Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! SĂPTĂMÂNA ZÂMBETELOR LA Dr. TEO

Luni, 25 Septembrie 2023 14:09

 

Clinica Dr TEO integrează toate specializările aferente stomatologiei: implantologie, chirurgie, pedodonție, endodonție microscopică, ortodonție, protetică, estetică dentară, precum și servicii conexe asociate: laborator digital de tehnică dentară și radiologie dentară (radiografii retroalveolare, radiografii panoramice, COMPUTER TOMOGRAF)

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0736/407.404

 

 

Posturi din sursă externă, scoase la concurs, la Penitenciarul Mioveni

Luni, 25 Septembrie 2023 11:51

 

# Ai nevoie doar de diploma de Bacalaureat!

La nivel național au fost scoase la concurs pentru ocupare, din sursă externă, 35 posturi vacante de agent operativ, doar bărbați, pentru unitățile penitenciare. Câte cinci posturi vizează Penitenciarul Mioveni, Giurgiu și Rahova și câte patru Penitenciarul Arad, Jilava, Constanța – Poarta Albă, Gherla și Tulcea.

Penitenciarul Mioveni scoate la concurs, din sursă externă, cinci posturi de agent operativ. Condiţiile specifice de ocupare a postului sunt:

Filmul „Experimentul Pitești” va fi proiectat în mai multe țări din America de Sud

Luni, 25 Septembrie 2023 11:48

Filmul Experimentul Pitești, care vorbește despre unul dintre cele mai îngrozitoare experimente de reeducare prin tortură impuse de regimul comunist, va ajunge în America Latină. În această toamnă, timp de o lună, regizoarea Victoria Baltag va participa în mai multe țări din America de Sud unde va fi proiectat lungmetrajul său.

Experimentul Pitești este o producţie independentă, fiind un proiect cu zero buget. De asemenea, a fost și ultimul film în care și-a făcut apariția maestrul Ion Caramitru. Lungmetrajul a putut fi văzut și în această vară la Cinematograful București din cadrul „Filarmonicii Pitești”.

 

A început Săptămâna Europeană a Sportului

Luni, 25 Septembrie 2023 11:46

# Cros la Pitești

În perioada 23 – 30 septembrie 2023, se desfășoară, în toate țările Uniunii Europene, ediția din acest an a evenimentului Săptămâna Europeană a Sportului.

Piteștiul este unul dintre zecile de orașe românești în care acest proiect își propune să atragă peste 100.000 de oameni, la nivel național, care să facă mai multă mișcare. Săptămâna Europeană a Sportului a fost deschisă, la Pitești, prin organizarea unor activități sportiv-demonstrative, sâmbătă, 23 septembrie, în Piața Primăriei.

În atenția piteștenilor! Din 25 septembrie 2023, începe încărcarea instalațiilor de încălzire din rețeaua de termoficare, în Pitești

Luni, 25 Septembrie 2023 11:44

 

# Utilizatorii/consumatorii sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2023, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru ÎNCĂLZIRE, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2023 – 2024.

 

Săptămâna Europeană a Sportului, marcată și la Mioveni

Luni, 25 Septembrie 2023 11:41

Primăria orașului Mioveni se alătură ediției din acest an a proiectului România Be Active – Săptămâna Europeană a Sportului, care se va desfășura în perioada 23 - 30 septembrie. „Sport sub orice formă, la orice vârstă și pentru toată lumea” – acesta este mesajul Be Active.

Proiectul european "Săptămâna Europeană a Sportului" promovează un stil de viață activ și sănătos, contribuind la conștientizarea importanței sportului și a vieții active pentru sănătatea și starea de bine a comunităților.

Atenție! Începe campania de dezinsecție, dezinfecție și deratizare la Mioveni!

Luni, 25 Septembrie 2023 11:39

Începând cu data de 25 septembrie 2023, administrația locală, prin intermediul unei societăți de profil, specializată în activități de dezinsecție, dezinfecție și deratizare va demara o amplă campanie împotriva țânțarilor și altor insecte dăunătoare mediului, în următoarele locații: pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, clădiri ale instituțiilor publice etc.

Serviciile menționate sunt realizate de firma CORAL IMPEX SRL, conform Contractului de achiziție publică de servicii nr. 12618/15.05.2020.

 

Argeșean judecat pentru dublă evadare!

Joi, 21 Septembrie 2023 07:23

 

# A plecat din arestul la domiciliu pentru a-și vedea câinele și pentru a-și cumpăra mâncare de la McDonald’s

Dragostea pentru un câine sau pentru o masă bună sunt normale. Ba chiar de lăudat. Nu însă și când ești în arest la domiciliu având, așadar, obligația de a nu părăsi locuința. Un argeșean a făcut-o, de două ori, iar acum are o notă de plată destul de piperată de achitat. Notă de plată care constă în zile de închisoare.

Târgul Meșterilor Populari - Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului

Joi, 21 Septembrie 2023 06:55

 

Producătorii agricoli și meșterii populari sunt așteptați la Mioveni! În perioada 29 septembrie - 1 octombrie, Primăria orașului Mioveni, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vor organiza cea de-a XIV-a ediție a evenimentului ”Târgul Meșterilor Populari - Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”. Sunt invitați să participe doar comercianți înregistrați și producători agricoli atestați!

Sunt acceptate doar produsele care fac parte din următoarele categorii:

- fructe și legume,

- preparate din carne și lapte (pastramă, semipreparate afumate, brânză, caș, cașcaval, etc),

- dulceață, zacuscă, murături și alte alimente conservate,

 

 

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, se pricepe şi la sport!

Joi, 21 Septembrie 2023 06:52

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, nu se pricepe doar la Justiţie, ci şi la sport. Şi aşa cum s-a mai văzut, şi la multe altele… Săptămâna trecută, liberala a acordat premiul cel mare fetelor de la CS Muscel, care au câștigat Turneul Internațional de Volei - Muscel Cup Volleyball de la Câmpulung.

“Am avut mari emoții! Și mă simt onorată că le-am acordat premiul cel mare! Felicitări și tuturor fetelor din celelalte echipe! Ați fost toate absolut minunate! Mulțumesc părinților care încurajează copiii să facă sport. Este sănătos și te ține departe de tentații, de vicii. Iar voleiul e un sport de echipă care îi învață de mici ce înseamnă o competiție și să se motiveze reciproc.”, a notat Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Sângerările gingivale în timpul periajului dentar

Joi, 21 Septembrie 2023 06:47

 

Gingiile sănătoase nu sângerează. Așadar, nu este normal să scuipi sânge în timpul periajului dentar sau al folosirii aței dentare. Sângerarea gingiilor în timpul periajului poate indica o afecțiune gingivală. Sângerarea gingivală poate fi cauzată de acumularea de placă bacteriană în jurul, pe și în spațiile dintre dinți. Dacă nu se îndepărtează (de obicei prin periaj), aceste bacterii îţi pot irita gingiile, ceea ce poate fi cauza pentru sângele pe care-l observi în timpul periajului dentar.

 

 

Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE la Pitești

Miercuri, 20 Septembrie 2023 22:11

 

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna septembrie, a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești.

Campania se derulează începând de joi, 28 septembrie, ora 12:00, până vineri, 29 septembrie, ora 13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

 

Lista directorilor școlari din Argeș care au fost detașați în funcție

Miercuri, 20 Septembrie 2023 15:10

 

Deși s-au organizat mai multe concursuri pentru funcțiile vacante de director și director adjunct, foarte puțini profesori argeșeni au fost interesați de acestea. Iar alții nu au putut să promoveze concursul. Au rămas, astfel, multe posturi neocupate. La nivelul județului Argeș doar 78% dintre posturile de director sunt ocupate prin concurs.

Odată cu începerea noului an școlar au fost detașați în funcție 40 de directori școlari și patru directori adjuncți de către conducerea ISJ Argeș. Săptămânalul „Atitudine în Argeș” vă pune la dispoziție lista unităților de învățământ unde funcția de director s-a ocupat prin detașare, dar și numele celor care vor conduce frâiele acestor unități în următorul an.

 

 

Indemnizația de creștere pentru gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu 50%!

Miercuri, 20 Septembrie 2023 14:27

 

# Majorarea se va face chiar de la următorul virament al indemnizației”

Se vede că argeșeanca nostră ajunsă ministru, Simona Bucura Oprescu, e pusă pe treabă. Guvernul din care face parte vine cu o măsură corectă și așteptată pentru mamele și tații de gemeni, tripleți și multipleți.

Datorită Hotărârii de Guvern adoptată recent, indemnizația de creștere a copiilor pentru părinții care au gemeni, tripleți și multipleți se majorează cu câte 50% pentru fiecare copil!

 

Paranghelie pe bani mulți la Bogați

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:50

 

# Oamenii se plâng de drumuri, de curățenie, de utilități. Dar au parte… de spectacol!

# În atenția Curții de Conturi: ședință de Consiliu Local pentru Ziua Comunei cu cheltuieli făcute anterior

Ca în fiecare an, petrecere de zile mari, de bani la fel de mari, la Bogați. Intrați în era internetului, mulți localnici se plâng, pe canale electronice, de lipsa drumurilor, a podurilor, de mizerie, de lipsa utilităților. Nu e bai, le face primăria. Cândva. Primăria organizează însă, cu regularitate de ceas elvețian, petrecerea anuală. În ziua de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, zi în care biserica rânduiește post și rugăciune. Pe mesele întinse au dansat micii, cârnăciorii și băutura. Băutura, e drept, de post. În fiecare an, de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul.

 

 

„O CALE CĂTRE NOI”, prima carte lansată de Liliana Finta

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:45

 

Colaboratoarea noastră, Liliana FINTA, și-a lansat prima ei carte, O cale către Noi, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii Alături de tine, la televiziunea a7tv. Am asistat la un dialog interesant între autoare și prezentatoarea Alina ILIOI – MUREȘAN, despre descoperirea sinelui și a liniștii interioare, pentru că aceasta este tema, mare, a cărții. S-a încercat o limpezire a acestei complicate problematici și chiar descrierea unor tehnici și metode utile pentru toți cei care vor să dea atenție acestui proces de autocunoaștere. În fond, Liliana FINTA este, un experimentat terapeut.

 

Hai la concert, în aer liber, la Mioveni!

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:35

 

# Platoul Făget, intrarea liberă!

Pe 22 și 23 Septembrie, simte vibrația muzicii la CFMOTO DAY – ADVENTURE FEST, alături de Andia, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Paraziții, Petre Ștefan, Smiley, Vescan și MC Hype Fox!

Organizatorii au pregătit zonă de food, expoziții, activități interactive, lasere, spectacole live, surprize care îți vor tăia respirația și momente care vor rămâne în inimi pentru mult timp!

Locația evenimentului este în Platoul Făget din Mioveni, organizator fiind ATVRom, în colaborare cu Primăria Mioveni. Intrarea este liberă!

 

 

Bradu. Finanțare nerambursabilă de 10 milioane de lei! Încă 14 străzi vor fi modernizate!

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:16

 

# Încep lucrările pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii pe strada Valea Geamăna

Încep lucrările la proiectul de modernizare a celor 14 străzi cuprinse în proiectul finanțat din PNRR. S-a dat deja ordinul de începe a lucrărilor pentru străzile Matei Gabriel, Aleea și Strada Busuioc și Străzile Gutuiului și Crivățului. Contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” , vizează modernizarea a 14 străzi din localitate, respectiv: Busuioc, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Crivăț, Fragilor, Frasinului, Gladiolei, Gutuiului, Margaretei, Mărgăritar, Matei Gabriel, Mesteacănului, Nucului și Violetelor. Valoarea totală a acestui contract este de 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei vechi).

 

Profesor din Argeş: “Cele cinci module ale anului şcolar îi derutează pe elevi!”

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:09

 

A început anul şcolar 2023-2024, o nouă provocare pentru elevi, părinţi şi profesori. Avem module de studiu şi vacanţe fără număr, ceea ce îi nemulţumeşte în primul rând pe dascăli care au parte de elevi debusolaţi. Am stat de vorbă cu un profesor care predă la o şcoală din Argeş, mai precis din mediul rural, şi care ne-a spus că nu este mulţumit de felul în care a fost structurat anul şcolar.

 

 

Acțiuni de verificare la Mioveni

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:07

 

Au fost demarcate acțiuni de verificare şi control la Mioveni în vederea depistării utilizatorilor cu branşamente clandestine, a utilizatorilor fără contract de furnizare, a utilizatorilor cu surse proprii de apă nedeclarate, dar care evacuează apa în reţeaua de canalizare. De asemenea, se va verifica integritatea sigiliilor la apometrele montate în căminele de branşament şi a etanşeităţii legăturilor, pentru înlăturarea pierderilor din reţea.

 

Programe de formare psihopedagogică pentru profesori la Centrul Universitar din Pitești

Miercuri, 20 Septembrie 2023 12:01

 

În anul academic 2023-2024, Universitatea Națională de Științe și Tehnologie Politehnica București - Centrul Universitar din Pitești are programe de formare psihopedagogică pentru profesori. În acest an universitar, 56 de universități vor organiza programe de formare psihopedagogică pentru profesori. Comparativ cu anul trecut, avem pe listă nou înfiinţata Universitate Națională de Științe și Tehnologie Politehnica București Centrul Universitar din Pitești.

Astfel, potrivit Edupedu.ro, universitățile pot organiza probele din cadrul examenelor pentru obținerea gradelor didactice II și I, pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar.

 

 

Pagina 17 din 464

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea