Agenția Națională de Integritate cercetează, la Bradu, un ales local

Luni, 23 Octombrie 2017 23:44

# Din declarația de avere a acestuia au dispărut, subit, aproape 2,5 miliarde lei vechi
Din nou, probleme, la Bradu, printre consilierii locali. Dacă, săptămâna trecută, prezentam cazul lui Cristinel Soare, prezent pe liste pe la mai toate alegerile locale, și a cărui avere fabuloasă este pitită pe numele socrilor sau altor persoane, iată, săptămâna aceasta, cazul lui Andrei Niță (UNPR), consilier local și fost candidat pentru fotoliul de primal al comunei.

 

Președintele PSD Oarja a fost exclus din Consiliul Local

Luni, 23 Octombrie 2017 23:43

# Omul de afaceri Florin Radu a renunțat la contestația împotriva deciziei ANI de incompatibilitate
Omul de afaceri Florin Radu, președintele PSD Oarja, a fost exclus din Consiliul Local în urma declarării sale ca incompatibil de către ANI.   Conform comunicatului ANI, omul de afaceri a fost acuzat că:”În perioada mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al comunei Oarja, în urma căreia a fost încheiat contractul de achiziție publică, având ca obiect livrarea de lemn de foc…”.

Șah la Constantin Pănescu! S-a cerut insolvența Alcadibo Trading

Luni, 23 Octombrie 2017 22:58

Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading, societate condusă de omul de afaceri Constantin Pănescu. Această decizie a venit în urma faptului că firma lui Pănescu nu și-a plătit la timp datoriile către societatea din Ștefănești pentru serviciile realizate în favoarea sa.

 

Medicul Sorin Pletea - trimis în judecată pentru neexecutarea sancţiunilor

Luni, 23 Octombrie 2017 12:42

# Dr. Pletea riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani  # Nici până în prezent, Spitalul Județean Argeș nu a plătit despăgubirile de 500.000 de euro din dosarul de malpraxis # Sorin Pletea a făcut contestație la executarea Spitalului Județean Argeș
Continuă problemele pentru medicul ginecolog Sorin Pletea. În anul 2010, medicul Pletea pierdea un proces de malpraxis și trebuia să plătească părților vătămate daune morale în valoare de 500.000 de euro. În luna iunie a.c., acesta a fost trimis din nou în judecată, de data aceasta pentru neexecutarea sancţiunilor. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Pitești.

Primarul de la Davidești se opune la plata onorariului pentru expertiza contabilă din dosarul său penal

Luni, 23 Octombrie 2017 12:40

Continuă procesul în dosarul de corupție al primarului de la Davidești, Ion Sandu. Edilul, dar și ceilalți inculpați, caută și nod în papură pentru a tergiversa soluționarea dosarului. Așa se face că aceștia au formulat, în luna septembrie, cerere de recuzare a expertului Dănuț Bâzgu, cel care a realizat expertiza tehnică în dosar, pe motiv că acesta s-ar afla în stare de incompatibilitate și că nu a fost imparțial în redactarea raportului.

 

Curtea de Conturi - control la Spitalul Județean Argeș

Luni, 23 Octombrie 2017 12:36

Agitație mare, în această perioadă, la Spitalul Județean Argeș. Reprezentanți ai Curții de Conturi a României desfășoară, de luni, 16 octombrie, un amplu control la unitatea spitalicească. Controlul durează timp de o lună, urmând a fi verificate toate documentele, act cu act. Conducerea spitalului speră să iasă cu bine din acest control, deși semnele nu sunt chiar pozitive ținând cont de scandalul care zguduie unitatea în ceea ce privește cercetările privind infracțiunea de delapidare a banilor spitalului.

Stenograme în dosarul trafic de influenţă la Universitatea Piteşti!

Luni, 16 Octombrie 2017 14:23

# O maică stareță, denunțătoare în procesul asistentei universitare Mirela Popescu și a președintelui Partidei Romilor # Maica Camelia Moldoveanu a slujit timp de 18 ani la Mănăstirea Văleni din Argeș și a fost studenta Mirelei Popescu # Asistenta universitară și Petre Mustață, preşedintele Partidei Romilor „Pro Europa” au primit de la maică 10.000 lei pentru a ajuta un preot să ia bacalaureatul  # Procurorii au disjuns cauza și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și instigare de uz de fals

 

Dosar de cercetare penală la Biroul de Investigaţii Criminale pentru directorul Achimescu, şeful DJTS Argeş

Luni, 16 Octombrie 2017 14:21

# Comisia de Control a Ministerului, raport de 38 de pagini. Majoritatea acestora, cu neregulile descoperite # Doi din cei trei membri ai Comisiei de Control au fost specialişti ai DNA

Ultimul raport al corpului de control al Ministerului Tineretului şi Sportului, raport întocmit de specialişti în urma verificărilor efectuate la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş, este devastator. Neregulile găsite sunt atât de multe, încât celor trei membri ai corpului de control le-au trebuit 38 de pagini ca să le cuprindă pe toate.

Primul om de cultură al comunei Bradu, bugetarul Ţâcă, palat de sute de mii de euro - pe numele socrilor pensionari

Luni, 16 Octombrie 2017 14:12

Directorul Căminului Cultural din Bradu, Cristinel Soare, zis Ţâcă, este, în acte, sărac lipit. Nu are casă, nu are apartament, nu are afaceri. Are un amărât de salariu. Şi două maşini - conform ultimei declaraţii de avere depuse. Că nu circulă cu niciuna, asta este altă poveste.Că circulă, toată ziulica, într-un Mercedes luxos, iar este altă poveste.

 

Cartea Recordurilor! Primarul din Băbana s-a dat în judecată pe el însuși

Luni, 16 Octombrie 2017 14:08

La Tribunalul Argeș s-a judecat, în luna septembrie, un dosar în care primarul de la Băbana, Bebe Ivan, a fost și reclamant și pârât, în același timp. Este vorba despre un litigiu privind Legea Nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici. Edilul Bebe Ivan a cerut în instanță emiterea unor dispoziții anuale de acordare spor de dificultate 50% pe ultimii trei ani și jumătate. Pe 25 septembrie Tribunalul Argeș a admis acțiunea. Decizia nu este definitivă.

Cantina și internatul de la Colegiul Tehnic Dimitrie Dima Pitești - suspendate de DSP

Luni, 16 Octombrie 2017 14:03

# Cinci unități școlare din Argeș au rămas închise
Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au desfășurat, în luna septembrie, mai multe controale la unitățile școlare din județ care au prezentat neconformități la ultimele verificări efectuate. Au fost reverificate 125 de unități din mediul rural și 35 din mediul urban. S-a stabilit că trei sferturi dintre școli și-au remediat deficiențele. S-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale din care 14 avertismente și o amendă de 3.000 lei la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slobozia.

 

RISE Project publică lista impresionantă a proprietăților firmei Tel Drum și a sateliților acesteia

Luni, 16 Octombrie 2017 13:57

# Cele mai multe proprietăți identificate sunt în Teleorman, în Turnu Măgurele și Alexandria, dar pe hartă apar și imobile din județul Argeș.
RISE Project publică, într-o amplă documentare, proprietățile identificate ca aparținând firmei Tel Drum, firmă despre care se spune că ar fi a liderului PSD, Liviu Dragnea. Culmea, printre proprietățile identificate, atât aparținând Tel Drum cât și sateliților acesteia, apar și câteva din județul Argeș.
Este vorba de firma Interfrigo. În Turnu Măgurele apare în schemă firma Interfrigo Logistics SRL. Aceasta a cumpărat două spații cu vad comercial situate pe una din pietonalele din oraș.

Vila Florica a creat delir mediatic printre politicienii argeșeni. PSD și ALDE şi-au trecut în palmares salvarea unei părţi din istoria PNL

Luni, 16 Octombrie 2017 13:05

Delir mediatic! Politicienii s-au întrecut unii pe alții în transmiterea de mesaje către argeșeni. Așa se poate caracteriza vestea că proiectul de lege privind achiziţionarea Ansamblului conacului Brătianu - Florica de către Ministerul Culturii, cu fonduri de stat, a fost adoptat, pe 11 octombrie, în Camera Deputaților, cu 250 de voturi pentru. Imediat după adoptarea proiectului, mass media, dar și rețelele de socializare au fost bombardate de comunicate de presă și exprimări de bine din partea politicienilor argeșeni cu privire la această „reușită”.

 

Una din firmele lui Chelu, proprietara unei bucăți din Alprom, executată de ANAF

Luni, 16 Octombrie 2017 13:03

Deși războiul, prin instanțe, între firma lui Gheorghe Văsâi și firmele lui Chelu, pentru deținerea Alprom-ului nu a murit, iată că Finanțele încep să scoată la mezat, pentru datorii neonorate, bucăți din fosta perlă a industriei argeșene. Deși războiul așa cum scriam , nu a murit, între timp a murit afaceristul gălățean Cătălin Chelu, dar și mastodontul Alprom. Scheletul acestuia încă naște controverse, la instanțe încă sunt pe rol procese.

Cântăreții argeșeni, în vogă pe YouTube!

Luni, 16 Octombrie 2017 12:57

# Trei melodii ale artiștilor argeșeni au, împreună, peste 165 de milioane de vizualizări
Andrei Tiberiu Maria, cunoscut mai bine ca Smiley, Sandra N, pe numele ei real Alexandra Năftănăilă  și Randi, alias Andrei Ropcea, sunt artiștii argeșeni cei mai în vogă în România. Trei melodii ale acestora au, împreună, pe youtube, peste 165 de milioane de vizualizări.

 

Scandal la ședința de Consiliu Local! Consilierii din Bradu suspectează că șeful Căminului Cultural ocupă postul fraudulos

Luni, 09 Octombrie 2017 23:58

# Protejatul lui Frătică, omul de cultură numărul unu din Bradu! # Cristinel Soare  (Țîcă), directorul Căminului Cultural din localitate, este absolvent al Liceului Tehnic pentru Protecția Mediului Pitești # Cristinel Soare: Nu avem (site sau facebook, n.r.) da` dacă e... avem pă cea de la bibliotecă că lucrăm împreună acolo, cu doamna de la bibliotecă...

Război al declarațiilor după vizita lui Dragnea și Tăriceanu la Uzinele Dacia

Luni, 09 Octombrie 2017 23:58

# Pro România Argeș: ”Din cauza legislației promovate de Guvernul PSD-ALDE, România a importat, în 2017, peste 350.000 de rable” # Enunțul de geniu - Andrei Gerea: ”Dacia are nevoie de infrastructură…”
Vizita, la Uzinele Dacia, a celor doi președinți ai Senatului și Camerei Deputaților a lăsat în urmă un val de promisiuni. Dar și un război al declarațiilor. Opoziția reproșează Puterii actuale faptul că legislația modificată a permis intrarea în țară a sute de mii de rable, în defavoarea automobilelor produse în România, în defavoarea mediului și a siguranței circulației.

 

Firma președintelui PMP Argeș a falimentat

Luni, 09 Octombrie 2017 23:54

La sfârșitul anului 2010, omul de afaceri argeșean Cătălin Bulf, actualul președinte PMP Argeș, a băgat societatea Bulf Drilling & Oil Servicii, una  dintre firmele patronate de acesta, în procedură de insolvență. La aproape 7 ani de la înregistrarea procedurii, Tribunalul Specializat Argeș a admis, pe 19 septembrie, închiderea procedurii de faliment și radierea firmei ce avea ca obiect de activitate servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale.

Cei mai apreciați politicieni argeșeni pe Facebook

Luni, 09 Octombrie 2017 23:46

# Mic la votul real, mare la votul virtual - La nivelul județului, Dănuț Dinu este cel mai apreciat și activ om politic pe Facebook # Ion Georgescu - cel mai activ primar pe Facebook
Rețele de socializare au început să joace un rol din ce în ce mai important în viața politicienilor, iar un exemplu concret în acest sens a fost victoria la alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis, în care Facebook-ul  a avut un rol decisiv. Marea majoritate a politicienilor argeșeni au început să înțeleagă că nu au cum să lipsească din mediul virtual. Dar există și persoane importante din nucleul politic argeșean care încă nu pun accent pe socializarea în mediul virtual.

 

Creditorii Lactag, nemulțumiți de evaluarea bunurilor societății argeșene

Luni, 09 Octombrie 2017 23:42

# Scandal în urma raportului de evaluare!
Recent, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania au fost scoase la vânzare mai multe pachete de bunuri ce aparțin producătorului de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan. Pe 21 septembrie, la Tribunalul Specializat Argeș, a fost înregistrat  un dosar ce are ca obiect o contestație la firma care a întocmit raportul de evaluare pentru mai multe bunuri deținute de Lactag, dar aflate în leasing. Unicredit Leasing Corporation, unul dintre creditorii Lactag,  înscris în dosar cu o creanță de 1.221.525 lei, solicită refacerea raportului de expertiză de către firma de evaluare Estimatori Group. Așa se face că aceste pachete de bunuri mobile nu vor putea fi vândute până la soluționarea definitivă a contestației.

Scandal în dosarul FC Argeș!

Luni, 09 Octombrie 2017 23:38

# Doru Toma, fostul fotbalist alb-violet, a contestat distribuirea banilor proveniți din vânzarea brandului
În luna iunie, Consiliul Local Pitești a achiziționat brandul FC Argeș cu suma de 660.000 lei. Banii proveniți din vânzarea acestui brand au ajuns în cele din urmă la creditorul majoritar, și anume Finanțele Publice Argeș, la foștii angajați ai „vechiului” FC Argeș, dar și la administratorul judiciar pentru cheltuieli judiciare.

 

Pagina 8 din 133

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea