Cătălin Gherzan a devenit „Moș Nicolae” pentru clubul de fotbal „Nicolae Dobrin”

Luni, 09 Decembrie 2019 14:58

Moș Nicolae a venit la sportivii clubului de fotbal “Nicolae Dobrin“. Chiar în seara în care „Moșul” se pregătea să ajungă la fiecare copil cuminte, cei 50 de fotbaliști antrenați de Mădălin Enache, au primit cadouri din partea ALDE Pitești, prin președintele Cătălin Gherzan.

 

Peste trei hectare de pădure sunt tăiate, în România, în fiecare oră!

Luni, 09 Decembrie 2019 14:49

# Argeșul, locul 3 pe țară la numărul de firme din domeniu!

Cele peste 6.000 de firme care activează în Româia, pe partea de tăiere și exploatare a lemnului sector vor înregistra afaceri estimate la peste 2,5 miliarde de euro, cu peste 100 milioane de euro mai mult decât în anul trecut, arată o analiză realizată de compania de consultanţă Frames.

UEFA EURO 2020 – 30, 75 sau 125 de euro costă un bilet la meciurile din România

Luni, 09 Decembrie 2019 14:46

UEFA EURO 2020 va fi cea mai grandioasă ediție a Campionatului European. Cu o desfășurare în 12 țări și cu 3 milioane de bilete pentru suporteri se vor celebra 60 de ani de la primul EURO. Într-un material publicat pe frf.ro, suporterii fotbalului sunt îndemnaţi să-şi rezerve bilete pentru ca în cazul unei aşteptate calificări a "tricolorilor" fanii României să fie cei mai mulţi.

 

Gala Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, un real succes

Luni, 09 Decembrie 2019 14:42

Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie, a reunit vineri seara reprezentanţi ai mediului de afaceri din Argeş, reprezentanţii administraţiei județene şi locale, parlamentari şi oameni politici.
Președintele executiv al AOA Argeș, Dan Ionescu, a fost și de data aceasta o gazdă primitoare alături de președintelui Marian Toma și managerul de proiect Marian Năstase.

Frații Rădulescu au pierdut prima bătălie pentru blocul din Căpitan Cuțui

Luni, 02 Decembrie 2019 13:10

# Tribunalul Argeș anulează actele ce au stat la baza construirii blocului de lângă Unitatea Militară # Proiectul a fost aprobat, cu unanimitate de voturi, de consilierii locali piteșteni

Tribunalul Argeș, la sfârșitul săptămânii trecute, a hotărât: blocul fraților Rădulescu, din Căpitan Cuțui, nu este construit cu acte în regulă. Autoritățile locale au dat autorizație de construire fără să obțină (nici măcar să ceară) un aviz de la MApN, deși imobilul este situat în apropierea Batalionului 49 Apărare Chimică, Biologică, Radiologică, Nucleară – CBRN și a depozitului de armament al Garnizoanei Pitești.

 

Avem motivarea instanței în procesul celor 32,8 hectare din Pădurea Trivale

Luni, 02 Decembrie 2019 13:07

# Tribunalul Vâlcea a decis: „Părțile, care au încheiat actele, au fost de bună credință” # Culmea! Decizia magistraților de la Vâlcea e contradictorie față de cea a Tribunalului Argeș, în care se arăta că: „Nu este vorba de cumpărare de bună credință”

Polițist din Argeș trimis în judecată pentru că a falsificat acte într-un dosar penal

Luni, 02 Decembrie 2019 13:05

# Agentul a întocmit în fals procesul verbal într-un dosar în care se făcea cercetări pentru furtul unor... iepuri și pui de găină

Un agent de poliţie din Argeş a fost trimis în judecată după ce ar fi falsificat un proces verbal dintr-un dosar penal şi a clasat cauza. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Costești la data de 30 octombrie, urmând ca primul termen de judecată, în cameră preliminară, să fie stabilit în perioada următoare.

 

Fostul primar de la Nucșoara, retrimis în judecată pentru delapidarea bugetului primăriei

Luni, 02 Decembrie 2019 13:02

Necazurile se țin lanț pentru fostul primar de la Nucșoara, Corneliu Berevoianu. În octombrie 2019, acesta a fost retrimis în judecată, alături de Mihai Tița,fostul inspector cu atribuții financiar contabile al Primăriei Nucșoara, dar și omul de afaceri Florin Petrescu, pentru delapidare în formă continuată.

Amenzile rutiere ar putea crește cu peste 50% de la 1 ianuarie 2020

Luni, 02 Decembrie 2019 13:01

Se anunță vremuri grele pentru șoferii care încalcă legea. Din 2020 am putea asista la o creștere spectaculoasă a amenzilor de circulație. Guvernul nu intenționează să plafoneze valoarea punctului de amendă la 145 de lei și în 2020, caz în care punctul de amendă va ajunge la 223 de lei și va genera o creștere cu peste 50% a amenzilor rutiere.

 

Primăria Pitești va achiziționa Casa Bobancu pentru 450.000 de euro

Luni, 02 Decembrie 2019 12:57

# Proprietarii au cerut, inițial, 1,3 milioane de euro

Consilierii locali piteșteni au decis cumpărarea Casei Bobancu, situată în centrul orașului. Deși, inițial, se propusese neexercitarea dreptului de preemțiune, aleșii locali s-au răzgândit, considerând că prețul propus de proprietar este unul foarte bun (450.000 de euro) pentru o casă frumoasă și cu o însemnătate istorică aparte.

Doi argeșeni au contribuit decisiv la apariția Legii privind câinii salvamontiști

Luni, 02 Decembrie 2019 12:56

Săptămâna trecută, Camera Deputaţilor, a adoptat, în unanimitate, Legea privind câinii salvamontiști. Aceasta a fost adoptată la iniţiativa deputatului Simona Bucura Oprescu care, împreună cu Ion Sănduloiu - directorul Serviciului Public Salvamont Argeș, a elaborat un proiect de lege pentru reglementarea unităților canine de avalanșă. Proiectul de lege a fost depus în Parlament încă de acum doi ani, iar acum inițiativa a devenit lege!

 

35 de ani de înființarea spitalului de Pediatrie Pitești. Aniversarea de la Pediatrie a fost completată cu semnarea unui contract de finanțare

Luni, 02 Decembrie 2019 12:36

Vineri, 29 noiembrie, a avut loc aniversarea a 35 de ani de la înființarea Spitalului de Pediatrie Pitești.  Cu această ocazie, la unitatea sanitară s-a prezentat și noul echipament de rezonanță magnetică RMN, intrat în dotarea spitalului, și s-au semnat două contracte de finanțare extrem de importante pentru dezvoltarea actului medical în Argeș și implicit în regiunea Sud Muntenia.

La noul spital din Mioveni au fost îngrijiți primii pacienți

Luni, 02 Decembrie 2019 12:33

# Primii pacienți au fost îngrijiți, miercuri, 27 noiembrie, la noul spital din Mioveni, acolo unde a fost deschisă unitatea de primire a urgențelor.
Medicii și asistentele care deservesc UPU Mioveni și-au început activitatea în noile spații, iar pacienții au fost preluați și stabilizați în noua unitate medicală, aflată la parterul spitalului.

 

Poliţia Locală - 5.375 sancţiuni rutiere cu o valoare totală de 707.164 lei

Luni, 02 Decembrie 2019 11:24

În perioada 01.01.2019-28.11.2019, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze respectiv: asigurarea ordinii publice, a circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

Asociațiile de proprietari/locatari, datorii uriașe la S.C. Salubritate 2000 S.A.

Luni, 02 Decembrie 2019 11:19

# O asociație din Războieni, restanțe de peste 2 miliarde lei vechi!

Salubritate 2000 S.A., societatea care se ocupă cu colectarea deșeurilor,  în zona de sud a municipiului Pitești,  are de recuperat, la data de 31.10.2019, nu mai puțin de 2216051.72 Lei, de la asociațiile de proprietari care beneficiază de serviciul de salubritate.

 

60 miliarde lei vechi pentru deszăpezirea Autostrăzii București-Pitești!

Luni, 02 Decembrie 2019 10:43

# Perdelele forestiere, subiect închis pentru autorități
Pentru deszăpezirea Autostrăzii București-Pitești, autoritățile naționale au alocat peste 60 miliarde lei vechi. Sumaeste defalcată în răspunsul primit de către deputatul Dănuț Bica, răspuns venit în urma unei interpelări.

După ce a oferit spre vânzare sediul clinicii Motoc, lichidatorul scoate la licitație și bunurile firmei

Luni, 02 Decembrie 2019 10:39

După cum am scris, Clinica Motoc este oferită spre vânzare, la licitație, procedură ce va fi organizată la Drobeta Turnu Severin. De menționat că terenul aferent nu este proprietatea debitorului, fiind concesionat de la Primăria Pitești.

 

Lovitură de teatru la Tribunalul Vâlcea! Instanța respinge anularea contractelor de vânzare-cumpărare pentru 32,8 hectare din Pădurea Trivale

Luni, 25 Noiembrie 2019 16:07

# Judecătorii  Tribunalelor Argeș și Vâlcea - decizii contradictorii # Punct și de la capăt în dosarul terenurilor transferate de la Rătești tocmai în Pădurea Trivale

„Surprize, surprize” la Tribunalul Vâlcea! Pe 1 noiembrie, instanța a respins cererea de chemare în judecată a Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, prin Direcția Silvică Argeș, și a Statului român, prin Ministerul Finanțelor Publice, de anulare a contractelor de vânzare-cumpărare pentru cele 32,8 hectare din Pădurea Trivale.

Dan Stroe: „Doresc să candidez și la anul. Am început o treabă bună și mai sunt multe de făcut în Bradu”

Luni, 25 Noiembrie 2019 15:59

# Interviu (incomod) cu primarul comunei Bradu

Este tânăr, este hotărât, uneori controversat. A câștigat, din partea PSD-ului, dar fără mare ajutor al partidului, fotoliul de primar la Bradu, comună cu cel mai mare buget din Argeș. L-a înfrânt, în luptă dreaptă, pe Florin Frătică, cel care părea instalat pe viață în fruntea instituției. A fost lăsat, din brațe, de PSD, când a avut încurcături cu justiția.

 

„Doctorii” de obiecte de la Muzeul Județean. Restauratorii și munca lor, dincolo de ușile închise

Luni, 25 Noiembrie 2019 15:47

În cadrul Muzeului Județean Argeș s-a deschis, săptămâna trecută, expoziția temporară intitulată „Restaurarea dincolo de ușile închise”. Vizitatorii au luat contact cu mai multe obiecte restaurate în laboratoarele muzeului de către restauratorii experţi din domeniile: carte veche şi documente, pictură, metal, lemn, taxidermie și ceramică.

Proces nebun între Universitatea Pitești și afaceristul Otobîcu. Experții fug de ”Casa Universitarilor” ca dracu de tămâie

Luni, 25 Noiembrie 2019 15:45

De doi ani și jumătate, pe rolul Tribunalului Argeș, se judecă dosarul în care omul de afaceri Daniel Otobîcu cere despăgubiri de aproape 3 milioane de lei pentru afacerea eșuată ”Casa Universitarilor”.

 

Pagina 19 din 199

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea