Fostul jurnalist Cristian Popescu candidează pentru Primăria Pitești

Luni, 17 Februarie 2020 14:48

# Reîntregirea familiei – prioritatea candidatului Partidului  Puterii Umaniste 
Tânăr, cu vise mărețe în bagaj, Cristian Popescu a decis în 2005 să părăsească România pentru un trai mai bun. În 15 ani a adunat multe experiențe, gânduri dar, mai presus de toate – multă ambiție, și s-a reîntors în orașul natal pentru a dovedi că se poate. Acum, acesta se înscrie în cursa pentru Primăria Municipiului Pitești, din partea Partidului  Puterii Umaniste (social-liberal.)

 

Poliția Argeș, la ceas de bilanț. Bunuri de peste 48 milioane de lei, indisponibilizate de polițiștii argeșeni în 2019

Luni, 17 Februarie 2020 14:32

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a prezentat bilanțul activității pe anul 2019. Astfel, pe parcursul anului trecut, polițiștii argeșeni au desfășurat peste 350 de acțiuni de amploare și peste 3.300 de controale, în urma acestora au fost descoperite aproape 2.700 de infracțiuni.
În total, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş au descoperit în flagrant aproape 1.500 de infracţiuni, circa 62% dintre acestea fiind constatate de către structurile de ordine publică.

FC Argeș, cel mai bine, stă pe… magazin! Magazinul clubului joacă în prima ligă, formația - deocamdată se zbate în a doua

Luni, 17 Februarie 2020 14:16

FC Argeș are propriul magazin de prezentare, promovare și vânzare. Acesta a fost inaugurat la sfârșitul anului trecut, după un război îndelungat dus pentru câștigarea dreptului de a folosi sigla FC Argeș. Clubul local intră, astfel, în elita formațiilor din țară care dețin magazine de prezentare. Produsele existente aici sunt atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar și pentru adulți, mărimile fiind acoperitoare.

 

Primari în fața unui nou mandat. Nicolae Barbu, primar Valea Iașului: ”Avem, în planurile de viitor, asfaltarea a 48 de străzi”

Luni, 17 Februarie 2020 14:08

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Valea Iaşului este una dintre cele mai prospere comune din judeţul Argeş şi chiar din România, cu investiţii majore în infrastructură, cu industrie, unităţi de sănătate, cu venituri de aproape 2.000  lei pe cap de locuitor. Utilităţiile existente permit un nivel ridicat de viaţă pentru locuitori şi oportunităţi deosebite pentru investitori.

Primari în fața unui nou mandat. Sevastian Pupăză Roșu, primar Stolnici: ”Anul acesta, administrația locală va extinde rețeaua de alimentare cu apă”

Luni, 17 Februarie 2020 14:07

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
La Stolnici, administrația locală nu are nevoie de prezentare. Se lucrează și acum,în iarnă, la dispensarul uman care, probabil,  va fi gata la sfârșitul anului, la grupurile sanitare de la Școala Gimnazială Stolnici, care de asemenea vor fi terminate până la finalul anului, dar și la afluirea pentru podul peste râul Cotmeana.

 

Primari în fața unui nou mandat. Petrică Vasile Cornel, primar Rătești: ”Avem în plan alimentarea cu gaze naturale în toată localitatea”

Luni, 17 Februarie 2020 14:05

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

PETRICĂ VASILE CORNEL, s-a născut în data de 28.02.1981,  este salariat în cadrul Primăriei Rătești din anul 2002. În prezent, primar al Comunei la primul mandat. Și în fața celui de-al doilea. A reușit, în primii ani ca edil șef, să finalizeze

Primari în fața unui nou mandat. Laurențiu Micu, primar Săpata: ”Investițiile în drumuri și utilități sunt prioritatea următorului mandat”

Luni, 17 Februarie 2020 14:02

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

În urmă cu aproape opt ani, Laurențiu Micu, în vârstă, atunci, de numai 25 de ani, a reuşit să câştige fotoliul de primar la Săpata. Cel mai tânăr primar din Argeș, la vremea respectivă, este, acum, la vârsta maturității.

 

Primari în fața unui nou mandat. Mihai Ion, primar Popești: ”La 1 martie încep lucrările la terenul sintetic și căminul cultural”

Luni, 17 Februarie 2020 13:59

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
MIHAI  ION  - De profesie inginer, absolvent al IANB București, Facultatea de Zootehnie
2012-2016 VICEPRIMAR
2016-2020 PRIMAR
De aproape patru ani, comuna Popeşti este ca un şantier. Proiecte multe, numeroase din acestea fiind încă în derulare: asfaltarea drumurilor comunale, apă, gaze, iluminat public, investiții în unitățile de învățământ. Agenda este plină, iată numai câteva din proiectele începute, câteva din cele finalizate

 

Primari în fața unui nou mandat. Gheorghe Drăgan, primar Lunca Corbului: ”Dorim înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale”

Luni, 17 Februarie 2020 13:51

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
DRĂGAN GHEORGHE
- un mandat de viceprimar,
- trei mandate de primar
Înființarea rețelei de distribuție gaze naturale este una din prioritățile pentru viitor ale primarului Gheorghe Drăgan. Acesta se prezintă, în fața alegătorilor, cu două construcții noi (Grădiniță și Primărie), care au necesitat mult efort, multe drumuri, multe uși deschise. Investiții greu de realizat chiar și la o comună cu un buget dublu față de cel de la Lunca Corbului. Aceasta este, însă, demonstrația că se poate.

 

Primari în fața unui nou mandat. Ionel Moloiu, primar Hârsești: ”Primarul este al satului și nu satul al primarului!”

Luni, 17 Februarie 2020 13:48

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Ionel Moloiu: 39 de ani, două mandate de primar, născut și crescut în Hârsești, cu grijă și dragoste de oamenii locului și de pământul care hrănește, aici, peste 2500 de locuitori. Un primar tânăr însă, deja, cu experiență în administrația locală, un primar ce dorește să continue proiectele începute și să înceapă, iată, altele noi

Primari în fața unui nou mandat. Ion Gîrleanu, primar Bogați: ”Consiliul Județean Argeș a contribuit la cofinanțarea unor investiții derulate în comună”

Luni, 17 Februarie 2020 13:45

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Mă numesc Ion Gîrleanu și sunt primarul comunei Bogați din anul 2004. Am activat ca ofițer, o perioadă de 13 ani, în Ministerul Afacerilor Interne și 14 ani în Ministerul Justiției. Sunt doctor în drept penal din anul 1998 și cadru universitar din anul 1996 până în prezent.

 

Primari în fața unui nou mandat. Niculaie Dragnea, primar Băiculești: „În acest an, vor fi realizate mai multe proiecte importante pentru comuna noastră”

Luni, 17 Februarie 2020 13:41

# Domnule primar, veți candida și pentru al treilea mandat de primar al comunei Băiculești?
- Da, anul acesta candidez. Dacă ies primar, știu ce am de făcut, dacă nu, un salut, cu eleganță. În prezent, eu am o echipă foarte bună în Primărie, colegii cu care lucrez. Fără echipă, munca primarului e în zadar. Rezultatele primarului sunt în oglindă cu munca echipei.

Primari în fața unui nou mandat. Dan Stroe, primar Bradu: ”Vreau să continui introducerea utilităților publice și asfaltarea tuturor străzilor din comună”

Luni, 17 Februarie 2020 13:33

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

Dan Stroe, actualul primar, alături de Gheorghe Negoi, actualul viceprimar și întreaga echipă a PSD Bradu au reușit, în urmă cu aproape patru ani, să câștige alegerile locale într-o localitate unde lupta politică părea zadarnică. De atunci, multe s-au schimbat. Dacă ar trebui nominalizată o singură schimbare, ei bine, una ar fi aceea că, la fiecare început de an, bugetul comunei se discută, deschis, cu cetățenii.

 

Situația celor 148 de români, care au sechestrate apartamentele contractate de la Inquieto, încă nesoluționată

Luni, 10 Februarie 2020 14:33

# Avocatul Liviu Stancu: „Acolo este efectiv un balamuc” # Acțiunile deschise în instanță de păgubiți sunt suspendate până la finalizarea procedurii insolvenţei societății „Daniela Construcții”

De aproape doi ani, 148 de români care au semnat promisiuni de cumpărare şi au plătit bani mulți pentru apartamente vândute în Piteşti de firma italianului Inquieto (foto), SC Daniela Construcţii, așteaptă ca bunurile plătite să fie scoase de sub sechestru de autorităţile judiciare italiene. Oamenii se tem că vor rămâne fără apartamente sau chiar fără sumele plătite în avans.

Săptămâna aceasta se reiau ostilitățile! Termen în procesul dintre deputatul PSD Mircea Drăghici și un ziar din Argeș

Luni, 10 Februarie 2020 14:30

# În vara anului trecut, Drăghici a câștigat, parțial, o luptă cu presa, în Argeș, onoarea sa pătată fiind spălată, însă, cu numai 10.000 lei # Între timp, deputatul PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru delapidare

 

Managerul Spitalului Orășenesc și primarul Mioveniului, lămuriri despre funcționarea noii unități spitalicești

Luni, 10 Februarie 2020 14:27

Săptămâna trecută, la  Spitalului Orășenesc Mioveni a avut loc la o întâlnire cu presa, organizată cu scopul de a prezenta cetățenilor orașului și publicului larg, o radiografie a serviciilor medicale pe care noul spital le oferă în acest moment.

Dezastru în pădurile din Argeș! Aproape 120.000 de metri cubi de lemn au fost doborâți de vijelii

Luni, 10 Februarie 2020 14:22

# Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș: „O treime din cota de masă lemnoasă pe care o recoltăm anual este ruptă și doborâtă de vânt”

Fenomene meteo devastatoare au provocat un adevărat dezastru în zona înaltă a judeţului Argeș. Iarna a lovit în forţă într-o noapte!  Viscolul puternic, cu rafale de 100-120 km/h  a doborât  aproape 120.000 de metri cubi de lemn, în județ, în noaptea de 5 spre 6 februarie 2020.

 

Licitație de milioane de euro pentru ce a mai rămas din ALPROM

Luni, 10 Februarie 2020 14:20

Se apropie o nouă licitație pe bucăți din cadavrul ALPROM, altădată una din perlele industriei autohtone. Se vând apartamente, sediul administrative, terenuri ce însumează numeroase hectare. Nici prețurile nu sunt mici, unele licitații pornesc de la un million de euro…

Buget echilibrat, la Bradu, pentru toate satele componente

Luni, 10 Februarie 2020 14:18

Proiectul de buget, la Bradu, a fost discutat, punct cu punct, de către conducerea primăriei, cu cetățenii. Un buget încăpător, însă echilibrat, desfăcut cu atenție pentru fiecare sat. Oamenii și-au spus părerile cu privire la acesta, și-au anunțat nevoile și dorințele, iar reprezentanții administrației locale și-au luat notițe, așa cum este, dealtfel, normal.

 

Ședințele de lucru ale Adunării Eparhiale au început să se umple de ”foști”

Luni, 10 Februarie 2020 14:16

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, s-au desfășurat, marțea trecută, lucrările Adunării Eparhiale. Schimbările politice recente, dar și anumite fricțiuni interne de partid, sau cauze chiar mai ordinare de atât, au dus la o explozie de ”foști” în forul de conducere amintit. ”Foști” care vor dispărea, probabil, după încheierea acestui mandate, în Parlamentul de la Curtea de Argeș.

Investiții importante în aparatura medicală la Spitalul Județean Argeș

Luni, 10 Februarie 2020 13:45

Spitalul Județean de Urgență Pitești a reprezentat, în ultima perioadă, o prioritate pentru dezvoltarea sistemului de sănătate la nivelul județului. În acest fel, au fost realizate numeroase investiții în echipamente medicale și dotări materiale, după cum urmează:

 

Pagina 5 din 191

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea