Clinica „Motoc”, de vânzare cu un preț de pornire de peste 2 milioane lei

Luni, 18 Noiembrie 2019 13:30

Pe site-ul specializat al practicienilor în insolvență, o clădire cunoscută, din Pitești, atrage atenția. Este vorba de Clinica Motoc, cea din apropierea intersecției semaforizate (Calea București-Bd. I.C. Brătianu). Este oferită spre vânzare, la licitație, licitație ce va fi organizată la Drobeta Turnu Severin. De menționat că terenul aferent nu este proprietatea firmei, fiind concesionat de la Primărie Pitești.

 

Șef de partid, din Argeș, trimis în judecată de DNA pentru mită de 2 milioane de euro!

Luni, 18 Noiembrie 2019 13:26

# Conturi bancare blocate în Elveția, Marea Britanie; imobile indisponibilizate pe litoralul românesc sau în Cipru
Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor, Ionuț Costea, fost director Eximbank și Cristian Boureanu, fost parlamentar și vicepreședinte PNL au fost trimiși în judecată de DNA, cei trei fiind acuzați de diverse infracțiuni de

Colectarea separată a deșeurilor, o provocare pentru autoritățile locale

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:11

# Este obligatoriu ca beneficiarii serviciului de salubrizare să-şi  separe deşeurile la sursă # Este obligatoriu ca operatorii de colectare şi transport să colecteze separat, conform graficelor de colectare # Este timpul ca autorităţile locale să aplice amenzi celor care nu respectă aceste obligaţii legale

 

La Pitești se montează sistemele de iluminat pentru sărbătorile de iarnă

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:10

# Luminile ornamentale vor fi aprinse miercuri, 27 noiembrie
Pregătirile de Crăciun sunt în toi la Pitești. Față de anul trecut când  luminile ornamentale de sărbători s-au aprins pe 1 decembrie, în acest an ele se aprind cu trei zile mai înainte.

PSD Argeș pare un alergător… obosist! Valeca, în vizorul primarului Ion Dumitru: „Mînzînă era de trei ori mai bun”

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:05

Ion Dumitru (foto), primarul din Albota, a făcut, vineri, o analiză la rece a situației – destul de negre – prin care trece PSD-ul, atât la nivel național, cât și la nivel local. Acesta a arătat că, în județ, niciodată nu au fost primarii atât de divizați în interiorul partidului. Situație întâlnită și mai sus, unde, recent, partidul a schimbat, cu luptă, proprii premieri.

 

„Puciștii” din PNL și președintele Miuțescu - trimiși la mediator

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:58

Un grup de membrii liberali au acționat partidul în instanță după ce Biroul Politic Municipal a fost dizolvat de conducerea organizației. Un număr de 13 persoane au dat în judecată PNL Argeș și Biroul Politic Județean al filialei județene cerând anularea deciziei 35/07.12.2018 de dizolvare a BPL, dar și anularea hotărârilor luate de Curtea de Onoare și Arbitraj Județeană a PNL Argeș și a Curții de Arbitraj a partidului la nivel național.

Miuțescu exclude posibilitatea ca prefectul să fie de la ALDE: „Nu există, domne, așa ceva!”

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:57

După cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în Argeș urmează să fie schimbat prefectul Emilian Dragnea. Iar liberalii de abia așteaptă, mai multe nume fiind vehiculate că și-au depus, deja,  CV-ul la partid. Iar printre cei care vor prima funcție în județ se numără: Sorina Marin, Narcis Sofianu, Gelu Tofan, Gabriel Vasilescu, Cristian Soare sau Florentin Popa.

 

Povestea bisericii din Pitești în care s-a oficiat primul Te Deum al României independente, în prezenţa lui Carol I

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:48

Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae“, era unul dintre monumentele reprezentative de arhitectură ale oraşului Piteşti. Aceasta a fost distrusă de comunişti în vara lui 1962, cu un tanc sovietic. Biserica a căzut după ore întregi. În tot acest timp, sute de oameni s-au rugat şi s-au închinat în faţa ei.

Primarul de la Mioveni și soția președintelui PMP Argeș, martori în dosarul „Amfora”

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:41

# Cei doi au precizat judecătorului că firma lui George Dumitrescu (foto) a exploatat agregate minerale pe diverse suprafațe fără a avea acest drept

Pe 12 noiembrie, la Tribunalul Argeș, s-a desfășurat un nou termen în procesul „Amfora”. Este vorba despre dosarul cunoscut sub numele de „Balastiera”, în care este cercetat și omul de afaceri piteștean George Dumitrescu, zis George „Hoțu”, patronul de la Amfora Plus Trans SRL, acuzat de procurori de

 

Informații noi în dosarul „Metro”. Curtea de Apel Pitești va stabili dacă dosarul va fi restituit DNA-ului

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# 16 ani de sesizări la organele de urmărire penală, un singur inculpat judecat # Dosarul lui Constantin Tămagă – clasat, iar Costel Zamfir – trimis în judecată # Procurorul, care a realizat cercetările în cauză, a ieșit la pensie la 12 zile de la emiterea rechizitoriului

În această săptămână, pe 14 noiembrie, la Curtea de Apel Pitești reîncepe procesul care îl vizează pe fostul primar din Bradu, Costel Zamfir, trimis în judecată de către procurorii DNA pentru nu mai puţin de 161 de acte de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Este vorba despre dosarul „Metro” în care 159 de hectare de teren ar fi fost retrocedate ilegal.

Sediul administrativ al Complexului Sportiv Bascov, retrocedat în instanță

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# Despre stadiul comorilor arhitecturale ale județului! # Primul episod: perlele de arhitectură veche din Budeasa
Despre comorile arhitecturale ale țării, dar și despre cele ale județului Argeș, s-a vorbit și se va mai vorbi. Inaugurăm, aici, un serial care le tratează sistematic, pe localități. Primul episod: perle de arhitectură veche din Budeasa

 

Jenica Dumitru: „La Ștefănești sunt atât de multe interese personale încât este foarte greu să existe o coerență”

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# Interviu (incomod) cu primarul orașului Ștefănești
În 2012 era aleasă deputat, în Parlamentul României, pe listele PP-DD. Iar în 2016, aleasă primar, susținută de PSD și puternica organizație de partid de la Ștefăneșți, al cărei șef era viceprimarul Ion Mihalcea. Și după acest success au urmat tensiunile, conflictele, care, încă nu s-au stins. Primărița Ioana Jenica Dumitru nu este o persoană comodă, din contră.

Candidați mulți, un singur post de prefect. Liberalii argeșeni au scos la încălzire candidații pentru funcția de prefect

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# Până în acest moment se vehiculează în spațiul public mai multe nume
Schimbarea prefectului se va face cel mai probabil după alegerile prezidențiale, existând posibilitatea ca numirea să fie făcută și în cursul acestei săptămâni. Dar președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dat de înțeles că nu se cam grăbește.

 

Un argeșean are nevoie de ajutorul nostru. A fost victima unui cumplit accident rutier

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:53

Eduard Iordache, un tânăr de 26 de ani, are nevoie de ajutorul nostru. A scăpat cu viață dintr-un cumplit accident rutier, dar tratamentele de recuperare sunt foarte scumpe. De multe ori, viața a fost nedreaptă cu mulți semeni de-ai noștri. Este și cazul lui Eduard, un tânăr de 26 de ani, din comuna Drăganu, care, la finele anului trecut, a suferit un cumplit accident, la doar câteva sute de metri de casa unde locuia.

Judecătoria Pitești a dispus începererea judecății cauzei în dosarul afaceristului Nicolae Ivănescu

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:40

Omul de afaceri Nicolae Ivănescu a fost trimis în judecată, în iunie 2019, pentru ucidere din culpă. Recent, Judecătoria Pitești a dispus începerea judecății cauzei. Hotărârea nu este definitivă, ea fiind atacată de inculpat. Contestația se judecă pe 21 noiembrie, la Tribunalul Argeș.

 

Primarul de la Dârmănești i-a rugat pe oameni să voteze cu… Dăncilă

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:38

# Edilul a fost reclamat la poliție de cei de la USR

Săptămâna trecută, Emilian Cioran – primarul comunei Dârmănești a împărțit în comuna pe care o gospodărește afișe în care îi roagă pe cetățeni să iasă la vot. Oamenii sunt chiar rugați, respectuos, să o voteze pe… Dăncilă! Edilul a fost reclamat la poliție. Reprezentanții IPJ Argeș au declarat că au fost începute verificările după sesizare.

Un trai mai bun pentru o bunică și cei doi nepoți. Echipa ”Visuri la cheie” a finalizat proiectul din Călinești

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:23

La Călinești, celebra echipă ”Visuri la cheie” a fost prezentă, pentru a doua dată, finalizând, recent, un alt proiect de vis. Totul a fost, ca de obicei, peste așteptări. Cazul va fi prezentat, în curând, la un post de televiziune.
Doi copii din Argeș și-au pierdut mama în mod violent. Tatăl a fost proaspăt condamnat la ani grei de temniță. Micuții i-au cerut bunicii să îi ducă înapoi în casa părintească.

 

Continuă războiul pentru groapa de gunoi! Societatea Lea International cere Primăriei Pitești peste 78 de milioane de lei

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:41

# În schimb, experții contabili spun că profitul pe care trebuia să îl obțină firma, pe parcursul a 11 ani, este de peste 100 de milioane de lei # O groapă ecologică care trebuia realizată la Pitești în anul 2000 ar putea aduce colapsul Primăriei # Cornel Ionică: „Situația noastră este total nefavorabilă” # Sorin Apostoliceanu: „Sunt șanse 50-50  să pierdem sau să câștigăm”. Pe rolul Tribunalului București se judecă din anul 2014 un proces între Consiliul Local al municipiului Pitești și firma bucureșteană Lea International Impex SRL.

Vicepreședintele Mînzînă și doctorul Enache, înlocuitorii lui Manu în ședințele CJ Argeș

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:39

Au fost stabiliți înlocuitorii președintelui Dan Manu, în Consiliul Județean Argeș.  A fost numit atât un vicepreședinte, cât și un consilier județean. Este vorba despre  persoanele care să preia atribuțiile de conducere a ședințelor CJ în cazul absenței președintelui.
Și nu a fost deloc ușor. A trebuit să treacă două ședințe,  pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, ca aceștia să fie desemnați.

 

Investiții importante în comuna Corbi

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:35

# Canalizarea în satele Corbi și Jgheaburi, în grafic # Sală de sport nouă, lângă școală, finanțată prin CNI

Ultimii ani au însemnat, pentru locuitorii comunei Corbi, 12 km de drumuri asfaltate, în toate satele comunei, peste 25 de km de drumuri agricole, reabilitarea tuturor drumurilor prin pietruire, renovarea și dotarea unor Cămine Culturale, terenuri de sport în trei sate ale comunei, continuarea investiției de amploare privind alimentarea cu apă, peste 600 de branșamente realizate, construirea de noi poduri și podețe și lista continuă.

Liberalii și pesediștii argeșeni sfidează democrația în Consiliul Județean Argeș

Luni, 04 Noiembrie 2019 15:29

# O recunosc chiar membrii celor două partide în timp ce se acuză reciproc

În 2019, atât liberalii cât și pesediștii au apelat fiecare la neparticiparea la vot la cel puțin unul dintre proiectele de hotărâre supuse spre dezbatere și aprobare  în Consiliul Județean Argeș. În aprilie 2019, consilierii județeni PNL, în frunte cu președintele Adrian Miuțescu, au părăsit sala de ședințe a CJ Argeș în timpul votului pentru adoptarea bugetului județean.

 

Pagina 5 din 183

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea