inspectoratului. Reamintim că pentru concursul de inspector șef al IPJ Argeș, ce va fi organizat pe 12 septembrie, s-au înscris atât actualul comandant Tudorel Pieleanu, cât și adjunctul său Gabriel Gherghe.

Narcis Sofianu, despre „trădarea” senatorului Ion Popa: „Îmi cer scuze că l-am votat”

Luni, 10 Septembrie 2018 13:24

# Liberalul a comentat și posibilitatea propunerii dl Valeca, din nou, în fruntea Ministerului Cercetării:  „Are toate calitățile să lucreze în subordinea doamnei Dăncilă”

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, îi atacă dur pe senatorul Ion Popa, pe Șerban Valeca  și pe președintele Cj Argeș, Dan Manu. Despre fostul său coleg de partid, ajuns între timp la ALDE Constanța, departe de argeșenii care l-au susținut, Sofianu susține că a ajuns să regrete că l-a votat.

 

Fostul șef al PNL Argeș ține lecții despre… Dobrogea

Luni, 10 Septembrie 2018 13:23

După dezertarea din PNL Argeș, partid în care, din cauza rezultatelor dezastruoase, Iani Popa s-a premiat cu un post de senator, știind că niciodată, în județul Brătienilor, nu va mai ajunge candidat cu șanse, celebrul nostru liberal a schimbat, cu lejeritate, tabăra. S-a înscris în ALDE, unde a primit șefia organizației Constanța. De acolo, tot pentru rezultate bune, se va auto-premia cu ceva pe la Senat sau pe la Cameră. Între timp, omul s-a pus cu burta pe carte și învață – dar și împărtășește – câte ceva despre Dobrogea.

Constantin Nicolescu, primit cu aplauze la o lansare de carte dedicată Uzinei Dacia

Luni, 10 Septembrie 2018 13:21

Constantin Nicolescu a ieșit, din nou, la lumină. Cu apariții publice rare după necazurile suferite, acesta a suprins prin apariția publică la Centrul Cultural Mioveni, aici unde a fost lansată o carte despre istoria Dacia. Fostul președinte al CJ Argeș a avut un discurs în cadrul evenimentului, în calitate de fost director comercial al Uzinei Dacia.

 

Puiet de șalău, găsit mort, în plase, în barajul Golești

Luni, 10 Septembrie 2018 13:19

# Acțiunea a aparținut ANCBP Argeș, un grup de voluntari care încearcă să protejeze peștii din apele județului # Poliția Orașului Ștefănești a deschis două dosare, în care se fac cercetări pentru braconaj piscicol
Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Filiala Argeș (ANCBP) continuă acțiunile împotriva braconajului piscicol în apele județului.  Este vorba despre un grup de voluntari, persoane pasionate de pescuit care doresc să schimbe ceva în bine pentru apele din județ. Recent, în barajul Golești au fost găsite cantități mari de puiet de șalău mort în plasele braconierilor.

Țuica Pater, marca Mărășoiu, premiată la concursuri internaționale

Luni, 10 Septembrie 2018 13:12

Așa cum am mai scris, familia Mărășoiu produce, de puțin timp (pentru comercializare), singurul whisky argeșean. După eforturi considerabile, privind autorizarea ca producător și ca antrepozit, după eforturi de marketing și promovare a produsului, după efortul de a avea un produs bun, iată, vine și recunoașterea - Țuica „PATER” a fost, recent, premiată la ”Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, 2018”, eveniment organizat în Plovdiv, Bulgaria. O recunoaștere meritată, o recunoaștere muncită. După magiunul Bibianei Stanciulov, în sfârșit, un alt produs ”scoate capul în lume”.

 

Primarii din Albota și Băbana, de partea lui Dragnea în conflictul deschis de Firea

Luni, 10 Septembrie 2018 13:08

# Bebe Ivan: ”La Interne trebuie un bărbat cu «c…»”
Președinte al Asociației Comunelor din Argeș, Ion Dumitru, primar emblematic al comunei Albota, este un atent urmăritor al scenei politice. Acesta s-a arătat, printr-o postare pe facebook, alături de Liviu Dragnea, în conflictul apărut între președintele partidului și primarul Capitalei, Gabi Firea. De aceeași părere s-a arătat și Bebe Ivan, primarul din Băbana, care nu s-a sfiit să comenteze la postarea colegului.

Lovitură pentru aleși! Primarii, parlamentarii și prefecții nu scapă de incompatibilitate

Luni, 10 Septembrie 2018 12:55

Senatul a respins propunerea legislativă a unor parlamentari prin care era eliminată incompatibilitatea funcţiilor de parlamentar, membru al Guvernului, prefect sau primar cu calitatea de comerciant persoană fizică, după ce Curtea Constituţională a declarat iniţiativa ca fiind neconstituţională.
În cadrul dezbaterilor din Senat, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Sofia Moţ a arătat că proiectul de modificare a Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice a fost atacat la Curtea Constituţională de preşedintele României iar prin decizia din 6 martie CCR a admis obiecţia de neconstituţionalitate şi a declarat neconstituţional întregul proiect de lege.

 

Un vis împlinit! Casă construită, de la zero, la Călinești, pentru un tânăr fără posibilități

Luni, 10 Septembrie 2018 12:48

Lucian este un tânăr din comuna Călinești, care, până la această dată, nu avea un acoperiș deasupra capului. Un grup de binevoitori - coordonați activ de Bogdan Badea, sufletul proiectului – a pus umărul, fiecare cu ceea ce a putut, pentru împlinirea visului tânărului fără locuință. Așa încât, într-o sfântă zi de duminică, 2 august, toți cei care au fost, într-un fel sau altul, aproape,  au fost invitați la un grătar și un pahar cu suc... la casa lui Lucian. Preotul Cosmin Bologea, implicat, și el, alături de întreaga parohie din Turculești (Călinești) a oficiat o slujbă de sfințire.

”Firmele care au realizat podurile peste râurile Doamnei și Argeș și-au bătut joc de Primărie și de cetățeni”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:54

# Declară viceprimarul Sorin Apostoliceanu

Două lucrări date în folosință în 2014 pun în pericol viața oamenilor. Conducerea Primăriei Pitești consideră că proiectele și lucrările la podurile de peste râul Doamnei, în special, respectiv râul Argeș au fost defectuoase. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu susține că administrația locală va acționa în instanță atât proiectantul cât și constructorii lucrărilor pentru recuperarea sumelor de bani ce urmează a fi plătite pentru refacerea obiectivelor. Cum s-a ajuns în această situație și ce susține unul dintre constructorii celor două poduri vă prezentăm în cele ce urmează.

 

”Dacă nu au făcut nimic în viața lor, atunci li se pare că totul e scump”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:53

# Primarul Florea Ene declară război consilierilor din opoziție

Conducerea Primăriei Moșoaia și consilierii locali au ales varianta construirii de noi grupuri sanitare la Școala din localitate. Astfel se face că accesul la toaletă se va face din interiorul școlii, în acest sens urmând să fie spart peretele care desparte holul instituției de viitoarele grupuri sanitare, iar elevii nu vor mai fi nevoiți să iasă afară.

Înlăturarea fostului director de la Evidența Populației a unit opoziția din CJ Argeș împotriva lui Manu

Luni, 03 Septembrie 2018 12:49

# Cu toate acestea, conducerea CJ Argeș și-a bătut joc de ei

Cererea de chemare în judecată formulată de Consiliul Județean Argeș a consilierilor din opoziție, în procesul împotriva lui Viorel Badea, fostul director de la Evidența Populației, a agitat spiritele la ultima ședință de CJ Argeș. Totul a plecat de la solicitarea lui Badea la Tribunalul Sibiu a suspendării axecutării actului administrativ privind destituirea sa.

 

Săptămână decisivă pentru consilierul județean PNL care lucrează la două partide

Luni, 03 Septembrie 2018 12:39

În declarații, Adrian Miuțescu a fost tranșant privind situația consilierului județean Eugen Nae (foto) care, deși, este membru PNL continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al lui Ion Popa, cel care a părăsit partidul pentru ALDE. Urmează să vedem dacă va fi tranșant și faptic dacă colegul său de partid nu se conformă deciziei sale. Președintele PNL Argeș ne-a precizat că Eugen Nae riscă excluderea din partid. „Dl Nae Eugen a primit un termen de grație ca să își găsească de lucru până în septembrie. Începând cu 1 septembrie el trebuie să vină cu demisia de la cabinetul senatorului ALDE Ion Popa. Dacă nu va face acest lucru va fi exclus din partid”, ne-a precizat Adrian Miuțescu.

Fost baschetbalist la Piteşti, „Faimos” la Exatlon

Luni, 03 Septembrie 2018 12:25

10 concurenți-vedete și 10 oameni obișnuiți au intrat în lupta pentru premiul de 100.000 de euro în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Exatlon România, de la Kanal D. Producția a debutat la postul TV pe 29 august. Printre concurenţi se află şi Adrian Tudor, fost baschetbalist al Piteştiului. Tudor este căsătorit la Piteşti, fiind legat sufleteşte de oraşul nostru.  În 2015, baschetbalistul a ajuns la BCM U Piteşti, aici unde a evoluat până în 2017.

 

Deputatul USR Ionuț Moșteanu despre primarul de la Dârmănești: „Omul se simte acolo ca stăpân pe moșie!”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:23

După ce, săptămâna trecută, a avut loc o încăierare la Primăria Dârmănești, între primarul Emil Ciolan și doi membri ai USR, confruntarea dintre cele două părți continuă la poliție în plângeri… penale.
Totul a plecat de la vizita la Primăria Dârmănești a doi membri USR care au mers în instituție pentru depunerea dosarele cu semnături pentru iniţiativa „Fără penali” pentru a fi validate.

În incinta Bisericii Turculești, din Călinești, au început lucrările la un centru social

Luni, 03 Septembrie 2018 12:19

Da, în țara în care nu se mai mișcă nimic, iată, din donații, din ajutorul oamenilor, din eforturile preotului paroh Cosmin Bologea, au început lucrările pentru un centru social în incinta Bisericii Turculești din Călinești. Se sapă, se excavează, se nivelează. În curând se vor turna fundațiile.
Pr. Cosmin Bologea: ”Încă din luna septembrie a anului 2017 am demarat un nou proiect.  Acela de a construi un CENTRU ce va include

 

Shaker - fiecare clipă petrecută aici face cât o vacanță!

Luni, 03 Septembrie 2018 12:17

# Shaker Club Budeasa: plajă cu piscină privată, club privat cu petreceri în aer liber, terase şi bar în aer liber, baldachine, masaj, jacuzzi... Vizitați-ne!

Locul preferat al tuturor, o evadare răcoritoare atunci când razele soarelui încing atmosfera! Ce poate fi mai plăcut decât să petreci o zi  la piscina în aer liber pe plaja SHAKER! Peisajul exotic combinat cu natura exorbitantă te fac să crezi că SHAKER este locul preferat al RELAXARII ȘI BUNULUI GUST. Mobilier rafinat, muzică bună, atmosferă sofisticată toate îmbinate construiesc SHAKER.

Un magistrat argeșean, scrisoare deschisă către ministrul Justiției pentru susținerea procurorului general

Luni, 03 Septembrie 2018 12:02

# Peste 200 de magistrați, dintre care nouă argeșeni, printre semnatari

Antonia Diaconu (foto), procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi fost prim-procuror al Parchetelor de pe lângă Judecătoria Piteşti şi Judecătoria Topoloveni, este inițiatorul unei scrisori adresată ministrului Justiției, Tudorel Toader, în care este exprimată susținerea față de procurorul general Augustin Lazăr.
Scrisoarea, pornită de la iniţiativa magistratului argeșean, este rezultatul unui efort comun, la care s-au alăturat colegi din toată ţara.

 

28 de persoane - trimise în judecată după ce au luat fraudulos împrumuturi de la CAR

Luni, 03 Septembrie 2018 11:47

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au finalizat în luna august un dosar în care au fost trimiși în judecată 28 de persoane pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Inculpații sunt acuzați că ar fi obținut în mod fraudulos sume de bani, cu titlu de împrumut, de la mai multe instituții financiare nebancare de tip C.A.R. (Case de Ajutor Reciproc) de pe raza județelor Argeș și Mehedinți, pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit.

Parteneri de afaceri ai lui George Dumitrescu și Florin Frătică - trimiși în judecată pentru evaziune fiscală

Luni, 27 August 2018 13:51

Un alt mega dosar de evaziune fiscală a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Un dosar cu 10 inculpați și alți șapte în calitate de persoane juridice, firme de construcţii, a fost înregistrat la Tribunalul Argeș. Față de alți 54 de inculpați sau suspecți din dosar, procurorul de caz a aplicat amenda administrativă de câte 1.000 lei și obligarea lor la cheltuieli judiciare în cuantum de câte 100 lei, după ce aceștia au achitat prejudiciul adus bugetului statului. Printre inculpații trimiși în judecată se regăsesc două persoane cercetate și în dosarul „Balastiera”, Carmen Bulimar și Răzvan Șerbănoiu, alături de omul de afaceri George Dumitrescu, zis și George „Hoțu”, iar o altă persoană, Radu Silviu Tonghioiu, este cercetată alături de Florin Frătică, într-un alt dosar de evaziune.

 

Pagina 8 din 155

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea