Subprefectul Adrian Bughiu despre viitorul prefect: „Îl aștept ca pe pâinea caldă”

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:35

Subprefectul Adrin Bughiu îl așteaptă cu brațele deschise pe noul prefect al județului Argeș. Deşi nu a fost numit încă, propunerea PNL Argeş pentru această funcție este prorectorul Universităţii din Piteşti, Emanuel Soare. Bughiu a declarat că va colabora bine cu viitorul prefect, mai ales că diferenţa de vârstă dintre cei doi este una mică. Susţinut de ALDE, Bughiu îşi păstrează postul pe timpul guvernării PNL graţie înţelegerii dintre cele două partide la nivel naţional.

 

Ion Dumitru, primar Albota: ”Începem investiția de canalizare în satele Mareș și Cerbu”

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:31

# O investiție în plină derulare - introducerea rețelei de alimentare cu gaze în satul Cerbu
2019 a fost un an foarte bun pentru administrația din Albota, după cum spune primarul localității, Ion Dumitru. Într-adevăr, investițiile în infrastructura rutieră, cea de utilități, dar și în cea școlară apropie și mai mult Albota de statutul de comună cu pretenții europene.

Primarul din Bascov a dat în judecată Curtea de Conturi

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:25

# Litigiul se referă la bani cheltuiți pe norma de hrană, dar și la încasarea banilor pentru serviciul menajer

Primarul din Bascov, Gheorghe Stancu (foto), dar și unitatea administrativă pe care acesta o conduce, au dat în judecată Curtea de Conturi a României. Litigiul are la bază un raport de audit financiar din octombrie 2019. În urma acestui audit, s-a încheiat procesul verbal de constatare nr. 21867/14.10.2019, process verbal, deasemenea, contestat de cei menționați mai sus.

 

Argeșeanul Ion Lazăr, cel mai mare transportator român, intră pe piaţa materialelor de construcţii

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:24

# „Avem deja circa 45 de autobasculante pentru transport agregate şi circa 35 utilaje specifice exploatării balastului ”

Ion Lazăr, antreprenorul care controlează grupul Lazăr, specializat în transport de mărfuri, extinde portofoliul de businessuri cu unul care vizează materialele de construcţii utilizate la drumuri.

Acuzații noi în dosarul „Alcoolemiilor”

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:21

# Procurorii DNA s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă

Continuă judecarea dosarului „Alcoolemiilor” la Tribunalul Argeș! În dosar sunt cercetați pentru corupție Gheorghe Milandru, medicul Nicușor Stănculeț, șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Argeș, precum și patru foști sau actuali polițiști.

 

Adriana Molfea, la un pas să devină director plin la cea mai mare unitate medicală din județ

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:16

Mai multe schimbări au loc, în această perioadă, la conducerea mai multor spitale din județul Argeș, după ce posturile au fost scoase la concurs. După mai mulți ani de interimate, spitalele din județ vor avea în sfârșit manageri prin concurs.

Înfruntarea titanilor pentru șefia PSD Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

În această săptămână, pe 17 ianuarie, sunt anunțate alegeri la PSD Argeș. Lupta internă pentru funcția de președinte este mai interesantă ca niciodată, mai ales că Șerban Valeca și-a anunțat colegii că nu va mai candida pentru un nou mandat. Printre numele vehiculate a viza conducerea PSD Argeș se numără Maria Dinu - administratorul județului, Ion Mânzână - vicepreședintele Consiliului Județean Argeș,

 

Adrian Miuțescu - greu de înlocuit în Consiliul Județean Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a renunțat la funcția de consilier județean pentru a ocupa un post important la București, mai exact de președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Acesta a fost numit în funcție la sfârșitul anului trecut.

In memoriam. Silvestru D. Voinescu

Luni, 13 Ianuarie 2020 12:56

# Turculeşti, Călineşti, Muscel, 2 ianuarie 1935 – Turculeşti, Călineşti, Argeş, 13 septembrie 2005

Jurist, manager cultural, cercetător ştiinţific, publicist, memorialist, colecţionar, donator comunitar, literat.

 

Din nou pe drum! Alpinistul argeșean Teofil Vlad - expediție în Patagonia

Luni, 13 Ianuarie 2020 12:54

„Unele călătorii au o destinație consacrată. Altele sunt despre explorare, atât în exterior, cât mai ales în interior. De data aceasta drumul nostru duce spre valea Cochamo din Patagonia chiliana, un Yosemite sud-american încă puțin valorificat față de potențialul existent, unde pereți de peste o mie de metri au rute fără prea multe repetări și alți pereți așteaptă înca primii cățărători”, a precizat alpinistul argeșean Teofil Vlad despre expediția sa din Patagonia.

Specialiştii STS Argeş au urcat la 2000 de metri pentru a repara un echipament important pentru comunicaţii

Luni, 13 Ianuarie 2020 12:51

Săptămâna trecută, salvamontiștii de serviciu la Cota 2000 Transfăgărășan au făcut o vizită la releul din Florea, împreună cu doi colegi de la Serviciul de Telecomunicații Speciale, care îl întrețin, pentru restabilirea semnalului pentru stațiile Tetra, care încetaseră în urma unei defecțiuni. După un traseu montan de urcare de șase ore pe Masivul Făgăraș, specialiștii din cadrul Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Argeș au reușit remedierea defecțiuni apărute la Sistemul TETRA.

 

În vară – CJ Argeș îi aloca 400.000 pentru investiții În iarnă - Primăria Mărăcineni cheltuie zeci de mii de lei pe ghirlande luminoase, promoționale și laptopuri scumpe

Luni, 23 Decembrie 2019 21:44

# Nicolae Dascălu, primar Mărăcineni: „Eu nu știu cine e la capătul celălalt alt firului. Și eu pot să vă spun că sunt prim-ministrul României”…

Iată un exemplu – nici rău, nici bun, doar un exemplu – de cheltuire a banului public. În vară, Consiliul Județean Argeș aloca Primăriei Mărăcineni 400.000 de lei pentru o amenajare peisagistică. Bani cu care puteau fi reparate drumuri, cu care se putea face ceva, cât de neînsemnat, la Spitalul Județean, care spital  arată ca un bolnav în agonie.

Investitorii proiectului din Tudor Vladimirescu contraatacă: „Situația actuală este foarte dăunătoare zonei protejate”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:36

# Mall-ul de 80 de milioane de euro din cartierul piteștean ar putea fi realizat în doi ani # Reprezentanții Prime Kapital au oferit top 5 argumente pentru care proiectul este benefic comunității locale

Pe 18 şi 19 decembrie, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Piteşti, au avut loc două dezbateri publice de importanţă majoră pentru viitorul comunității locale.

 

Este oficial: Fuziunea de 50 miliarde dolari dintre Fiat Chrysler şi francezii de la PSA a fost confirmată

Luni, 23 Decembrie 2019 21:33

# Tranzacția afectează afacerile unul argeșean celebru

Fiat Chrysler şi PSA Group, proprietar al Peugeot, au confirmat acordul de fuziune de 50 miliarde de dolari, care va permite economii anuale de 4 miliarde de dolari şi va crea al patrulea producător auto al lumii, anunţă BBC.

Sibienii de la CON-A, despre noua sală polivalentă de la Piteşti: „Vom pune în valoare întreg know-how-ul dobândit în cadrul construcţiilor sportive”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:22

# În 2 ani și jumătate, dacă totul merge bine, intrăm în sală

Compania din construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de antreprenorul Mircea Bulboacă, a câştigat contractul pentru construirea unei noi săli polivalente la Piteşti, în urma unei proceduri publice de atribuire a lucrărilor derulată de Compania Naţională de Investiţii.

 

Cadou de Crăciun de la nașu`. Finul primarului de la Vlădești a devenit viceprimar

Luni, 23 Decembrie 2019 21:17

# Pe parcursul anului 2019, acesta a fost găsit de ANI în stare de incompatibilitate și în conflict de interese

În pragul sărbătorilor de Crăciun, pe 19 decembrie, în ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Vlădești s-a votat noul viceprimar. Au fost doi candidați la funcția de viceprimar, Emil Bușescu (foto dreapta) din partea PSD, și Cristinel Moise, fost primar, din partea PAM. A fost ales Emil Bușescu, nimeni altul decât finul primarului de la Vlădești, Cristian Dică Hristu (foto stânga).

Adrian Miuțescu, despre viitorul prefect: „Va trebui să finalizeze toate cerințele legale și mai are de lucru. Niște cursuri...”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:15

# Ciprian Berevoianu, susținut de PMP Argeș, favorit să devină subprefect

PNL Argeș urmează să numească viitorul prefect al județului la începutul lunii ianuarie. S-a întârzit cu numirea lui, mai ales că viitorul prefect este foarte implicat, în această perioadă, pentru a-și completa CV-ul, face diverse cursuri, special pentru a îndeplini 100% condițiile pentru funcția mult dorită.

 

Vila Florica – Muzeu Național. Deputații PSD de Argeș l-au trădat pe Manu

Luni, 23 Decembrie 2019 21:01

# Dintrei cei șase deputați PSD, trei au votat «pentru» și ceilalți trei s-au abținut
Dan Manu,președintele Consiliului Județean Argeș, a fost trădat de colegii săi de partid pe tema subiectului Vila Florica – Muzeu Național! Manu a dorit ca Vila Florica să rămână în administrarea Consiliului Județean Argeș, dar Ministerul Culturii avea deja alte planuri. Săptămâna trecută,  în ședința de plen a Camerei Deputaților, a fost votat

Primarul Ion Georgescu, din Mioveni, la ceas de bilanț: „Sunt dirijorul unei echipe. Iată echipa!”

Luni, 23 Decembrie 2019 20:46

Conducerea Primăriei Mioveni a prezentat, joi, 19 decembrie, într-o conferinţă de presă, bilanţul instituției pentru anul în curs și proiectele pentru oraș. Datele oficiale transmise scot în evidență activitatea susținută a tuturor compartimentelor și instituțiilor subordonate Primăriei Mioveni. Raportul este unul care demonstrează o administrație eficientă, îndreptată către om și nevoile acestora.

 

Luptă aprigă pentru Primăria Pitești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:40

# Până în februarie vor fi desemnați toți candidații pentru fotoliul de primar al municipiului
În Pitești, începutul anului o să fie unul tumultuos urmând ca partidele politice să își desemneze candidații care vor intra în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. Una dintre temele de importanță majoră cu privire la alegerile locale este cea privitoare la schimbarea legislației, astfel încât primarii să fie aleși în două tururi de scrutin, nu în unul singur.

A fost deschis primul magazin social, la Călinești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:35

# Semipreparate din carne, la 6,3 lei/kg!
ASOCIAȚIA CRISTAL PALACE, în colaborare cu PAROHIA TURCULEȘTI, a deschis, săptămâna trecută,  primul Magazin Social.
Produse din carne de pui, curcan și porc (șnițel semipreparat) la prețul de 6,3lei/kg. Budincă vanilie/ciocolată la 1,5 lei setul de 4 bucăți. Pastă de dinți la 1,5 lei.

 

Pagina 17 din 199

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea