Au fost scoase la licitație ultimele bunuri ale firmei Nordco

Luni, 04 Decembrie 2017 15:04

Deși a existat o perioadă în care societatea patronată de Mircea Georgescu (foto) era pe val, având zeci de contracte cu administrațiile din județ, acum, la trei ani de la intrarea în insolvență, lichidatorul judiciar Projuridic IPURL scoate la licitație ultimele bunuri aflate în posesia Nordco. La începutul anului 2017, Nordco a rămas și fără sediul societății, spațiul fiind cumpărat de către Cristian Hideg, ginerele lui Paul Zamfir, patronul Selca.

 

După ce nu a plătit paza la pădure, Nicolae Ivănescu a fost executat silit

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:49

# Ocolului Silvic Clăbucet i s-a admis încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 lei
Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu sau pe firmele deținute de acesta. „Nenea” s-a specializat în procese. Așa se face că numele său apare în zeci de dosare, aflate pe rolul instanțelor argeșene, ce au ca obiect încuviinţare executare silită sau, după caz, suspendare executare.

Directorul Armand Chiriloiu: ”Nu am nicio emoție! Totul s-a făcut perfect legal!”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:47

# Scandalul controlului de la Direcția Silvică Argeș, furtună într-un pahar cu apă!
Controlul venit în urma reclamației enciclopedice, de 672 de pagini, la Direcția Silvică Argeș, s-a încheiat. Inspectorii au strâns documentele necesare și s-au dus la treaba lor. Peste ceva timp, va fi trimis raportul Corpului de Control, document în care se va constata dacă au fost semnalate încălcări ale legii. Discuțiile în spațiul public au rămas însă. Voci de diverși specialiști în de toate au afirmat ba faptul că

 

Legea a fost votată! Pentru mașinile mai vechi de 12 ani, ITP obligatoriu anual

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:46

Potrivit directorului general al Registrului Auto Român, datorită eliminării timbrului de mediu, în ianuarie 2017, numărul de automobile a crescut cu aproximativ 12%, adică 38 000 de unități, ajungând după primul trimestru, la o creștere de 80% (61 000 de exemplare). RAR a mai constatat că vârsta medie a automobilelor a crescut de la 8,7 ani (2016) la 10,5 ani.

Cele mai importante lucrări realizate de Primăria Pitești în 2017

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:35

Anul 2017 este pe sfârșite, iar Primăria Pitești a realizat graficul celor mai importante lucrări realizate în acest an. Pe lângă reparații de străzi, trotuare, alei și parcări sau realizare unor locuri de joacă, au fost reabilitate și străzile Găvana și Exercițiu, amenajare trotuar și piste de biciclete strada N. Dobrin, realizarea parcului Făget etc.

 

”Nu este bine să tratăm cu indiferență problemele cetățenilor”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:31

# INTERVIU CU AUREL BĂLĂȘOIU, PRIMARUL COMUNEI ROCIU
Deși o persoană întotdeauna discretă, Aurel Bălășoiu face parte, negreșit, din garda veche (și grea în balanță!) a primarilor de comune argeșene, alături de Ion Dumitru (Albota), Gheorghe Stancu (Bascov), Sevastian Pupăză (Stolnici) și alții. Aflat, ca și câțiva colegi de partid (PSD) la al patrulea mandat, primarul din Rociu a demonstrat că se poate face administrație serioasă, fie și într-o comună cu preocupări eminament agricole și, implicit, cu un buget neîndestulător.

Pentru că au votat favorabil la alegerea viceprimarului PSD, doi consilieri locali din Bradu, demiși din PAM de Mircea Andrei

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:28

Doi consilieri locali de la Bradu au  fost demişi. Ordinul de încetarea a mandatului a fost semnat pe data de 17 noiembrie  de către conducerea Prefecturii Argeş. Este vorba de Anghel Motolea şi Florentin Luca, ambii de la Partidul pentru Argeş şi Muscel. În locul lor vor veni trei consilieri de la PAM, al treilea fiind în locul fostului primar şi viceprimar, Florin Frătică.  Acesta a pierdut mandatul de consilier, și, implicit, de viceprimar, în urma unei condamnări penale definitive. Se pare că organizaţia de la Bradu condusă de Florin Frătică a decis, oficial,

 

Magistratul Ion Rebeca: „Răspunderea judecătorului trebuie să fie abordată cu multă înțelepciune”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:24

# Judecătorii argeșeni, nemulțumiți de legile justiției
În data de 6 noiembrie a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curții de Apel Pitești în cadrul căreia s-a discutat și s-a votat cu majoritate de voturi emiterea unui aviz negativ pe pachetul de legi care privesc Justiția, aflat pe agenda Parlamentului. Principalul aspect asupra căruia judecătorii au avut obiecții a fost legat de modificarea privind răspunderea magistraților.

În așteptarea pedepsei, la Curtea de Apel Pitești! un tânăr hacker, condamnat la 1 an de închisoare și sporuri de… 24 de ani!!!

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:31

Pe rolul instanței Curții de Apel Pitești, în fază finală, se judecă celebrul proces al unor copii acuzați de mai multe tipuri de fraude  informatice. Dosarul a fost instrumentat de D.I.I.C.O.T. – biroul teritorial Vâlcea și judecat, în primă instanță, de magistrații Tribunalului Vâlcea. Aceștia, aplicând prevederile noului cod penal, i-au dat, unuia dintre copiii învinuiți de infracțiuni informatice și constituire de grup infracțional organizat, o pedeapsă halucinantă: peste 25 de ani de detenție!

 

Pe 1 decembrie, concert extraordinar Carla’s Dreams la Pitești

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:26

De Ziua Națională a României, municipiul Pitești se pregătește de aprinderea iluminatului festiv din centrul orașului și din principalele artere și cartiere. Lumini festive și diferite proiecții îi vor întâmpina pe cetățenii municipiului în Piața Primăriei unde au fost, deja, montate ornamente luminoase, plase de beculețe multicolore și proiectoare de lumini. Momentul aprinderii iluminatului ornamental și a bradului în Pitești va avea loc la ora 18:00, fiind urmat de un super concert Carla’s Dreams și un foc de artificii.

1 DECEMBRIE IMPRESIONANT ÎN MIOVENI!

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:22

Locuitorii oraşului Mioveni sunt aşteptaţi  la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural au pregătit un program care se va întinde pe parcursul a două zile.
Iată care sunt cele mai importante acţiuni:

 

Zeci de martori audiați în dosarul penal al fostei șefe de la DSP Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:19

Treizeci de martori au fost citați la termenul din 24 noiembrie de la Judecătoria Pitești în dosarul în care doctorița Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, este inculpată, alături de alte trei persoane, fiind acuzată de abuz în serviciu. Aproape jumătate dintre martorii citați au fost prezenți la ultimul termen.
Deoarece  în dosar s-a solicitat audierea unui număr foarte mare de martori, sala Judecătoriei Pitești s-a umplut doar de persoane din acest caz. Anca Alexandrescu este acuzată că, prin farmacia

Vineri, 24 noiembrie, s-a consumat un nou termen din mega-dosarul Consultanța

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:10

# Viorel Hrebenciuc și Cătălin Voicu, vedetele interceptărilor DNA în convorbirile cu Constantin Nicolescu # La termenul din 12 decembrie, se va stabili data audierii acestora
Vinerea trecută, un nou termen – al 30-lea din mega-dosarul de corupție plecat de la DNA Pitești, supranumit ”Consultanța”. S-a procedat  la audierea martorilor Andriescu Vasile, Catrinescu Ionel, Cujbă Daniel, Gabrian Constantin, Barbu Emilian şi Ioana Vasilica. Așțadar, nimic interesant. Termenul din decembrie, însă, promite să fie unul incendiar.

 

Fostul președinte al PRM Câmpulung, susținut de prieteni în procesul instrumentat de DNA

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:53

# Marinică Fologea, caracterizat în dosarul său penal de un preot și de secretarul Primăriei Câmpulung #  Părintele Daniel Oprescu, parohul de la Mărcuș: „A fost omul cu care am cărat la roabă și la targă, cot la cot, materiale pentru ridicarea bisericii”

Jonglerii de Campionat Mondial la Direcția Apelor!

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:52

# Emil Nicolae, dorit șef, a venit cu transfer de la service-ul lui Daniel Bălțat, partener de investiție imobiliară cu deputatul Mircea Drăghici

Emil Nicolae este, fără doar și poate, o figură ce face valuri în Argeș. Căutător neobosit de servicii și funcții, Nicolae a schimbat câteva posturi de director, în căutarea fotoliului perfect. De ceva timp, se pare că fotoliul considerat perfect este cel de șef la Sistemul de Gospodărire al Apelor din cadrul ABAAV.

 

Dosarul autopsierilor de la Tribunalul Argeș - în pronunțare

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:50

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată, în aprilie 2016, pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Nedelcu Cristian, Maria Marinel, Stan Vasile și Păun Marian, toți cercetați în libertate. Dosarul aflat pe rolul Tribunalului Argeș este aproape de a fi încheiat, după ce magistrații au amânat pronunțarea în dosar pentru vineri, 24 noiembrie.

Proiecte importante la Spitalul de Pediatrie Pitești

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:48

Conducerea Spitalului de Pediatrie Pitești și Consiliul Județean Argeș doresc să acceseze mai multe fonduri europene care ar putea schimba unitatea din temelii. Se dorește, printre altele, reabilitarea ambulatoriului, realizarea unui bazin la baza de tratament pentru recuperarea copiilor sub apă, realizarea unui nou corp, în spatele spitalului.

 

Dosarul „Cămătarilor” din Argeș - un mare fâs?

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:34

# Lipsa de persoane vătămate amână finalizarea dosarului de cămătărie cu un prejudiciu de peste un milion de euro

În urmă cu aproape trei ani se desfășurau acțiuni de amploare în Pitești într-o cauză având ca obiect infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj și camătă.

Teroristul „Ibrahim” din Mușătești, aproape de a fi trimis în judecată

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:32

Dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, din Mușătești, este suspectat de propagandă teroristă în favoarea DAESH se află pe ultima sută de metri. Conform surselor noastre, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești sunt foarte aproape de a-l trimite pe acesta în judecată. Acuzaţiile procurorilor: culegerea sau deţinerea, în scopul transmiterii, ori punerea la dispoziţie de date şi informaţii despre obiective vizate de o entitate teroristă.

 

Drum de peste 7 km. și pod peste râul Cotmeana, pe bani europeni, inaugurate la Stolnici

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:30

Investiție de calibru, pe fonduri nerambursabile, de aproape un milion de euro, dusă la bun sfârșit de edilii din Stolnici. Este vorba de bani europeni atrași pe Măsura 1.2.5., ”Modernizare drumuri către exploatații agricole” – drumuri amenajate și acoperite de macadam bituminat, în lungime de 7,3 km., dar și de un pod nou peste râul Cotmeana. Investiția a fost finalizată conform programului stabilit cu constructorul, așa încât, la răcirea vremii, nu vor mai fi problem de acces.

Acuzată de indolență crasă, directoarea Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” și-a dat demisia

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:15

# Dumitru Tudosoiu: ”Eu sunt nemulțumit de activitatea dumneaei” # În primele opt luni din 2017 s-au cheltuit pe utilităţi nu mai puţin de patru miliarde lei vechi

La începutul acestui an, profesoara Gabriela Cârstea a promovat examenul pentru funcția de director la „Dimitrie Dima”, iar la unitatea școlară se aștepta ca lucrurile să intre pe făgașul normal. Doar că nu au fost chiar așa, iar la ședința de Consiliu Local Pitești din luna septembrie a izbucnit

 

Pagina 9 din 136

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea