Bogdan Berechet, șeful IPJ Argeș: „La nivelul inspectoratului nu au existat probleme în urma evaluărilor psihologice”

Luni, 05 Februarie 2018 14:02

# „Sesizările împotriva polițiștilor au scăzut în 2017 comparativ cu anul precedent”, mai precizează comisarul-șef Bogdan Berechet
Săptămâna trecută, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș s-a organizat o conferință de presă  în care au fost prezentate principalele  rezultate obţinute de instituţie în anul 2017.  Cu ocazia acestui eveniment, comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful IPJ Argeș, ne-a acordat un interviu în care vorbește despre principalele probleme cu care s-a confruntat Inspectoratul pe parcursul anului trecut. Pe 30 august 2017, Bogdan Berechet a fost numit temporar șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

 

În Argeș, criminalitatea a scăzut pentru al șaselea an consecutiv

Luni, 05 Februarie 2018 14:00

La prezentarea principalelor rezultate obţinute de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, în anul 2017, au participat șeful instituției, cms-șef  Bogdan Berechet, adjuncții, cms-șef Gabriel Gherghe și cms-șef Iulian Olteanu, respectiv purtătorul de cuvânt, inspectorul principal de poliție Mădălin Zamfir. În urma prezentării bilanțului,  s-a constatat diminuarea criminalităţii în judeţ pentru al șaselea an consecutiv.

Vești bune pentru piteșteni. Primăria Pitești va avea cel mai mare buget din istorie pentru lucrări de infrastructură!

Luni, 05 Februarie 2018 13:51

Proiectul de buget pentru anul în curs este gata. A fost prezentat și dezbătut, a fost muncit, timp de două luni, de personalul cu atribuții speciale din instituție, în frunte cu primarul Cornel Ionică. Și, conform acestuia, este un buget echilibrat, în care au fost prinse multe investiții în infrastructură: asfaltări, extinderi de rețele de apă, gaze, curent și canalizare, iluminat stradal. Nu au fost neglijate nici proiectele aflate în curs de derulare, nici cele ce pot fi finanțare din bani europeni. Bani pentru modernizarea stațiilor de călători, bani pentru autobuze moderne, ecologice, bani pentru renovarea școlilor și liceelor, pentru asigurarea cofinanțării proiectelor europene, toate și-au găsit câte un rând în bugetul care, în opinia reprezentanților primăriei, va asigura direcții multiple de dezvoltare. Iată, mai jos, proiectul de buget pentru anul 2018.

 

Începe judecata în dosarul romilor bătăuși din Bascov

Luni, 05 Februarie 2018 13:38

Pe 26 septembrie 2017, în centrul comunei Bascov, chiar lângă intrarea în Pitești, zeci de romi din două clanuri s-au luat la bătaie cu bâte, topoare şi cuţite. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești și cei ai Secției Rurale Bascov au destructurat cele două grupări infractionale. Dosarul a fost soluționat prin trimiterea în judecată a 24 de persoane pentru încăierare. Pe 23 ianuarie 2018, Judecătoria Pitești a stabilit menținerea arestului preventiv pentru cinci inculpați, iar pe 30 a.c. s-a menținut și măsura controlului judiciar pentru ceilalți 19 inculpați. Primul termen, pe fond, al dosarului se va desfășura pe 27 februarie la Judecătoria Pitești.

„La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position pentru un minister”

Luni, 05 Februarie 2018 13:35

# Cu zero miniștri în Guvernul Dăncilă, președintele PSD Argeș are planuri de viitor
Deși PSD Argeș a făcut propuneri pentru ministerele Economiei şi Transporturilor, județul nostru a rămas, din nou, fără ministru în Guvern. Senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a făcut mai multe referiri, la conferința de presă susținută săptămâna trecută la partid, despre motivul refuzării postului de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul Dăncilă. Lipsa oamenilor pregătiți în domeniul comunicațiilor a avut un cuvânt greu de spus…

 

Investiție de jumătate de milion de euro la Moșoaia

Luni, 05 Februarie 2018 13:30

# Lucrările la noul pod peste Teleorman încep în primăvară
Anul trecut, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), comuna Moşoaia a primit o finanţare în valoare de o jumătate de milion de euro pentru realizarea proiectului „Demolare și construire pod rutier Parc 2 bis, peste râul Teleorman, în comuna Moșoaia, județul Argeș”.  Astfel, se urmărește realizarea de lucrări de execuție aferente investiției menționate mai sus.

Bătălie pe viață și pe moarte între constructorii argeșeni

Luni, 05 Februarie 2018 13:27

# Zeus, câștigătoarea competiției pentru reabilitarea pieței Trivale # Contre între foștii asociați: Pănescu și Zamfir au candidat din tabere opuse

Bătălie comercială cu miză de 28 miliarde de lei vechi, bani puși la concurs de Consiliul Local al Municipiului Pitești pentru reabilitarea Pieței Trivale. Suma, la care se adaugă TVA, a făcut valuri printre constructorii locali și nu numai, numărul firmelor sau asocierilor de firme înscrise inițial în procedura de licitație fiind de opt:

 

În două săptămâni, deputatul Radu Vasilică ar putea fi externat

Luni, 05 Februarie 2018 11:41

După cum știți, deputatul Radu Vasilică a fost grav rănit pe 25 noiembrie într-un accident de motocicletă. După mai multe zile de comă, perioadă în care a fost intubat, multiple fracturi de bazin şi de membre, şi o operaţie de amputare a unui picior, Radu Vasilică s-a întors, practic, din morți, fiindu-i oferită o a doua viață. Viață pe care parlamentarul vrea să o trăiască la maxim!

Licitație fabuloasă la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș

Luni, 29 Ianuarie 2018 12:30

# 50 de miliarde de lei vechi pentru repararea ghiveciului de rable de la Ambulanță # La Pitești circulă Salvări cu peste un million de kilometri la bord !!! # Atribuirea s-a făcut pe loturi, după marca mașinilor: Mercedes, VW, Fiat, Dacia, Citroen, Ford
Licitație atribuită, toată lumea mulțumită! Serviciul Județean de Ambulanță Argeș a reușit să împartă, cu succes până acum, fabuloasa sumă de aproape 50 miliarde de lei vechi (fără TVA) pentru repararea și întreținerea lotului de rable din dotare. Împărțeala s-a făcut nu oricum, ci pe categorii de mașini. Și de bani, firește, pentru că rabla străină costă mai mult la reparație.

 

Record! Nicolae Ivănescu - 18 dosare de executare silită, doar în 2017

Luni, 29 Ianuarie 2018 12:28

Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu. Pe rolul Judecătoriei Pitești, „Nenea” Ivănescu deține un record greu de bătut de alt afacerist sau de oricare altă persoană. Numele său apare, ca debitor, în 18 dosare de încuviințare executare silită. La acestea se adaugă, bonus, alte două dosare, deschise de Ivănescu, în care se cere suspendarea executării.

Dan Manu îl contrazice pe ministrul Educației

Luni, 29 Ianuarie 2018 11:40

# „Mai avem numai șase localități care mai au de rezolvat problemele cu WC-urile”, a precizat președintele CJ Argeș
Argeșul se află în topul județelor care au școli cu grup sanitar în fundul curții. Chiar ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a publicat pe pagina sa de Facebook lista „rușinii naționale”.  Argeșul se află pe locul șase, cu 104 unități școlare cu grup sanitar în exterior, după județe ca Vaslui – 389, Suceava – 219, Botoșani – 207, Iași – 207, Mehedinți – 118.

 

Scandal pe banii de finanțare între cluburile sportive din Bradu

Luni, 29 Ianuarie 2018 11:31

# Se încearcă acreditarea ideii că Primăria Bradu aruncă banii pe formația locală, ceea ce este totalmente fals!

O, tempora, o, mores! (O, timpuri, o, moravuri!), par să strige, disperați, foștii dirijori, aflați, până recent, la comanda Primăriei Bradu. Pentru că vechea trupă, condusă de Frătică Florin Dragomir, dirija, cu larghețe, 500 de milioane de lei vechi pe lună către echipa de suflet, Atletic Bradu, echipă ce funcționa sub egida clubului cu același nume, avându-l ca președinte pe Soare Cristinel (Țîcă). Bani, deplasări, teren de sport, sală de sport. Toate acestea la cheremul grupului (bine) organizat menționat mai sus.

Activitatea parlamentarilor argeșeni, în cifre, în primul an de mandat

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:54

# Andrei Gerea – cele mai puține propuneri legislative # Gheorghe Marin - cele mai multe propuneri legislative dintre senatorii argeșeni

În Camera Deputaților și în Senat se poate analiza activitatea parlamentarilor pe baza numărului de luări de cuvânt, propuneri legislative, întrebări și interpelări, respectiv moțiuni. Dintre cei treisprezece parlamentari de Argeș, nouă deputați și patru senatori, unii au fost mai discreți în activitate, alții mai vocali sau curioși… Cât de implicați au fost aleșii județului în primul an de mandat? Puteți afla din următoarea analiză.

 

Primarul din Valea Iașului, Nicolae Barbu, găsit nevinovat în procesul penal privind închirierea pajiștilor comunei

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:32

Sfârșit de război, purtat pe durata a patru ani, în instanțe, între Nicolae Barbu, edilul șef al comunei Valea Iașului, și Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Nicolae Barbu a fost acuzat de abuz în serviciu pentru închirierea unor pășuni aparținând domeniului public al localității. Dacă acuzațiile - unele foarte grave - s-ar fi dovedit adevărate, s-ar fi lăsat, fără îndoială, cu ani grei de închisoare. Doar că, după ce s-a dispus efectuarea de expertize de specialitate, totul s-a redus la tăcere…

„Nu CJ va face pârtia A1. CJ va băga banii în conturile ADI, iar asociația va face obiectivul”

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:20

# Declară Gabriel Dică, președintele ADI Molivișu # Vezi care sunt cele nouă obiective stabilite de ADI Molivișu
Săptămâna trecută, în ședința de Consiliu Județean Argeș au fost votate trei proiecte care au vizat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Molivișu, din care fac parte CJ Argeș și Primăriile Arefu, Brăduleț și Cicănești. Este vorba de majorarea cotizației anuale a CJ Argeș la ADI Molivișu de la 20.000 la 50.000, aprobarea strategiei proiectului, respectiv de a realiza un studiu de fezabilitate pentru o nouă pârtie de schi, creionată pe domeniul public de data asta.

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, schimb inimaginabil de replici cu Traian Băsescu

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:17

# Traian Băsescu: ”Ăla e un dobitoc. V-o spun deschis, ăla e un dobitoc” # Cătălin Rădulescu: ”Ești un mincinos odios, un mitoman securist și un manipulator… ai fost cel mai mare rău care se putea întâmpla acestei țări”
Deputatul Cătălin Rădulescu, odată cu recâștigarea ”cetățeniei” PSD și-a reluat și stilul ultra-vocal. Ultima victimă a sa este chiar fostul șef al statului, Traian Băsescu, ce a îndrăznit să îl facă dobitoc, în direct, la postul de televiziune B1.

Au fost vândute carmangeria și abatorul Carmen SRL din Bascov cu 140.000 de euro

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:06

# Scandal! Procesul verbal de vânzare prin negociere directă a fost contestat în instanță
În ianuarie 2010 s-a deschis procedura reorganizării judiciare a societății Carmen SRL, reprezentată legal de Ion Stan, cunoscut de toată lumea drept „Gogu”, fiind numit ca administrator judiciar SP LICHIDĂRI INFO CONSULT. În prezent, mai bine de trei sferturi dintre activele societății au fost valorificate. La sfârșitul anului 2017, după ani de licitații s-a reușit și vânzarea carmangeriei și abatorului din Bascov, bunuri ipotecate de BRD, compus din patru construcții în suprafață de 1.340,85 mp, cu teren în suprafață de 1.976 mp.

 

Tudor Mihăiță, prima centură neagră din România, susține un seminar, cu intrare gratuită, la Vitality Spa

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:01

Vitality Sport & Wellness este un mod de viață ce se rupe de cotidianul slujbei și grijilor de zi cu zi. Prin acest centru se abordează sănătatea, luând în considerare mișcarea, nutriția și relaxarea, prin combinația mijloacele terapeutice occidentale și orientale, dar și prin alte măsuri ce includ un program terapeutic regulat. Unul dintre obiectivele principale ale centrului este eliminarea stresului și oferirea de multiple variante pentru clienți de a păstra și crește echilibrul fizic și psihic într-un mediu și unic creat la cele mai înalte standarde.

Clubul de fotbal manageriat de locotenentul lui Frătică a lăsat, pe unde a trecut, dezastru

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:33

# Un patron de restaurant din Pitești se plânge de o gaură de aproape 200 de milioane de lei vechi. Și nu este singurul!...
C.S. Atletic Bradu, sugativa banilor primăriei din localitate, a intrat pe linie moartă imediat după schimbarea gardei de conducere. Dacă, altădată, pe vremea când Frătică era dirijorul banilor din conturile administrației locale, clubul primea finanțări constante de 600 milioane de lei vechi lunar, ei bine, acum primește... zero lei! Echipa de conducere a Primăriei Bradu, în frunte cu Dan Stroe, a decis să aloce fonduri către sporturile unde s-a făcut performanță, dar și spre echipa comunei, Real Bradu.

 

„Până la o condamnare definitivă, cei patru autopsieri își continuă activitatea”

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:26

# Afirmă dr. Nicușor Stănculeț, șeful SML Argeș
Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită, condamnați în primă instanță la pedepse cuprinse între 4 și 7 ani închisoare cu executare, au făcut apel. Totuși o posibilă condamnare definitivă a acestora ar putea crea o criză de autopsieri la Spitalul Județean Argeș. În acest moment, doar un singur autopsier de la morga spitalului nu este cercetat pentru luare de mită.

Constantin Pănescu, patronul Alcadibo și Metabet - afaceri pe bandă rulantă la Cluj-Napoca

Luni, 22 Ianuarie 2018 20:52

Alcadibo Trading S.A., firmă controlată de Constantin Pănescu (foto), a înregistrat un profit net de peste 1,4 milioane de lei în anul 2016, deşi cifra de afaceri a scăzut dramatic, până la 24,39 milioane lei, faţă de 40,55 milioane lei cât a fost înregistrată în 2015. De fapt, 2016 a fost al doilea an consecutiv în care cifra de afaceri a scăzut, mai exact de la 52.467.004, în anul 2014, la 24.392.567 în 2016, conform informațiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Cu toate acestea, în anul 2017, Constantin Pănescu a câștigat, prin societățile controlate, licitații de la stat pe bandă rulantă, două dintre acestea cu Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca.

 

Pagina 2 din 133

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea