Ministerul Mediului: ”Nu putem estima un termen pentru declararea Pădurii Trivale ca rezervație naturală”

Luni, 27 Iulie 2020 21:19

# Ministrul Costel Alexe a confundat Primăria Moșoaia cu cea din... Mogoșoaia

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a răspuns, recent, la întrebarea formulată de parlamentarul Dănuț Bica despre stadiul proiectului privind „Declararea Pădurii Trivale drept arie protejată de interes național”. Ministrul liberal nu a putut estima un termen pentru declararea Pădurii Trivale ca rezervație naturală. În plus, în răspunsul postat pe Camera Deputaților și semnat de ministrul Alexe, se confundă Primăria Moșoaia cu cea din… Mogoșoaia.

 

 

Documente clasificate - depuse de SRI în dosarul „Alcoolemiilor”

Luni, 27 Iulie 2020 21:15

# Printre cei cercetați pentru fapte de corupție în cauză se află și medicul Nicușor Stănculeț (foto), șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Argeș

Încă din anul 2017 se judecă, la Tribunalul Argeș, o disjungere a dosarului „Alcoolemiilor”  În cauză sunt cercetați Gheorghe Milandru, care în 2013 a fost condamnat la trei ani de închisoare în regim de detenție pentru fapte asemănătoare, medicul Nicușor Stănculeț, șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Argeș, precum și patru foști sau actuali polițiști.

Preşedintele Sindicatului Sanitas Argeş, Doina Fănică: „Personalul este epuizat. Este obosit fizic, psihic, moral!”

Luni, 27 Iulie 2020 21:13

Membrii Federației Sanitas din România au protestat, săptămâna trecută, în fața Guvernului față de modul în care sunt tratate toate categoriile profesionale din domeniile aflate de mai bine de patru luni în prima linie a luptei cu noul coronavirus.

 

Fostul primar de la Nucșoara - bun de plată în dosarul „fondurilor ilegale de la APIA”

Luni, 27 Iulie 2020 21:11

# La un an de la condamnare, instanța a lămurit situația plății despăgubirilor

În iunie 2019, Corneliu Berevoianu, fostul primar al comunei argeşene Nucşoara, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie în „dosarul fondurilor obținute ilegal de la APIA”.

Primarul comunei Moșoaia, Ion Necula: „Locuitorii comunei își doresc o administrație transparentă și eficientă”

Luni, 27 Iulie 2020 21:09

# Domnule primar să începem cu întrebarea de la care toti cetățenii comunei așteaptă un răspuns: de ce ați plecat de la PSD și ați ales să candidați din partea PNL la alegerile locale?

 

Universitatea Pitești a cumpărat table de… 90.000 lei

Luni, 27 Iulie 2020 21:08

Universitatea din Pitești nu se joacă. La începutul lunii iulie a cumpărat table de scris de 90.000 lei, sumă fără TVA. Mai mici, mai mari. Cele mari au dimensiunea de 3 metri lungime și 3,45 metri înălțime. Tot ceea ce urmează este ce și studenți să se ridice la aceleași valori…

Peste 200 de testări la cerere pentru COVID-19, într-o săptămână, la Spitalul Județean

Luni, 27 Iulie 2020 21:07

În perioada 16 – 23 iulie, la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au efectuat, la cerere,  202 testări pentru COVID-19. Dintre persoanele testate, 45 au ieșit pozitive, conform informațiilor furnizate de Cristina Cazacu – purtătorul de cuvânt al unității sanitare. Vorbim despre persoane care au solicitat contracost respectivul test din diferite motive, fie pentru că au dorit să plece în călătorii  în afara țării sau au vrut să afle  dacă sunt bolnave.

 

Consiliul Județean Argeș va aloca un spațiu Biroului Teritorial Pitești al Avocatului Poporului

Luni, 27 Iulie 2020 20:52

# Noul sediu al instituției, coordonată de Mihaela Stănciulescu, va fi pe str. George Coşbuc

Pe 30 iulie, de la ora 12.00, se desfășoară, prin mijloace electronice, o nouă ședință ordinară a Consiliului Judeţean Argeş.  Vor fi analizate de consilierii județeni un număr de 24 de proiecte de hotărâri. Printre acestea se află și cel privind atribuirea în folosință gratuită Instituţiei Avocatului Poporului a unui spațiu aflat în domeniul public al județului Argeș.

Vizită de lucru la noua Sală Polivalentă din Pitești

Luni, 27 Iulie 2020 20:50

# Valoarea investiției este estimată la circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local

O echipă de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pitești a efectuat o vizită de lucru în teren și a verificat stadiul lucrărilor la noua Sală Polivalentă. Potrivit reprezentanților societății constructoare, lucrările se desfășoară conform graficului înainte stabilit, în această perioadă executându-se foraje de stabilizare a terenului.

 

Argeșenii vor primi câte 2000 de lei ca să-și instaleze garduri electrice împotriva urșilor

Luni, 27 Iulie 2020 20:49

Locuitorii din zonele în care urșii le produc pagube în gospodării vor primi bani de la ministerul Mediului pentru a instala garduri electrice în jurul proprietăților. Banii fac parte dintr-un program lansat de minister în dezbatere publică și care are ca obiectiv împiedicarea incidentelor tot mai dese provocate de urși. Programul este adresat populației din 26 de județe, inclusiv Argeș.

Simona Bușcă, desemnată candidatul PSD pentru Primăria Moșoaia: „Am putere de muncă și îmi doresc să fac lucruri bune pentru comunitatea în care trăiesc”

Luni, 27 Iulie 2020 20:45

PSD Moșoaia și-a desemnat candidatul la primărie. Victorița Simona Bușcă a obținut susținerea deplină a membrilor Adunării Generale, devenind președintele organizației locale și candidatul partidului la Primăria Moșoaia! O persoană tânără care, împreună cu echipa sa, va pune suflet și energie pentru dezvoltarea comunei.

 

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Sub guvernarea PNL, România se adâncește în criză economică și șomaj!”

Luni, 27 Iulie 2020 20:44

# „Realitatea economică este cu totul diferită de cea pe care o prezintă Orban și Câțu”, susține deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu.

„Zilnic, alte și alte companii anunță concedieri colective. Numai pentru următoarele două luni autoritățile vorbesc de aproximativ 4.000 de oameni care își vor pierde locurile de muncă, angajați din toate industriile. Specialiștii în resurse umane spun că până, la finalul anului, aproape 20% din totalul angajaților din România vor avea de suferit.

Vicele Apostoliceanu - desemnat candidatul PNL la Primăria Pitești în timpul programului de lucru

Luni, 27 Iulie 2020 20:40

În dimineața zilei de vineri, 24 iulie, viceprimarului Sorin Apostoliceanu a lipsit vreo câteva ore de la biroul său, din cadrul Primăriei Pitești. A muncit pe teren, mai exact în curtea... PNL Argeș, unde a participat la o conferință de presă, împreună cu președintele Adrian Miuțescu. Și chiar a depus o muncă asiduă, dând mai multe declarații de presă.

 

Primăria Pitești anunță închiderea bazinelor și a Târgului Săptămânal, până pe 9 august

Luni, 27 Iulie 2020 20:38

Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu prevederile Hotărârii Nr. 25 din data de 22.07.2020 adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, anunță intensificarea măsurilor de monitorizare a respectării și aplicării regulilor stabilite pentru limitarea propagării virusului SARS-CoV-2.

PNL încearcă ceva de neîncercat: să câștige Primăria Pitești cu un pesedist

Luni, 27 Iulie 2020 20:25

Conferință de tot râsul și de tot plânsul la PNL Argeș: întreaga echipă de conducere s-a chinuit să explice presei, și prin presă oamenilor, cum că pesedistul Apostoliceanu e cel mai în măsură să ocupe, pentru penele(u), funcția de primar al orașului, funcție ocupată, în ultimii 30 de ani, numai de pesediști.

 

Partidul Ecologist Român a prezentat candidații pentru primăriile Moșoaia, Ștefănești și Topoloveni

Luni, 27 Iulie 2020 20:23

Partidul Ecologist Român, filiala Argeș, în prezența fostului senator Mircea Andrei, și-a anunțat candidații la primăriile Moșoaia,  Topoloveni și Ștefănești. Președintele PER Argeș, Eduard Florea, a anunțat că filiala pregătește nume spectaculoase pentru alte primăriii din județ.

Candidatul PMP la Consiliul Judeţean Argeş, Virgil Baciu, şi-a făcut public proiectul electoral

Luni, 27 Iulie 2020 13:17

# Virgil Baciu: „Eu nu mi-am retras niciodată ambasada de la PNL”

Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, şi-a anunţat ferm candidatura la Consiliul Judeţean Argeş din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi propune un plan de bătaie realizat din teren, nu din birou. Venit din rândul primarilor, cunoscând îndeaproape care sunt problemele din administraţia locală şi simţind pe pielea sa piedicile din acest sistem, şi-a structurat platforma-program pe cinci domenii în care şi-a propus să ia măsuri, având ca bază alocarea a 40% din bugetul de venituri şi cheltuieli pentru dezvoltare – investiţii şi educaţie.

 

Președintele PNL Argeș, consilier de director general la o firmă cu... un angajat!

Luni, 27 Iulie 2020 13:09

# Adrian Miuțescu: „Verificați-le CV-urile celor care, într-adevăr, au probleme, că al meu este prea curat...”

Adrian Miuțescu este, anul acesta, pe cai mari. Președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii ROMAERO S.A., protejat al prim-ministrului Ludovic Orban, președinte al organizației județene a PNL. Are de toate, de la bani la notorietate, așa că, pe bună dreptate, se poate spune că a avut un an bun.

Gheorghe Alecsei, secretar de stat ANRSPP: „Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”

Luni, 27 Iulie 2020 13:07

La începutul acestui an, Gheorghe Alecsei a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale! Numirea lui Alecsei la conducerea Rezervelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial la aproape o lună de la numirea lui Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

 

Alexandru Lucian Mihai, fost candidat PNL la Primăria Moșoaia: „Jur că îi voi îngropa politic pe toți cei care m-au lucrat”

Luni, 20 Iulie 2020 14:13

 

# Conducerea PNL Moșoaia îl bagă în corzi pe Miuțescu

# „Dacă PNL Argeș va merge pe varianta asta, eu zic că o să le iasă candidatul pe locul 3, după mine”


Răzmeriță la PNL Moșoaia, după ce conducerea județeană a partidului dorește să meargă cu pesedistul Ion Necula, actualul primar interimar, la alegerile din această toamnă. Decizia nu a fost pe placul președintelui PNL Moșoaia, Mihai Lucian Alexandru, care strigă din toți plămânii: trădare! Și amenință cu răzbunare, după ce a fost trecut pe locul doi de liberali, nefiind lăsat să candideze.

„Jur, și nu m-ați auzit niciodată jurând, e prima dată când mă aud și pe mine.  Dacă se va merge până la capăt cu mizeria asta, cu ticăloșia asta, jur că îi voi îngropa, din punct de vedere politic, pe toți cei care m-au lucrat. Și, repet, voi ieși cu tot la presă. Presa din Argeș, tot respectul, mă crede. M-au urât, m-au iubit, trecem peste, dar sunt crezut. Va primi material cât nu au avut ei în toți anii aceștia, sub cuvânt de onoare! Adică nu pot să trec peste asta, nu pot”, a spus Alexandru Lucian Mihai, pe Facebook.

Gheorghe Nedelea - un candidat indecis, la Primăria Bascov

Luni, 20 Iulie 2020 14:11

# În mai 2020: „Nu sunt eu candidatul PNL la primărie. Candidatul este Valentin Nedelea” # În iulie 2020: „Voi candida la Primărie din partea PNL. Este oficial”

Liberalii caută candidaţi în ograda altora… Acest lucru a devenit din ce în ce mai evident, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de începerea campaniei electorale. După ce Sorin Apostoliceanu, unul dintre viceprimarii Piteştiului, a fost anunţat drept candidat din partea PNL la fotoliul de primar al municipiului, liberalii mai încearcă încă o dată aceeași schemă. De data aceasta la Bascov, unde merg la „lupta” pentru primărie cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

 

Pagina 2 din 207

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea