Firme ale unor cunoscuți oameni de afaceri din Argeș, datorii de milioane de lei către Primăria Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 23:43

# Nicolae Ivănescu - liderul datornicilor, ca persoană fizică, la bugetul primăriei
La sfârșitul lunii septembrie a.c., Primăria Pitești a făcut publică lista debitorilor - persoane juridice și persoane fizice - care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Pitești. Totalul firmelor neplătitoare de impozit este de 190, iar datoriile societăților către administrația locală sunt cuprinse între minim - 20.000 de lei și maxim – peste 4,2 milioane de lei. În schimb, 89 de persoane fizice au datorii la bugetul Primăriei. De departe, primul pe lista datornicilor, ca persoană fizică, se află nimeni altul decât omul de afaceri Nicolae Ivănescu, având datorii de 132.661,86 lei.

 

Pase ca la fotbal, între Tribunalul Argeș și Tribunalul Comercial, cu dosarul CNCD-Publitrans

Luni, 04 Decembrie 2017 23:41

# CNCD cere despăgubiri de peste 20 miliarde lei vechi pentru folosința autobuzelor sale
La Tribunalul Argeș, în luna septembrie s-a judecat un proces între CNCD SA prin lichidator SC Bio Consult SRL, ca reclamant, și Publitrans 2000 SA, ca pârât. CNCD, firma omului de afaceri Constantin Scarlat, a cerut, în instanță, plata a peste 2,1 milioane de lei reprezentând  profit aferent perioadei 1.10.2014 – 1.10.2015. Tribunalul Argeș a decis, pe 12 septembrie, declinarea competenței de soluționare în favoarea Tribunalului Specializat Argeș.

„Ibrahim” din Argeș - trimis în judecată pentru terorism

Luni, 04 Decembrie 2017 23:39

# Într-o discuție telefonică avută cu un prieten, Ionuț Cătălin Bălan îl amenința că „Eu pe tine o să-ţi iau gâtu' ca la puiu de găină!”
Pe 20 noiembrie a fost înregistrat la Curtea de Apel Pitești dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, este cercetat pentru infracţiuni la legea privind combaterea terorismului.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești au finalizat cercetările și l-au trimis pe „Ibrahim” din Argeș în judecată.

 

ANPM a atacat decizia prin care Mariana Ionescu ar putea fi repusă în funcție

Luni, 04 Decembrie 2017 23:35

# Pe 5 decembrie va avea loc primul termen al recursului
Continuă joaca de-a șeful la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. După ce Mariana Ionescu a câștigat procesul prin care ar putea fi repusă în funcția de director la instituție, marți, 5 decembrie se va judeca, la Curtea de Apel Pitești, primul termen al recursului intentat de Agenția Națională pentru Protecția Mediului. În urma deciziei din iunie a.c. a Tribunalului Argeș, Mariana Ionescu a revenit în funcția de director la APM Argeș, câștigând pentru a treia oară acest drept.

Bilanţul primarului Baciu, după cinci ani de mandat: infrastructura rutieră pe lungime de peste 52 km a fost modernizată!

Luni, 04 Decembrie 2017 15:25

# Culmea, abia anul acesta, după 15 ani de calvar, Consiliul Județean Argeș a reparat drumul de acces în comună # bProporție dezastroasă pentru autoritățile județene, dar total favorabilă primarului Baciu: la un metru de cârpeală județeană, un kilometru de asfalt în Corbi!

 

Cornel Penescu, din nou în sălile instanțelor

Luni, 04 Decembrie 2017 15:24

# În așteptarea procesului în care este acuzat de infracțiuni privind delapidarea, Cornel Penescu a făcut glume pe holurile instanței cu avocații pe care îi cunoștea
Nici nu a ieșit bine din închisoare, că omul de afaceri Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș și Pic, este din nou prezent în holurile și sălile instanțelor din Argeș. De această dată, Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru delapidare, alături de fratele său, Ilie Penescu, de fostul director economic al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca, dar și de Lucia Weiss, director economic la aceeași firmă.

Mii de copii, și anul acesta, vizitează Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun din Curtea de Argeș

Luni, 04 Decembrie 2017 15:19

# Copilul tău își dorește? Oferă-i o vizită de neuitat!
Iată că, ușor-ușor, municipiul Curtea de Argeș devine tot mai cunoscut, și asta se datorează nu numai – precum înainte – mănăstirii omonime. Aici se dezvoltă ramuri industriale de atracție, precum Dr. Oetker, Steinel, IPEE și altele, dar se păstrează și tradiții vechi, iar aici, în domeniu, cea mai cunoscută, dar și iubită, este Fabrica lui Moș Crăciun.

 

Titoașcă - condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 15:09

Cornel Alexandru, zis „Titoaşcă”, împreună cu alți doi inculpați, Adrian Ionuţ Baronescu, zis Parfum, şi Adrian Ionuţ  Popescu, au fost cercetați pentru lipsirea de libertate în mod ilegal, șantaj, lipsire de libertate și loviri și alte violențe. Totul a plecat de la o plângere la poliție a persoanei vătămate, Constantin Lucian Manda, în octombrie 2016, care a susținut că a fost reţinut într-o locuinţă unde ar fi fost ameninţat cu moartea şi lovit de mai multe ori cu biciul. După mai bine de un an de zile de la sesizare, dosarul a fost soluționat.

ALDE Valeriu Tudor revine în politică

Luni, 04 Decembrie 2017 15:06

# Sătul de partide cu doar trei inițiale în nume, fostul șef de la Termoficare și ISCIR  a atacat, frontal, ALDE
Fost membru PSD, fost membru PRM și candidat la Primăria Ștefănești, fost membru PDL și candidat la Primăria Ștefănești (nu, nu ne repetăm, doar figura se repetă, de fiecare dată la alt partid), inginerul Valeriu Tudor revine în politică. Fostul director al Termoficare 2000 S.A. și ISCIR Argeș a decis să se alăture echipei ALDE Ștefănești.

 

Au fost scoase la licitație ultimele bunuri ale firmei Nordco

Luni, 04 Decembrie 2017 15:04

Deși a existat o perioadă în care societatea patronată de Mircea Georgescu (foto) era pe val, având zeci de contracte cu administrațiile din județ, acum, la trei ani de la intrarea în insolvență, lichidatorul judiciar Projuridic IPURL scoate la licitație ultimele bunuri aflate în posesia Nordco. La începutul anului 2017, Nordco a rămas și fără sediul societății, spațiul fiind cumpărat de către Cristian Hideg, ginerele lui Paul Zamfir, patronul Selca.

După ce nu a plătit paza la pădure, Nicolae Ivănescu a fost executat silit

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:49

# Ocolului Silvic Clăbucet i s-a admis încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 lei
Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu sau pe firmele deținute de acesta. „Nenea” s-a specializat în procese. Așa se face că numele său apare în zeci de dosare, aflate pe rolul instanțelor argeșene, ce au ca obiect încuviinţare executare silită sau, după caz, suspendare executare.

 

Directorul Armand Chiriloiu: ”Nu am nicio emoție! Totul s-a făcut perfect legal!”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:47

# Scandalul controlului de la Direcția Silvică Argeș, furtună într-un pahar cu apă!
Controlul venit în urma reclamației enciclopedice, de 672 de pagini, la Direcția Silvică Argeș, s-a încheiat. Inspectorii au strâns documentele necesare și s-au dus la treaba lor. Peste ceva timp, va fi trimis raportul Corpului de Control, document în care se va constata dacă au fost semnalate încălcări ale legii. Discuțiile în spațiul public au rămas însă. Voci de diverși specialiști în de toate au afirmat ba faptul că

Legea a fost votată! Pentru mașinile mai vechi de 12 ani, ITP obligatoriu anual

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:46

Potrivit directorului general al Registrului Auto Român, datorită eliminării timbrului de mediu, în ianuarie 2017, numărul de automobile a crescut cu aproximativ 12%, adică 38 000 de unități, ajungând după primul trimestru, la o creștere de 80% (61 000 de exemplare). RAR a mai constatat că vârsta medie a automobilelor a crescut de la 8,7 ani (2016) la 10,5 ani.

 

Cele mai importante lucrări realizate de Primăria Pitești în 2017

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:35

Anul 2017 este pe sfârșite, iar Primăria Pitești a realizat graficul celor mai importante lucrări realizate în acest an. Pe lângă reparații de străzi, trotuare, alei și parcări sau realizare unor locuri de joacă, au fost reabilitate și străzile Găvana și Exercițiu, amenajare trotuar și piste de biciclete strada N. Dobrin, realizarea parcului Făget etc.

”Nu este bine să tratăm cu indiferență problemele cetățenilor”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:31

# INTERVIU CU AUREL BĂLĂȘOIU, PRIMARUL COMUNEI ROCIU
Deși o persoană întotdeauna discretă, Aurel Bălășoiu face parte, negreșit, din garda veche (și grea în balanță!) a primarilor de comune argeșene, alături de Ion Dumitru (Albota), Gheorghe Stancu (Bascov), Sevastian Pupăză (Stolnici) și alții. Aflat, ca și câțiva colegi de partid (PSD) la al patrulea mandat, primarul din Rociu a demonstrat că se poate face administrație serioasă, fie și într-o comună cu preocupări eminament agricole și, implicit, cu un buget neîndestulător.

 

Pentru că au votat favorabil la alegerea viceprimarului PSD, doi consilieri locali din Bradu, demiși din PAM de Mircea Andrei

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:28

Doi consilieri locali de la Bradu au  fost demişi. Ordinul de încetarea a mandatului a fost semnat pe data de 17 noiembrie  de către conducerea Prefecturii Argeş. Este vorba de Anghel Motolea şi Florentin Luca, ambii de la Partidul pentru Argeş şi Muscel. În locul lor vor veni trei consilieri de la PAM, al treilea fiind în locul fostului primar şi viceprimar, Florin Frătică.  Acesta a pierdut mandatul de consilier, și, implicit, de viceprimar, în urma unei condamnări penale definitive. Se pare că organizaţia de la Bradu condusă de Florin Frătică a decis, oficial,

Magistratul Ion Rebeca: „Răspunderea judecătorului trebuie să fie abordată cu multă înțelepciune”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:24

# Judecătorii argeșeni, nemulțumiți de legile justiției
În data de 6 noiembrie a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curții de Apel Pitești în cadrul căreia s-a discutat și s-a votat cu majoritate de voturi emiterea unui aviz negativ pe pachetul de legi care privesc Justiția, aflat pe agenda Parlamentului. Principalul aspect asupra căruia judecătorii au avut obiecții a fost legat de modificarea privind răspunderea magistraților.

 

În așteptarea pedepsei, la Curtea de Apel Pitești! un tânăr hacker, condamnat la 1 an de închisoare și sporuri de… 24 de ani!!!

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:31

Pe rolul instanței Curții de Apel Pitești, în fază finală, se judecă celebrul proces al unor copii acuzați de mai multe tipuri de fraude  informatice. Dosarul a fost instrumentat de D.I.I.C.O.T. – biroul teritorial Vâlcea și judecat, în primă instanță, de magistrații Tribunalului Vâlcea. Aceștia, aplicând prevederile noului cod penal, i-au dat, unuia dintre copiii învinuiți de infracțiuni informatice și constituire de grup infracțional organizat, o pedeapsă halucinantă: peste 25 de ani de detenție!

Pe 1 decembrie, concert extraordinar Carla’s Dreams la Pitești

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:26

De Ziua Națională a României, municipiul Pitești se pregătește de aprinderea iluminatului festiv din centrul orașului și din principalele artere și cartiere. Lumini festive și diferite proiecții îi vor întâmpina pe cetățenii municipiului în Piața Primăriei unde au fost, deja, montate ornamente luminoase, plase de beculețe multicolore și proiectoare de lumini. Momentul aprinderii iluminatului ornamental și a bradului în Pitești va avea loc la ora 18:00, fiind urmat de un super concert Carla’s Dreams și un foc de artificii.

 

1 DECEMBRIE IMPRESIONANT ÎN MIOVENI!

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:22

Locuitorii oraşului Mioveni sunt aşteptaţi  la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural au pregătit un program care se va întinde pe parcursul a două zile.
Iată care sunt cele mai importante acţiuni:

Zeci de martori audiați în dosarul penal al fostei șefe de la DSP Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:19

Treizeci de martori au fost citați la termenul din 24 noiembrie de la Judecătoria Pitești în dosarul în care doctorița Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, este inculpată, alături de alte trei persoane, fiind acuzată de abuz în serviciu. Aproape jumătate dintre martorii citați au fost prezenți la ultimul termen.
Deoarece  în dosar s-a solicitat audierea unui număr foarte mare de martori, sala Judecătoriei Pitești s-a umplut doar de persoane din acest caz. Anca Alexandrescu este acuzată că, prin farmacia

 

Pagina 5 din 133

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea