Bunurile firmei magnatului Prodănel, la licitație

Luni, 03 Februarie 2020 14:53

# Motor AG, odată dealer de mașini, a intrat în faliment

Adrian Prodănel nu a scăpat, iată, de problemele financiare. Acesta, de la momentul intrării în insolvență a firmei Motor AG, s-a luptat cu creditorii - în special cu băncile - atât ca entitate juridică, dar și ca persoană fizică.  S-a redresat, financiar, printr-o altă firmă, cu nume asemănător, care a preluat obiectul și calitatea de vânzător licențiat de autoturisme.

 

„Conferință ” cu polițiști la liberali. Sediul PNL Argeș a fost spart! Hoții au plecat cu o unitate de calculator în care se păstra evidența cotizațiilor

Luni, 03 Februarie 2020 14:39

Hoții au dat spargerea la sediul PNL Argeș. Nu au plecat de acolo cu bani, calculatoare sau televizoare, ci doar cu o unitate centrală de calculator. Iar aceasta nu conține nici măcar secrete de stat, cel puțin așa susțin liberalii argeșeni, ci doar evidența... cotizațiilor. Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de 30 ianuarie de parlamentarul liberal Dănuț Bica, care venise mai devreme la partid pentru a-și pregăti conferința de presa care urma să se desfășoare peste câteva ore.

Curtea de Apel Pitești, la ora bilanțului. Gabriel Săndulescu, președintele instanței: „În aceste momente dificile pentru noi, vă rog să fiți uniți!”

Luni, 03 Februarie 2020 14:32

Săptămâna trecută, s-a desfășurat la Curtea de Apel Pitești prezentarea raportului de bilanț al Curții de Apel Pitești pe anul 2019. La eveniment alături de judecătorul Marius Gabriel Săndulescu – preşedintele instanței au luat parte Luminița Ioana - decanul Baroului Argeș, Mihail Aldea - procurorul general al Parchetului Curții de Apel Pitești,  judecatorul Bogdan Mateescu - membru al Consiliului Superior al Magistraturii și comisarul șef Florin Mocanu - adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

 

Magistratul Ion Rebeca: „Putem spune, astăzi, că independența judecătorilor nu mai există”

Luni, 03 Februarie 2020 14:30

Prezent la bilanţul Curţii de Apel Piteşti de vineri 31 ianuarie, judecătorul Ion Rebeca, cel care deţine şi funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei, a făcut mai multe precizări cu privire la la votul din Camera Deputaţilor pentru eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor.

Judecătorul Bogdan Mateescu, membru CSM, a criticat la Pitești activitatea Consiliului: „Îmi este jenă...”

Luni, 03 Februarie 2020 14:26

Judecătorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a adus vineri, în timpul bilanţului Curţii de Apel Piteşti, mai multe critici legate de problemele din justiţie şi de votul din Camera Deputaţilor pentru eliminarea pensiilor de serviciu.

 

Elev din Pitești - câștigătorul unui concurs organizat de Comisia Europeană

Luni, 03 Februarie 2020 14:21

Piteșteanul Andrei Iulian Vișoiu, în vârstă de 17 ani,  este câștigătorul din partea României a concursului de traducere „Juvenes Translatores” (,,Tineri Traducători”). Elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ,,Ion C.Brătianu” Piteşti, specializarea matematică-informatică intensiv. Profesorul său coordonator de la clasă este Codruța Mihail, iar profesorul care s-a ocupat de organizare și a înscris școala în concurs este Emilia Iliescu.

Partidul pentru Argeş şi Muscel a fuzionat cu Partidul Ecologist Român

Luni, 03 Februarie 2020 14:12

# Iulian Cristache își joacă, în vară, propria piele politică # Frătică și Pendiuc, posibile motoare alectorale la primăriile pe care le-au condus… în funcție de restricțiile penale

Vineri, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, liderul PAM, Mircea Andrei, alături de Iulian Cristache (președinte interimar al filialei Partidului Ecologist Român) au semnat un protocol de colaborare. În urma acestui protocol, Mircea Andrei devine secretar general al PER.

 

4 februarie 1961 - 4 februarie 2020 - 59 de ani de la inaugurarea Hotelului Argeș

Luni, 03 Februarie 2020 13:19

La 4 februarie  1961 a avut loc inaugurarea Hotelului Argeş, din Piteşti, arhitect, Rodica Petre, executant, Şantierul Local de Construcţii, primar, Marin Teodorescu. Este unul din puținele edificii centrale ale municipiului, rămas fidel destinației inițiale și este, în momentul de față, un simbol al Piteștiului, mai ales că, proprietarii actuali, i-au redat strălucirea de odinioară, adaptându-l, cu succes, noilor provocări din domeniul serviciilor.

Dezbatere pe buget la Bradu!

Luni, 03 Februarie 2020 13:10

# Localnicii au fost consultați cu privire la investițiile de anul acesta

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, a  prezentat, sâmbătă, la Căminul Cultural din centrul comunei, proiectul de buget pe anul 2020. Foarte mulţi brădeni au ținut să participe la dezbatere.

 

D`ale lui Vasilică. A promis că votează proiectul de eliminare a pensiilor speciale cu trei mâini, dar nu a votat cu niciuna

Luni, 03 Februarie 2020 12:47

# Deputatul Radu Vasilică, cu o zi înainte de sesiunea  extraordinară  privind eliminarea pensiilor:  „Eu voi vota cu trei mâini această lege” # În ziua decisivă: parlamentarul argeșean - marele absent de la vot

Deputatul argeșean Radu Vasilică, considerat pe vremuri tânără speranță a PSD Argeș, a dat dovadă, încă o dată, că se descurcă la aruncatul de vorbe „dulci” în spațiul public. Dar mai greu cu practica! Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, atunci când Vasilică a fost prezent, pe 27 ianuarie, la săptămânala conferință de presă a PSD Argeș.

Proiect marca Dan Hodoș. Zeci de persoane au luat parte la evenimentul „2020: Pitești inteligent și dezvoltat”

Luni, 03 Februarie 2020 12:43

Timp de o seară, Pitestiul a fost capitala dezbaterilor despre dezvoltare urbană și orașe inteligente. Pe 29 ianuarie, la Pitești, s-a desfășurat un prim eveniment important al industriei de «Smart City», fiind organizat de Asociația de Dezvoltare și Inovare «PITEȘTI Smart City», proiect fondat de Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș. „Pitești Smart City” are ca scop dezvoltarea comunității de profil în Pitești, Argeș și regiune.

 

Avocatul cercetat pentru trafic de influență, apărat în instanță de patru dintre colegii din Baroul Argeș

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:47

# Avocații Dragoș Mateescu, Bogdan Dorcea, Valentin Pavelescu și Radu Nistor au sărit în apărarea colegului lor # Luminița Ioana, decanul Baroului Argeș: „Eu o să cred în nevinovăția lui până la sfârșit”

Săptămâna trecută, avocatul Ionel Ilie, din cadrul Baroului Argeș, a fost arestat pentru 24 de ore, fiind reţinut de procurorii DNA-Serviciul Teritorial Piteşti pentru trafic de influență. Pe 22 ianuarie, Curtea de Apel Pitești a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Avocatul argeșean este acuzat că ar fi pretins şi primit bani de la un client, de etnie romă, pentru a-i obţine de la instanţă o pedeapsă cu suspendare.

Protestul magistraților a amânat dosare importante din Argeș

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:40

Prin Hotărârea nr. 1/16.01.2020, cu majoritate de voturi, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș a anunţat continuarea protestelor, începute încă de la sfârșitul anului trecut, faţă de „iminenta abrogare” a pensiilor de serviciu. Așadar, de la 20 ianuarie și până la 31 ianuarie, toate secţiile Tribunalului Argeș judecă numai cauzele cu caracter urgent. De asemenea, aceeași măsură a fost luată de judecătorii Tribunalului Argeș și pentru perioada 23 decembrie – 17 ianuarie. În acest interval, în Argeș au fost amânate mai multe dosare importante, după cum urmează.

 

Pitești Arena intră în linie dreaptă

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:38

# A avut loc predarea amplasamentului către constructor

Pe 22 ianuarie, în prezența reprezentanților municipalității, ai CNI și ai societății Con-A SRL, a avut loc predarea amplasamentului către constructor pentru realizarea unuia dintre cele mai importante obiective de investiții din Pitești -Sala Polivalentă, Valoare este estimată la circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local.

Plângere penală împotriva fostului procuror șef al DNA Pitești

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:28

# Reprezentantul părților vătămate din dosarul „Metro” a depus plângerea la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

Pe 30 ianuarie, la Curtea de Apel Pitești, urmează să se stabilească dacă începe judecata în dosarul cunoscut sub numele de „Metro” sau dacă acesta va fi retrimis la procurori. Reamintim că Tribunalul Argeș a dispus, pe 19 septembrie 2019, în cameră preliminară, restituirea cauzei către DNA Pitești ridicând problema neregularității rechizitoriului. S-a făcut apel, iar dosarul se află în pronunțare.

 

 

Primarul din Corbi, Virgil Baciu: „Proiectele pentru anul în curs sunt multe, depind însă și de sumele de care vom dispune!”

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:26

# Anul trecut s-a lucrat la canalizare, la drumuri, la Dispensar, la  reparaţiile unităţilor şcolare şi la extinderea și modernizarea iluminatului public

Virgil Baciu, primarul localității argeșene Corbi,  a afirmat că existau şanse să fie unul cu adevărat bun dacă nu se întârzia adoptarea bugetului naţional şi, pe cale de consecinţă, cele judeţene şi locale.

Furnizorul de energie termică somează asociațiile rău platnice din Pitești

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:22

Având în vedere că prognoza meteo pentru următoarea perioadă indică o scădere accentuată a temperaturilor, societatea noastră va lua toate măsurile necesare asigurării confortului termic al tuturor consumatorilor. Astfel, energia termică va fi livrată la parametri corespunzători atât instituţiilor publice și societăților comerciale, cât și în apartamente.

 

Florin Frătică și-a exprimat intenția de a candida din nou, la Bradu, doar că nu are partid

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:57

Marțea trecută, fostul primar pedelist din Bradu, Florin Frătică, a fost văzut. Într-un videoclip. Videoclipul a fost postat, de o instituție media, pe online.
Florin Frătică: „M-am hotărât să candidez, din nou, pentru funcția de primar al comunei Bradu. Am fost un observator atent, până acum, a celor ce se întâmplă în localitate, am petrecut mai mult timp cu familia”.

Ion Mînzînă, despre candidatul PSD la funcția de primar al Piteștiului: „Varianta cea mai bună este dl. Gentea”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:55

La finalul alegerilor pentru șefia PSD Argeș, noul președinte, Ion Mînzînă, l-a numit pe Cristian Gentea viitorul candidat al partidului la Primăria Pitești. Nominalizarea lui Gentea a fost făcută în absența primarul în funcție, Cornel Ionică, care era plecat cu o delegație în Peru, fapt care l-a deranjat pe actualul edil. Președintele PSD Argeș a revenit, în cele din urmă, asupra declarației precizând că a fost doar o părere personală.

 

Prima decizie importantă a liberalului Duțulescu în funcția de director la CSN Bascov a fost să își ia concediu

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:39

# Și-a sărbătorit numirea în fruntea bazei nautice cu o plecare în… Peru

Liberalul Gheorghe Duțulescu, consilier local la Pitești, a fost numit începând cu 1 ianuarie 2020 director la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Acesta s-a reîntors în fruntea bazei sportive, după ce a mai fost director în perioada 2009-2013, iar în ultimii 6 ani a îndeplinit funcția de consilier în cadrul Complexului.

Doi judecători argeșeni - printre cei 328 de magistrați care au semnat o scrisoare deschisă prin care își apără pensiile speciale

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:30

Nu mai puțin de 328 de magistrați de la instanțele și parchetele din întreaga țară, inclusiv de la DNA și DIICOT, au semnat o scrisoare deschisă prin care își apără pensiile de serviciu. Printre aceștia se află și doi judecători argeșeni, soții Adina și Ioan Fundătureanu, de la Curtea de Apel Pitești. Magistrații intenționează să trimită scrisoarea președintelui, premierului și președinților Camerelor Parlamentului.

 

Pagina 15 din 199

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea